• Prijsklasse Midden
  • Website

Jullie gaan binnenkort trouwen. Deze onvergetelijke dag verdient om op een zo mooi mogelijke en complete manier op foto te worden vastgelegd; als blijvende herinnering voor altijd. De ceremonie, familie en vrienden, de receptie, het aansnijden van de bruidstaart, het feest, speeches, ludieke gebeurtenissen, de openingsdans zijn beelden om te koesteren en kunnen alleen door een ervaren vakfotograaf worden geschoten.

Al vele jaren werkzaam als fotograaf heb ik me gespecialiseerd in bruidsfotografie en in portretfotografie. Jullie kunnen er dus op vertrouwen dat jullie mooiste dag op prachtige wijze op foto zal worden vastgelegd, Vakkundig, compleet en met oog voor alles wat een bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt. En zoals jullie dat wensen. Met spontane en romantische foto’s van het bruidspaar én de gasten.

En om jullie van een topdag een topresultaat te geven: ik ben naast vakfotograaf ook high-end retoucher in Photoshop. Jullie mooiste foto’s retoucheer ik dus indien nodig. En hier zit het verschil met vele andere fotografen; ik ben echt alleen tevreden met het allerbeste resultaat.

Willen jullie meer informatie, neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 9 reviews
Door vincent&ilse
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met fantastische foto's van ons huwelijk genieten we nog enorm na van een fantastische dag. Dank je Dzidra voor de uitstekende en professionele fotografie en onze prima samenwerking.

Misbruik rapporteren
Door peter&ilse
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We waren op zoek naar een fotograaf waarmee je een meteen klik hebt en die een stijl van fotograferen heeft die ons aanspreekt. Nadat we bruidsfoto's van verschillende fotografen op internet hadden vergeleken kwamen we steeds terug bij Dzidra Fotografie. Bij ons plezierige kennismakingsgesprek was er meteen een klik met Dzidra. Ze dacht met ons mee en bood ons ook een gratis loveshoot aan. Dit bleek een schot in de roos, want we konden alvast wennen aan de camera. Dzidra gaf ons heel waardevolle tips. We kijken nu met grote tevredenheid terug op onze huwelijksdag, alles ging zoals we ons hadden voorgesteld en met dank aan Dzidra hebben we nu voor vele jaren een mooie en tastbare herinnering. Dzidra is een superfotograaf en levert uitstekend werk. Echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door gwendoline&paul
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op veel websites van bruidsfotografen zie je gewone rechttoe rechtaan foto's staan. Wij waren op zoek naar meer; een fotograaf die niet alleen vakman of vrouw is maar die onze trouwdag op een professionele, spontane en creatieve wijze vast kon leggen. We kwamen bij Dzidra terecht en vanaf het begin is het contact heel leuk en soepel verlopen. Dzidra heeft onze huwelijksdag net zo vastgelegd zoals hij is verlopen: helemaal perfect. Ze heeft een onvergetelijk herinnering gemaakt. De mooiste dag van ons leven beleven we nu telkens weer als we het prachtige fotalbum met onze bruidsfoto's bekijken. Wij zijn buitengewoon tevreden over de manier waarop Dzidra onze trouwdag heeft gefotografeerd en over de prachtige foto's, gemaakt met veel passie en met oog voor de bijzondere momenten van de dag. Kortom: een bruidsfotografe die haar vak 100% verstaat!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Vanaf € 600,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bankoverschrijving, iDeal (via webshop). Betalen in termijnen mogelijk.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Drie weken

Adres

Stad: 6221 CT
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek
  • Artistiek