D’Swarte Walvis

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

D’Swarte Walvis

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Onze locatie: de Zaanse Schans

Op slechts een kwartier van het centrum van Amsterdam ligt een van de mooiste en meest historische gebieden van Nederland: de Zaanse Schans. Een monumentale omgeving, gelegen in een oer-Hollands landschap aan de rivier de Zaan. Dit unieke stukje Nederland is een bijzonder stuk Wereld Erfgoed. En midden in deze monumentale omgeving staat ons restaurant.

D'Swarte Walvis behoort tot een van de mooiste trouwlocaties van Nederland. Voor kleinere en grotere feestjes ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse zalen, kamers en terrassen; acht in totaal. Onze ligging op de Zaanse Schans, aan de prachtige Zaan, is uniek. Je kunt vertrouwen op onze meer dan 50 jaar ervaring in het ontvangen en fêteren van gasten, in alle denkbare variaties. Kortom, wij bieden veel meer dan op het eerste gezicht te zien is!

Trouwen bij D’Swarte Walvis: één van de meest bijzondere dagen van je leven op een heel bijzondere plek. Wie wil dat nou niet? Bij ons kun je zelfs letterlijk in het huwelijksbootje stappen, dankzij onze aanlegsteiger. Graag bespreken wij jullie wensen voor deze bijzondere dag met jullie. Wij kunnen het hele scala bieden, van trouwlocatie tot feest tot 150 personen. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Via D'Swarte Walvis kun je ook de mogelijkheden voor een andere bijzonder unieke plek in Zaandijk bespreken: het voormalige raadhuis van Zaandijk. Deze locatie is prachtig gelegen aan de overzijde van de Zaan aan de Lagedijk 106. Dit deel van Zaandijk is met zijn vele monumentale Zaanse koopmanshuizen een beschermd dorpsgezicht. Aan de voorzijde kijkt het Raadhuis uit op de beeldentuin met theekoepel. Aan de achterzijde ligt een grote rozentuin met terrassen, aanlegsteiger en een prachtig uitzicht op de molens en openluchtmuseum de Zaanse Schans. 

Ook hier biedt de aanwezigheid van de eigen aanlegsteiger de mogelijkheid voor aankomst en/of vertrek over het water. De bijzondere, authentieke en historische ambiance biedt vele mogelijkheden voor huwelijksvoltrekkingen, recepties en andere kleinschalige exclusieve bijeenkomsten.

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Prieel, Parkeren, Cultureel Belang
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kindermenu
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
0:00
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1965

Meningen over D’Swarte Walvis

4.7
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(3)
(1)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
mariskavermast
Door mariska
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben vorige week op zaterdag 21 augustus 2021 onze huwelijksceremonie en aansluitend een huwelijksreceptie gevierd bij het Raadhuis in Zaandiik. Deze locatie was voor ons een bewuste keuze gezien het romantisch uiterlijk, de sfeer, knusheid, goede herinneringen en de afstand. Wij hebben een ongelofelijke mooie en fantastische dag gehad!  Het was echt perfect, mede dankzij de inzet van personeel van De Hoop op d'Swart Walvis! Niks was teveel! De bediening, gastvrijheid, meedenken, de rust en samenwerking het voldeed geheel aan onze wensen/verwachting! We hebben ons geen moment zorgen gemaakt over het verloop van deze middag. Alles was echt tot in de puntjes geregeld/verzorgd! Echt een aanrader! Wij hadden de mazzel dat het mooi weer was. Dat levert op de steiger achter en de Zaanse Schans mooie plaatjes op. Beter hadden wij niet kunnen wensen!

Misbruik rapporteren
lisa_nadia123
Door Lisa
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben onze huwelijksreceptie met aansluitend buffet hier gehouden. Eten is van zeer goede kwaliteit, locatie is super. Wij hadden de mazzel dat het mooi weer was. Dat levert op de steiger achter en de Zaanse Schans mooie plaatjes op. Het interieur is overigens ook erg fotogeniek en goed verzorgd. 

Verbeterpunt: mijns inziens is het gebruikelijk bij een huwelijksfeest dat het bruidspaar als eerste van hapjes, drankjes en eten wordt voorzien. Dat miste ik hier. Vooral aangezien ik als bruid zwanger was, is het handig als het bruidspaar eerst hapjes wordt aangeboden. Het is een aantal keer voor gekomen dat ik als bruid geen borrelhapje had, omdat de opties die ik mocht hebben op waren. 

Plus iets wat mij niet zozeer was opgevallen, maar wat een gast opmerkte, was dat de flessen fris etc in een blauwe koelbox onder de tafel stonden. Het had een netter gezicht geweest als hier desnoods even een doek omheen was gewikkeld.

Misbruik rapporteren
dick1
Door Dick
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zaterdag 21 september 2019 hebben wij ons bruiloftsfeest gevierd in De Walvis. Het enthousiaste, betrokken en professionele team van De Walvis, hebben onze gasten ( 110 genodigden ) tot in de puntjes verzorgd. Hapjes, drankjes en alle zaken erom heen, werden tot in de puntjes verzorgd. Het is de mooiste locatie in de Zaanstreek, op een unieke plek aan de Zaan en de ambiance van De Walvis is uniek en heeft er mede aanbijgedragen dat wij terugkijken op een geweldig mooi huwelijksfeest. Team Walvis, dank, dank, dank daarvoor ️️Warme groet, D&J 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1509 BT

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact