Esther Bijlhout Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Esther Bijlhout Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

"Let me tell your story"

Hi, ik ben Esther!

Trouw- en portretfotografe en gevestigd in Helmond. Gedurende de afgelopen 7 jaar heb ik van mijn grote hobby mijn werk kunnen maken en ga ik iedere dag met heel veel plezier aan de slag. 

Ik leg met heel veel passie bruiloften vast, en haal veel voldoening uit alle mooie emoties van zo'n dag en de prettige band die ik opbouw met de bruidsparen. Het blijft speciaal om deel uit te mogen maken van zo'n bijzondere dag en dat is keer op keer weer genieten.

Naast bruiloften fotografeer ik ook graag gezinnen, kinderen en koppels; samen trekken we de natuur in en leren elkaar wat beter kennen, terwijl ik jullie connectie en liefde voor elkaar op een ongedwongen manier vastleg. Daarnaast fotografeer ik de zogeheten 'Pure Portraits' vanuit mijn studio in Helmond, waar ik een hele andere stijl van fotograferen hanteer en meer de fine-art kant op ga. 

Documentair & een tikkeltje moody..

..is toch wel wat mijn stijl het beste omschrijft. Bij mij kun je ontspannen, niet geposeerde foto's verwachten, soms ook op de momenten dat je het niet merkt :-) Indien nodig zal ik hier en daar soms een klein beetje sturen, om de mooiste foto's te kunnen maken. 

Ben je onwennig voor de camera? Dan stel ik je op je gemak, zodat ik het mooiste in je naar voren kan brengen. Maar we laten het vooral lekker oprecht, gezellig en vrij. Ook biedt ik mijn bruidsparen altijd een 'Love shoot' aan voorafgaand aan het huwelijk. Zo leren jullie mijn werkwijze, en wij elkaar, beter kennen en sta je op de grote dag een stuk zelfverzekerder voor de camera.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Esther Bijlhout Photography

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5707 VK

Bezoekadres studio:

2e Haagstraat 40 -2.1

5707 VK Helmond

Openbaar parkeren aan weerszijden van het pand, of op de openbare weg. Op afspraak.

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact