Dzidra Dubois

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Dzidra Dubois

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 590 €

Jullie hebben plannen om elkaar binnenkort het jawoord te geven. Deze onvergetelijke dag verdient het om op een zo mooi mogelijke manier in beeld te komen, als blijvende herinnering voor jullie zelf en familie. Met mijn foto’s kunnen jullie telkens terug naar die ervaring. Make every moment last forever!

Als er tussen twee mensen liefde is, dan zorg ik ervoor dat deze in mooie foto’s wordt vereeuwigd. Ik werk al vele jaren als trouwfotograaf en jullie kunnen erop vertrouwen dat jullie mooiste dag op prachtige wijze wordt vastgelegd. Vakkundig, compleet en met oog voor alles wat een bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt. Zoals jullie willen.

Je keuze voor een bruidsfotograaf is natuurlijk een kwestie van smaak. Spreken mijn foto’s je aan? Vind je mooi hoe ik de foto’s bewerk? En denk je dat het tussen ons gaat klikken? Twijfel dan niet en maak gerust een afspraak voor een kennismaking met mij. Vrijblijvend en vooral ook heel leuk!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
590 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bankoverschrijving, iDeal (via webshop). Betalen in termijnen mogelijk.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Dzidra Dubois

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
ingevos22
Door Inga
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een geweldig mooie trouwfoto’s! Inmiddels is ook het trouwalbum even binnen. Ook dat is in een woord fantastisch! Wij hebben Dzidra ervaren als een fijne, gezellige, relaxte en vakkundige fotograaf. Super bedankt voor het prachtig vastleggen van onze dag! 

Inga & Arno

Misbruik rapporteren
vincent&ilse
Door Vincent
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met fantastische foto's van ons huwelijk genieten we nog enorm na van een fantastische dag. Dank je Dzidra voor de uitstekende en professionele fotografie en onze prima samenwerking.

Misbruik rapporteren
peter&ilse
Door Peter
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We waren op zoek naar een fotograaf waarmee je een meteen klik hebt en die een stijl van fotograferen heeft die ons aanspreekt. Nadat we bruidsfoto's van verschillende fotografen op internet hadden vergeleken kwamen we steeds terug bij Dzidra Fotografie. Bij ons plezierige kennismakingsgesprek was er meteen een klik met Dzidra. Ze dacht met ons mee en bood ons ook een gratis loveshoot aan. Dit bleek een schot in de roos, want we konden alvast wennen aan de camera. Dzidra gaf ons heel waardevolle tips. We kijken nu met grote tevredenheid terug op onze huwelijksdag, alles ging zoals we ons hadden voorgesteld en met dank aan Dzidra hebben we nu voor vele jaren een mooie en tastbare herinnering. Dzidra is een superfotograaf en levert uitstekend werk. Echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6221 CT

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact