Eline de Visser Goudsmid

 • Prijsklasse Luxueus
 • Website

Eline de Visser Goudsmid: Van emotie naar exclusieve sieraden op maat

Bij Eline de Visser Goudsmid in Boxtel kunnen jullie unieke trouwringen laten ontwerpen, volledig naar jullie wens en smaak.  Hoe bijzonder is het als jullie emotie en liefde voor elkaar perfect wordt weerspiegeld in jullie trouwringen! 

Eline de Visser is gediplomeerd goudsmid en gaat in haar eigen atelier aan de slag met een persoonlijk en handgemaakte trouwring voor jullie. Ook voor andere sieraden kunnen jullie bij haar terecht! Hebben jullie oude sieraden die veel voor jullie betekenen? Deze kan Eline gebruiken bij het ontwerp voor een special touch.

Bezoeker, laat een review achter over Eline de Visser Goudsmid en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 4 reviews
Door maximewillemse
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Eline is een echte proffesional met heel veel passie en liefde voor haar vak. Toen ik net verloofd was (zo'n 1,5 jaar geleden) kon ik niet wachten met het plannen van onze grote dag. Zo kwam ik terecht op de Engaged trouwbeurs waar ik Eline voor het eerst ontmoette. In een vitrine zag ik DE ring... liefde op het eerste gezicht. Samen met mijn wederhelft zijn we maanden later nog naar andere ringen gaan kijken, maar ze haalden het gewoon niet bij de ring die ik op de beurs had gezien. De afspraak met Eline was snel gemaakt, evenals de roadtrip naar het zuiden van het land. Terwijl ik dus al precies wist wat ik wilde, had mijn aanstaande werkelijk geen idee. Hij had nog nooit een ring gedragen en wist ook niet goed wat hij mooi vond. Eline heeft ons daar perfect bij geholpen en uiteindelijk ook voor hem een prachtige ring ontworpen welke precies past bij die van mij! 

Bedankt, Eline! 

Misbruik rapporteren
Hai Maxime, zo blij om te horen dat je echt JOUW ring hebt gevonden. Het was erg leuk om ze samen met jullie te bedenken en ze voor jullie te maken. Gefeliciteerd met jullie huwelijk en volgend jaar jullie mooie feest! Geniet met elkaar!
Door anoek-pieter
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Eline is eerlijk en geeft haar mening, waarmee ze ons super goed heeft geadviseerd. Mijn verlovingsring en trouwring zijn een prachtige combinatie en het is een mooie set geworden. Bedankt, Eline!
Misbruik rapporteren
Hai Anouk, het was erg leuk om voor jullie de ringen voor jullie te mogen maken. Het is inderdaad een mooie set geworden. Bedankt voor jullie vertrouwen.
Door roxanne4
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Mijn wens was om de trouwringen van mijn oma en opa te verwerken in mijn trouwring en ik wilde ook dat mijn man een bijpassende ring zou hebben. Het resultaat is top! Eline dacht goed met ons mee. 
Misbruik rapporteren
Hai Roxanne, het blijft speciaal om de ringen van je dierbaren te verwerken in je eigen trouwsieraad. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel draagplezier met jullie mooie ringen!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband, Manchetknopen
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
 • Juweliers
 • Luxueus
 • Verlovingsringen
 • Trouwringen
 • Collier
 • Oorbellen
 • Armband
 • Manchetknopen
 • Eigen werkplaats
 • Eigen collectie