• Prijsklasse Midden
  • Website

Feel Good Visagie uit Utrecht laat u stralen op de belangrijkste en mooiste dag van uw leven!

Een bruidsmake-up moet stralend zijn, de persoonlijkheid van de bruid onderstrepen (maar niet overtreffen), de hele dag en onder alle omstandigheden blijven zitten en er in close-up mooi uitzien. Natuurlijk moet de bruidsmake-up er op de foto’s ook prachtig uitzien.

Award winning Top Visagiste Monique van Wijnbergen, hoofd docente van de Vakopleiding Visagie in de Feel Good Make-up Academy  verzorgt samen met haar team ervaren kapsters en gediplomeerde visagistes uw bruidsmake-up en/of bruidskapsel !

We starten altijd met een afspraak voor een proef make-up en het proefkapsel, zo’n 4 weken voor de trouwdatum, eerder mag natuurlijk ook. Dit is altijd een volledige bruidsmake-up! Als advies raad ik aan de proef make-up de hele dag op te houden en verschillende malen in de spiegel te kijken. Zo raak je eraan gewend hoe de make-up voelt en kun je zelf ervaren dat het er aan het einde van de dag nog steeds goed uitziet!

We nemen ruim de tijd voor onze bruiden, reken voor de intake, een proefmake-up en kapsel zo'n 3 uur. Natuurlijk mag je jouw moeder, zus of een vriendin meebrengen tijdens je 'proef'. Alle gebruikte producten worden in kaart gebracht in jouw persoonlijke bruidsmake-up pas.

Op jullie trouwdag komen wij aan huis of op de locatie de bruidsmake-up en het bruidskapsel verzorgen. We helpen met de sluier en het aantrekken van de jurk, indien gewenst. Reken erop dat we op de dag zelf zo'n 2 1/2  uur met jou bezig zijn. Natuurlijk kunnen wij ook de make-up en het haar van jouw familie en gasten verzorgen tegen een speciaal tarief. Aangezien wij een team van bruidsstylisten hebben, zorgen wij, in het geval van ziekte voor vervanging, zodat je er niet 'last minute' alleen voor staat.

Ga je trouwen op Kasteel de Haar? Feel Good Visagie is partner van Koetshuis de Haar in Haarzuilens en verzorgt jouw bruidsmake-up graag op deze sprookjeslocatie.

Ga je trouwen in het buitenland, dan kunnen wij ook daar jouw make-up verzorgen. Een andere optie is om een speciale privé sessie Bruidsmake-up boeken. Je leert dan zelf stap voor stap hoe je een mooie bruidsmake-up kunt creëren.

Feel Good heeft al ruim 15 jaar ervaring in bruidsmake-up en laat je graag stralen op de belangrijkste en mooiste dag van jouw leven!

Bezoeker, laat een review achter over Feel Good en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 3 reviews
Door esther_westerhout
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mooiste dag van mijn leven en voelde me zo mooi! Tijdens de proef make up wist ik al : dit komt helemaal goed! Monique voelt goed aan wat je wilt en laat je verschillende opties zien! Het resultaat was prachtig en precies wat ik wilde ! Het heeft de hele dag mooi gezeten !!! 

Misbruik rapporteren
Dank je wel, Esther! jij was echt een stralende bruid te midden van je familie, heerlijk relaxt en volop genietend.
Door mneijzen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Monique is een echte topper!!!

Inmiddels heeft Monique zowel mijn bruidsmake-up gedaan als ook de make-up van mijn moeder en zus op mijn bruiloft, maar ook onlangs voor de bruiloft van mijn broer. Monique geeft je voor de volle 100% een enorm feel good gevoel!!

Overigens ken ik Monique sinds de make-up workshop voor mijn bruiloft (2007) en bestelt menig vriendin die bij die workshop aanwezig was tot op de dag van vandaag make-up bij Feel Good!

Monique merci dat je er weer was afgelopen 9 april!!

Liefs,

Mireille Hesselmans-Neijzen

Misbruik rapporteren
Door info2323
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dank je wel, Monique. Mijn bruidsmake-up was geweldig, bleef de hele dag en avond goed zitten en paste echt bij mij. ik heb veel compimenten gekregen... Liefs, Cristina

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na afloop van de proefsessie kan er per pin of contant betaald worden. Het is mogelijk ook alleen een proefsessie te boeken.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
189,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een bruiloft is een heel speciaal en bijzonder moment in jullie leven. Feel Good Visagie wil de bruid en haar gasten graag nog mooier maken op jullie grote dag. Wij hebben een team van 4 bruidsstylistes die zowel het bruidskapsel als de bruidsmake-up kunnen verzorgen. Wij nemen graag ruim de tijd tijdens de proefsessie en plannen deze graag in op een ochtend zodat je de hele dag nog kunt wennen aan jouw look. De proefsessie boeken wij altijd in onze studio in Utrecht, maar op de dag zelf komen we graag naar jouw huis of locatie. Natuurlijk mag je iemand meebrengen tijdens de proefsessie. wij zorgen voor een lekker kopje koffie/thee en wat lekkers. Niets is te gek bij ons, wij gaan door totdat jij jouw wauw moment ervaart.... Natuurlijk nemen wij ook op de grote dag ruim de tijd voor jou en voor je gasten. Heb je meer dan 2 gasten, dan komt er een extra styliste mee zonder meerkosten, zodat iedereen op tijd klaar is. Trouw je in het buitenland, geen probleem. Wij hebben al meerdere bruiloften verzorgd in Europa.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1997

Adres

Stad: 3542 DL

Vergelijkbare leveranciers

Olga Petrenko

Haar en Make-up | Vleuten
Reageert
snel

Olga Petrenko werkt zelfstandig als visagiste en haarstylist. Dit doet zij sinds 2009 jaar. Zij heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd in Nederland, Duitsland, Zwitserland & Rusland. Op dit moment werkt zij bij RTL 4 als vaste visagiste. Alsnog maakt zij ook vaak bruiden op en dat... Zie +

E-line Hairfashion

Haar en Make-up | De Bilt
1

Bruidskapsel & Bruidsmake-up Het is zover! Je gaat trouwen en je bent waarschijnlijk al begonnen met plannen maken en dingen aan het regelen voor je mooiste dag. Misschien heb je je jurk al uitgekozen en in deze mooie jurk wil jij natuurlijk stralen met een prachtig bruidskapsel en make-up. Met... Zie +

Michelle's STYLE Bruidsstyling, Haar & Visagie

Haar en Make-up | Soest
6

"Als Bruid wil je niets anders zijn dan de mooiste versie van jezelf " Michelle`s STYLE is gespecialiseerd in Bruidskapsels en Make-up aan huis of op locatie. Hierdoor kun je als Bruid lekker ontspannen aan de grote dag beginnen. Geen gehaast van kapper naar schoonheidsspecialiste  Heel vroeg... Zie +

Bianca Duizer - DZHE

Haar en Make-up | De Meern
6

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Met 23 jaar ervaring als kapster, heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in bruidsstyling voor uw haar en visagie. Ik werk uitsluitend met de beste producten, zoals MAC en Royal EFEM. Als kapster heb ik veel ervaring opgedaan met hairextensions... Zie +

Glam & Lashes

Haar en Make-up | Benthuizen
1

Glam & Lashes is ontstaan door een passie voor Schoonheid.  U kunt bij mij terecht voor een prachtige bruidsmake-up en bruidskapsel.  Zie +

Helen Rams Bruidsstyling

Haar en Make-up | Utrecht
12

Gefeliciteerd! Jij gaat trouwen! Dit wordt een van de mooiste dagen van je leven! Uiteraard wil je je er op je mooist uit zien. Hier help ik je graag mee! TV, shows, fotografie, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het stylen.... Als je het contactformulier via mijn website invult bel ik je binnen... Zie +

Jouw_Moment

Haar en Make-up | Rheden
5

Ben je op zoek naar een visagist en haarstylist met passie en liefde voor het vak? Dan ben je bij Lisanne Kooij eigenaresse van JouwMoment aan het juiste adres! Lisanne is afgestudeerd aan de Facefacts academy als visagist en haarstylist en heeft maar één doel voor ogen: jou laten stralen! Lisanne werkt... Zie +

Blush Atelier in Beauty

Haar en Make-up | Maarssen
2

Welkom op de zankyou pagina van Blush Atelier in beauty! Een leuke en spannende tijd is voor jullie aangebroken, jullie gaan trouwen!  De zoektocht naar de juiste leveranciers voor de dag van jullie dromen is begonnen! Van top locatie tot de leukste trouwambtenaar, wel of geen bruidsmeisjes alles... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Haar en Make-up
  • Midden
  • Bruid haarstyling
  • Bruidsmake-up
  • Ik kom ook aan huis