Evelien Hogers Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Evelien Hogers Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.050 €

Kleurrijke, Spontane en Romantische trouwfoto's 

Dat is waar ik als trouwfotografe voor sta.. Ik fotografeer de momenten zoals ze zijn, zodat jullie achteraf jullie trouwdag weer helemaal kunnen herbeleven. Gedurende de dag zoek ik naar mooie spontane momenten en unieke plaatjes. Op de achtergrond in stilte aanwezig, maar ook een vrolijke dame naar jullie gasten toe. Waardoor iedereen zich op z'n gemak voelt en ik weinig opval gedurende de dag. Daarnaast ben ik dol op kinderen, dus bruiloften met kinderen vind ik altijd een feestje! En zonder trouwens ook ;-). 

"Ik geniet het allermeest van bruiloften, waarbij veel wordt gelachen en mooie emoties de vrije loop gaan.Hier kan ik de meest spontane foto's maken & voel ik mij het meeste op mijn gemak." 

Een fijne klik..
Dit vind ik het allerbelangrijkste tussen een fotograaf en het bruidspaar. Jullie moeten je op je gemak voelen, waardoor ik de mooiste foto's kan maken. Daarom bied ik al mijn bruidsparen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, dan kunnen wij nader kennis maken en jullie wensen + dag bespreken. 

Leuke tips..
Voorafgaand aan de bruiloft ontvangen jullie handige tips en adviezen per mail. Maar ook help ik jullie graag bij het uitzoeken van mooie fotolocaties en/of het vinden van leuke trouwleveranciers. Inmiddels ken ik aardig wat trouwleveranciers door heel Nederland en denk ik graag met jullie mee indien jullie nog naar een leverancier op zoek zijn. 


Beschikbaarheid.. 
Wereldwijd beschikbaar, vanuit Amsterdam komt mijn auto of het vliegtuig overal. Ik ben gevestigd in Amsterdam, maar ik kan van werkelijk elke locatie opnieuw genieten. Van stad tot aan boerderij, overal zie ik de schoonheid van in. 


En nu?
Klinkt dit goed in de oren en hebben jullie interesse in mij als jullie trouwfotograaf? Stuur mij dan een mailtje via [email] of via deze website. Ik maak heel graag een offerte op maat, maar ik kan jullie ook mijn standaard pakketten aanbieden. Deze zijn er al vanaf 4 uur inclusief album voor €850, inclusief een mooi trouwalbum. 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.050 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij een boeking vraag ik binnen twee weken een aanbetaling van €250. Daarna ontvangen jullie een paar weken voorafgaand aan de bruiloft een tweede factuur voor het resterende bedrag. Deze vraag ik uiterlijk 2 weken voor de bruiloft over te maken, zodat ik jullie in de witte broodsweken niet gelijk achter jullie aan moet voor betalingen. Eventueel extra bijgeboekte uren op een later moment of extra pagina's voor het trouwalbum volgen op factuur na de bruiloft bij de verrekening.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Evelien Hogers Fotografie

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
suzanneenteun038
Door Suzanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Evelien heeft niet alleen prachtige foto's gemaakt, maar is ook ontzettend fijn om mee te 'werken'. Van begin tot eind heeft ze er echt een feestje van gemaakt; van de aankleding van de info tot het lieve handgeschreven kaartje achteraf. Ze zit vol leuke ideeën, maar luistert ook naar de wensen van het bruidspaar. Op de dag zelf lijkt ze op 10 plekken tegelijk geweest te zijn, maar is praktisch onzichtbaar voor de gasten. Niet te aanwezig, en zeer fijn in de omgang. Dikke aanrader!

Misbruik rapporteren
jocelynenphilip537
Door Jocelyn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Evelien heeft onze bruiloft prachtig gefotografeerd. Als ik terugkijk naar de fotos dan heeft ze de zonnige, vrolijke, intieme, sprookjesactige sfeer die er die dag voor ons was gevangen in haar foto's. Ze gaf prettig sturing wanneer we het nodig hadden en niet wisten hoe we op de foto moesten. Op intieme momenten tijdens de ceremonie en bij de eerste dans echter zagen we pas achteraf toen we de fotos kregen dat ze van alle hoeken het moment had gefotografeerd, maar we hadden niet eens door dat ze er zo dichtbij was! Ook belangrijk: het is gewoon een super leuke meid om erbij te hebben op julllie speciale dag. Mijn man en ik kunnen Evelien van harte aanbevelen aan ieder bruidspaar.

Misbruik rapporteren
lotteenrob
Door Lotte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Evelien is een zeer professionele fotografe die niet op valt tijdens je bruiloft. dat sprak ons ontzettend aan.wij zijn zo ontzettend blij met onze foto's! en raden Evelien zeker aan iedereen aan. ook het album is prachtig geworden!!! dikke duim voor Evelien!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1055 HV

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact