Droomevent

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Droomevent

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Structuur & detail. Schemaatjes & planninkjes. Ik ben fan! Als jij net als ik daar enorm blij van wordt heb je vast niet mijn hulp nodig. Maar stel…het zou toch wel prettig zijn een tot in de puntjes verzorgd draaiboek te hebben, dan ben ik de juiste persoon om jou te helpen. Krijg je de kriebels en schiet je ietsjepietsje in de stress van alleen al de gedachten aan wat er allemaal geregeld moet worden? Ik kom graag de brandjes blussen! Eigenlijk alles wat je kan bedenken van weddingplanning tot bruiloftstyling, ik ben er voor je. Bij DRoomeevnt kan je terecht voor Bruiloftstyling, Bruiloftdesign, Weddingplanner en Weddingmanager.

Laat je verrassen door alle mogelijkheden en lees snel wat Droomevent jullie te bieden heeft. Nog meer weten? E-mail mij voor meer informatie!

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Droomevent

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
KarinBunschoten
Door Karin
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marita van Droomevent is een ontzettend leuke en spontane dame die een echt talent heeft om de wensen en ideeen  van haar bruidsparen te vertalen in een prachtig geheel! Ze denkt ook vaak out of the box om zo tot een prachtig gestylde bruiloft te komen en ook met het organiseren is zij de persoon! 

Inmiddels heb ik al meerdere malen zowel tijdens bruiloften als gestylde shoots met haar mogen samenwerken en het is altijd een feestje om samen tot een geweldig eindresultaat te komen. 

Heb je hulp nodig en wil je je ideeen tot leven zien komen? Vraag dan Marita om goed, echt en eerlijk advies! Zij zal jullie perfect van dienst zijn!

Misbruik rapporteren
CakeandMoreCakeDesignStudio
Door Annemieke
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb als bruidstaart leverancier de eer gehad om met Marita van DroomEvent te mogen samenwerken tijdens een styled shoot, waar zij een prachtige styling voor heeft verzorgd. Alles klopt van de overall look tot de kleinste details in de styling én matchend met de locatie en natuurlijk het bruidspaar! Ontzettend flexibel, open en eerlijk kortom heerlijk om mee samen te werken en absoluut een aanrader!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact