Feel Good

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Feel Good

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Feel Good Visagie uit Utrecht laat u stralen op de belangrijkste en mooiste dag van uw leven!

Een bruidsmake-up moet stralend zijn, de persoonlijkheid van de bruid onderstrepen (maar niet overtreffen), de hele dag en onder alle omstandigheden blijven zitten en er in close-up mooi uitzien. Natuurlijk moet de bruidsmake-up er op de foto’s ook prachtig uitzien.

Award winning Top Visagiste Monique van Wijnbergen, hoofd docente van de Vakopleiding Visagie in de Feel Good Make-up Academy  verzorgt samen met haar team ervaren kapsters en gediplomeerde visagistes uw bruidsmake-up en/of bruidskapsel !

We starten altijd met een afspraak voor een proef make-up en het proefkapsel, zo’n 4 weken voor de trouwdatum, eerder mag natuurlijk ook. Dit is altijd een volledige bruidsmake-up! Als advies raad ik aan de proef make-up de hele dag op te houden en verschillende malen in de spiegel te kijken. Zo raak je eraan gewend hoe de make-up voelt en kun je zelf ervaren dat het er aan het einde van de dag nog steeds goed uitziet!

We nemen ruim de tijd voor onze bruiden, reken voor de intake, een proefmake-up en kapsel zo'n 3 uur. Natuurlijk mag je jouw moeder, zus of een vriendin meebrengen tijdens je 'proef'. Alle gebruikte producten worden in kaart gebracht in jouw persoonlijke bruidsmake-up pas.

Op jullie trouwdag komen wij aan huis of op de locatie de bruidsmake-up en het bruidskapsel verzorgen. We helpen met de sluier en het aantrekken van de jurk, indien gewenst. Reken erop dat we op de dag zelf zo'n 2 1/2  uur met jou bezig zijn. Natuurlijk kunnen wij ook de make-up en het haar van jouw familie en gasten verzorgen tegen een speciaal tarief. Aangezien wij een team van bruidsstylisten hebben, zorgen wij, in het geval van ziekte voor vervanging, zodat je er niet 'last minute' alleen voor staat.

Ga je trouwen op Kasteel de Haar? Feel Good Visagie is partner van Koetshuis de Haar in Haarzuilens en verzorgt jouw bruidsmake-up graag op deze sprookjeslocatie.

Ga je trouwen in het buitenland, dan kunnen wij ook daar jouw make-up verzorgen. Een andere optie is om een speciale privé sessie Bruidsmake-up boeken. Je leert dan zelf stap voor stap hoe je een mooie bruidsmake-up kunt creëren.

Feel Good heeft al ruim 15 jaar ervaring in bruidsmake-up en laat je graag stralen op de belangrijkste en mooiste dag van jouw leven!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na afloop van de proefsessie kan er per pin of contant betaald worden. Het is mogelijk ook alleen een proefsessie te boeken.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1997

Meningen over Feel Good

4.6
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(2)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
(1)
Aanrader?
(3)
esther_westerhout
Door Esther
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mooiste dag van mijn leven en voelde me zo mooi! Tijdens de proef make up wist ik al : dit komt helemaal goed! Monique voelt goed aan wat je wilt en laat je verschillende opties zien! Het resultaat was prachtig en precies wat ik wilde ! Het heeft de hele dag mooi gezeten !!! 

Misbruik rapporteren
Dank je wel, Esther! jij was echt een stralende bruid te midden van je familie, heerlijk relaxt en volop genietend.
mneijzen
Door Mireille
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Monique is een echte topper!!!

Inmiddels heeft Monique zowel mijn bruidsmake-up gedaan als ook de make-up van mijn moeder en zus op mijn bruiloft, maar ook onlangs voor de bruiloft van mijn broer. Monique geeft je voor de volle 100% een enorm feel good gevoel!!

Overigens ken ik Monique sinds de make-up workshop voor mijn bruiloft (2007) en bestelt menig vriendin die bij die workshop aanwezig was tot op de dag van vandaag make-up bij Feel Good!

Monique merci dat je er weer was afgelopen 9 april!!

Liefs,

Mireille Hesselmans-Neijzen

Misbruik rapporteren
info2323
Door Monique
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dank je wel, Monique. Mijn bruidsmake-up was geweldig, bleef de hele dag en avond goed zitten en paste echt bij mij. ik heb veel compimenten gekregen... Liefs, Cristina

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3542 DL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact