Le Chic Bruids-galawereld

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Le Chic Bruids-galawereld

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 995 €

Le Chic bruids-galawereld is de absolute top op het gebied van bruids- en galajurken in de buurt van Amsterdam, Noord-Holland en de rest van Nederland! De medewerkers van Le Chic hebben jarenlange ervaring in de bruids en avondkledingbranche en willen deze kennis graag met je delen om de ideale jurk voor jou te vinden.

Omdat de focus op persoonlijke aandacht ligt is het handig om er zeker van te zijn dat iemand voor je klaar staat, daarom kun je van Maandag tot en met vrijdag alleen op afspraak terecht. In het geval je gewoon eens wil rondkijken is dat natuurlijk geen probleem, de open dagen zijn op  Zaterdag en soms ook op Vrijdag .

Neem gauw contact op met Le Chic om te kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
995 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Sale collectie betalen en meenemen. Nieuwe collectie is een aanbetaling op de japon, en bij binnenkomst van de japon een volgende betaling.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken, Jurk Bruidsmeisjes
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Wij werken op afspraak om de aanstaande bruid zo goed mogelijk te helpen vinden met haar bruidsjurk, passen in een ongedwongen sfeer in het bijzijn van haar gasten die onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers de gehele pas sessie kunnen bijwonen.Wij werken op afspraak van maandag tot en met zaterdag.Ook is het mogelijk om op zaterdag langs te komen zonder afspraak te maken , hou onze website en facebook in de gaten voor de actuele vrije inloopdagen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000

Meningen over Le Chic Bruids-galawereld

4.1
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(1)
(1)
jolandanooyens1964
Door Jolanda Van Kessel- nooyens
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heel fijn geholpen in een relaxte sfeer. Super dag gehad samen met mijn vriendinnen

Misbruik rapporteren
Dankjewel Jolanda het was een super gezellige geslaagde afspraak, en wat zie jij er prachtig uit. Tot over een paar maanden dan zien we elkaar weer. Succes met de verdere voorbereidingen. Le Chic bruids galawereld.
clmjansen
Door Carine
4
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vorige week ben ik bij de dames op afspraak geweest en was best nerveus, zou ik wel een mooie jurk vinden waar ik me een miljoen euro in zou voelen? En dat is zeker gelukt! Er wordt goed geluisterd naar je wensen en hoe je je dag voor je ziet. Je voelt je enorm welkom en ze hebben verstand van hun vak! Het was een mooie ervaring én heb mijn droomjurk gevonden! Nogmaals bedankt dames

Misbruik rapporteren
Dankjewel voor deze lieve woorden. Het was een zeer gezellig pasafspraak en super mooi geslaagd voor jouw bruidsjurk. Bedankt Le Chic Bruidsmode

Adres

Stad: 1454AV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken