Emma van der Schelde

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Emma van der Schelde

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.299 €

Fine art fotograaf, storyteller, Amsterdam stads meisje, maar een hopeloze romanticus.

Mijn stijl valt te omschrijven als minimalistisch, zacht en romantisch. Inspiratie voor mijn fotografie haal ik uit magazines, verre reizen, design en mode. Enerzijds is spontaniteit op beeld voor mij het belangrijkst. Anderzijds heb ik door mijn achtergrond als vormgever een oog voor detail. 

Door dit contrast stralen mijn foto’s geluk en intimiteit uit, met details van mooie gestylde tafels, een klassiek groot bruidsboeket of jouw designer wedding shoes. In een lichte, witte en rustige ruimte komt mijn stijl het mooist uit.

Als fine art fotograaf geloof ik in de liefde. Pure liefde. Een oprechte glimlach, een stevige omhelzing of een romantische kus. Die kleine details van jullie bijzondere dag én natuurlijk de mensen om jullie heen.

Momenten die je wil koesteren. Als fotograaf maak ik jullie dag tijdloos, zodat jullie deze jaren later nog kunnen herbeleven. Vereeuwigd in tijd.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.299 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Traditioneel
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Emma van der Schelde

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
mir_ende
Door Mirte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Emma was onze fotograaf op onze bruiloft 4 september. Door covid hebben wij helaas onze bruiloft een jaar moeten verplaatsen. Zij was hier zo flexibel in en heeft zonder enige problemen onze datum verplaatst naar een jaar later. In dat jaar kregen wij met regelmaat een kaartje door de bus of een email/appje van Emma. Dit hebben wij enorm gewaardeerd. Emma is een super lief en warm persoon die je graag op je bruiloft erbij wil hebben. Zij heeft oog voor detail en legt precies de goede momenten vast. Wat hebben wij een fantastisch mooie foto's van haar ontvangen en zij luistert heel goed naar je wensen. Wij kregen ook erg veel mooie reacties op onze foto's van onze gasten en mensen om ons heen. Wij zijn ontzettend blij met Emma, als persoon maar zeker als fotograaf. Zij is echt een specialist in haar vak. Wij hadden geen andere fotograaf willen hebben op onze belangrijke dag.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1013 EA

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact