• Prijsklasse Midden

Kleurrijke, Spontane en Romantische trouwfoto's 

Dat is waar ik als trouwfotografe voor sta.. Ik fotografeer de momenten zoals ze zijn, zodat jullie achteraf jullie trouwdag weer helemaal kunnen herbeleven. Gedurende de dag zoek ik naar mooie spontane momenten en unieke plaatjes. Op de achtergrond in stilte aanwezig, maar ook een vrolijke dame naar jullie gasten toe. Waardoor iedereen zich op z'n gemak voelt en ik weinig opval gedurende de dag. Daarnaast ben ik dol op kinderen, dus bruiloften met kinderen vind ik altijd een feestje! En zonder trouwens ook ;-). 

"Ik geniet het allermeest van bruiloften, waarbij veel wordt gelachen en mooie emoties de vrije loop gaan.Hier kan ik de meest spontane foto's maken & voel ik mij het meeste op mijn gemak." 

Een fijne klik..
Dit vind ik het allerbelangrijkste tussen een fotograaf en het bruidspaar. Jullie moeten je op je gemak voelen, waardoor ik de mooiste foto's kan maken. Daarom bied ik al mijn bruidsparen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, dan kunnen wij nader kennis maken en jullie wensen + dag bespreken. 

Leuke tips..
Voorafgaand aan de bruiloft ontvangen jullie handige tips en adviezen per mail. Maar ook help ik jullie graag bij het uitzoeken van mooie fotolocaties en/of het vinden van leuke trouwleveranciers. Inmiddels ken ik aardig wat trouwleveranciers door heel Nederland en denk ik graag met jullie mee indien jullie nog naar een leverancier op zoek zijn. 


Beschikbaarheid.. 
Wereldwijd beschikbaar, vanuit Amsterdam komt mijn auto of het vliegtuig overal. Ik ben gevestigd in Amsterdam, maar ik kan van werkelijk elke locatie opnieuw genieten. Van stad tot aan boerderij, overal zie ik de schoonheid van in. 


En nu?
Klinkt dit goed in de oren en hebben jullie interesse in mij als jullie trouwfotograaf? Stuur mij dan een mailtje via [email] of via deze website. Ik maak heel graag een offerte op maat, maar ik kan jullie ook mijn standaard pakketten aanbieden. Deze zijn er al vanaf 4 uur inclusief album voor €850, inclusief een mooi trouwalbum. 

Bezoeker, laat een review achter over Evelien Hogers Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Evelien Hogers Fotografie

4.9 3 reviews
Door suzanneenteun038
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Evelien heeft niet alleen prachtige foto's gemaakt, maar is ook ontzettend fijn om mee te 'werken'. Van begin tot eind heeft ze er echt een feestje van gemaakt; van de aankleding van de info tot het lieve handgeschreven kaartje achteraf. Ze zit vol leuke ideeën, maar luistert ook naar de wensen van het bruidspaar. Op de dag zelf lijkt ze op 10 plekken tegelijk geweest te zijn, maar is praktisch onzichtbaar voor de gasten. Niet te aanwezig, en zeer fijn in de omgang. Dikke aanrader!

Misbruik rapporteren
Door jocelynenphilip537
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Evelien heeft onze bruiloft prachtig gefotografeerd. Als ik terugkijk naar de fotos dan heeft ze de zonnige, vrolijke, intieme, sprookjesactige sfeer die er die dag voor ons was gevangen in haar foto's. Ze gaf prettig sturing wanneer we het nodig hadden en niet wisten hoe we op de foto moesten. Op intieme momenten tijdens de ceremonie en bij de eerste dans echter zagen we pas achteraf toen we de fotos kregen dat ze van alle hoeken het moment had gefotografeerd, maar we hadden niet eens door dat ze er zo dichtbij was! Ook belangrijk: het is gewoon een super leuke meid om erbij te hebben op julllie speciale dag. Mijn man en ik kunnen Evelien van harte aanbevelen aan ieder bruidspaar.

Misbruik rapporteren
Door lotteenrob
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Evelien is een zeer professionele fotografe die niet op valt tijdens je bruiloft. dat sprak ons ontzettend aan.wij zijn zo ontzettend blij met onze foto's! en raden Evelien zeker aan iedereen aan. ook het album is prachtig geworden!!! dikke duim voor Evelien!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
€1050 voor 8 uur incl mini-album
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
2:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij een boeking vraag ik binnen twee weken een aanbetaling van €250. Daarna ontvangen jullie een paar weken voorafgaand aan de bruiloft een tweede factuur voor het resterende bedrag. Deze vraag ik uiterlijk 2 weken voor de bruiloft over te maken, zodat ik jullie in de witte broodsweken niet gelijk achter jullie aan moet voor betalingen. Eventueel extra bijgeboekte uren op een later moment of extra pagina's voor het trouwalbum volgen op factuur na de bruiloft bij de verrekening.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Dit jaar is mijn eerste jaar fulltime als fotografe en ik heb dit jaar de ZIWA award gewonnen als één van de beste trouwfotografen beoordeeld door leveranciers en Zankyou :-D
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik organiseer de fotografie volledig zelf, dit kan ook via een weddingplanner als jullie dat prettiger vinden.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Binnen 4 weken ontvangen jullie de foto's in een online gallery. Bij keuze voor een trouwalbum mogen jullie daaruit jullie favorieten uitkiezen, vervolgens krijgen jullie 2 feedbackrondes op het album (online). Zodra dat akkoord is bestel ik het album, de foto's op hoge resolutie ontvangen jullie op mooie USB stick tegelijk met het album. De fysieke levertijd heeft hier daarom mee te maken.

Adres

Stad: 1055 HV

Vergelijkbare leveranciers

Mark Hadden Photography

Trouwfotografen | Amsterdam
3

Romantic & intimate wedding photography thoughtful couples. I love to tell stories and capture the connection between people in an honest way. That's why I love wedding photography, Its about you and your story. I am not a documentary or journalistic style photographer. I guess you could best... Zie +

Mirjam van Klaarbergen Photography

Trouwfotografen | Amsterdam

Mirjam van Klaarbergen omschrijft haar stijl van fotograferen als journalistieke bruidsfotografie - zij legt jullie grote dag vast precies zoals deze is, zonder poseren! ¨Het grootste gedeelte van de dag zul je mij in opperste concentratie en vaak ook nog in rare houdingen zien fotograferen,¨ en zo... Zie +

Bmoments

Trouwfotografen | Amsterdam

Mijn specialiteit is ongeposeerde, spontane foto’s. Wil je niet de hele dag in de camera moeten kijken en op het goede moment moeten glimlachen? Geen probleem, dat hoeft ook helemaal niet! Ongeposeerd, zoals jullie zijn Ik leg jullie dag vast zoals jullie zijn. De ceremonie, klaar maken, borrel,... Zie +

Sonja Stengewis Fotografie

Trouwfotografen | Purmerend

¨Let me capture your moments¨ Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met mij op. Zie +

Kisses & Confetti

Trouwfotografen | Amsterdam

Marco en Claudia reizen stad en land af om jullie bruiloft te fotograferen. Het is mogelijk om alleen Marco te boeken, maar ook allebei als super deluxe, aerodynamisch, perfect-op-elkaar-afgesteld fotografenduo! In welke formatie dan ook: als jij gaat trouwen, zullen we zorgen voor de allermooiste en... Zie +

Liefde Photography

Trouwfotografen | Amsterdam
1

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op onze Zankyou pagina! Jouw trouwdag is in onze ogen en in jouw ogen één van de belangrijkste momenten van je leven en wij voelen ons vereerd om deel te mogen uitmaken van jouw unieke verhaal. Liefde Photography neemt niet alleen foto's; wij... Zie +

SVZ Film-Fotografie

Trouwfotografen | Purmerend
1

SVR Film en Fotografie onderscheidt zich door het feit dat het helemaal naar de wens van de klant werkt. Voor dat de special dag is aangebroken zal er voor gezorgd zijn dat de voorbereidende gesprekken tot in de puntjes zijn geregeld. Ieder detail en de kleinste emotie zullen op de gevoelige plaat... Zie +

Emma van der Schelde

Trouwfotografen | Amsterdam

Fine art fotograaf, storyteller, Amsterdam stads meisje, maar een hopeloze romanticus. Mijn stijl valt te omschrijven als minimalistisch, zacht en romantisch. Inspiratie voor mijn fotografie haal ik uit magazines, verre reizen, design en mode. Enerzijds is spontaniteit op beeld voor mij het belangrijkst.... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek