14

Omschrijving

Feel Good Visagie uit Utrecht laat u stralen op de belangrijkste en mooiste dag van uw leven!

Top Visagiste Monique van Wijnbergen, meerdere malen finaliste tijdens de Make-up Award kampioenschappen en publicerend fashion make-up artist, verzorgt samen met haar team uw bruids make-up en bruidskapsel ! 

Een bruidsmake-up en het bruidskapsel moeten stralend zijn, de persoonlijkheid van de bruid onderstrepen (maar niet overtreffen), de hele dag en onder alle omstandigheden blijven zitten maar er ook van dichtbij mooi uitzien. Maar vooral moet de bruidsmake-up en het kapsel er op de foto’s mooi uitzien. 

Gaat u trouwen in het buitenland, dan kunt u een speciale privé sessie Bruidsmake-up boeken. U leert dan hoe u zelf een mooie bruidsmake-up kunt creëren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw make-up in het buitenland door ons verzorgd wordt.

Tijdens de proef make-up sessie bespreken we uw wensen en ideeën, zo bepalen we de juiste make-up.   Afgestemd op uw jurk, het pak van de bruidegom, het bruidsboeket etc.

De proef make-up wordt aangebracht en we stellen de definitieve keuze vast.  

Deze proefmake-up, zo’n 3 tot 6 weken voor de trouwdatum, is altijd een volledige bruidsmake-up! Als advies raad ik u aan de proefmake-up de hele dag op te houden, en verschillende malen in de spiegel te kijken. Zo raakt u eraan gewend hoe de make-up voelt en kunt u ervaren dat het er aan het einde van de dag nog steeds goed uitziet!  

Op uw trouwdag kunnen wij bij u aan huis of op de locatie de make-up aanbrengen. In Maarssen en Utrecht rekenen wij geen reiskosten. Bijkomende reiskosten indien wij naar u toekomen afhankelijk van de afstand. 

Natuurlijk kan de make-up ook bij ons in de studio aangebracht worden op de grote dag.

Wij hebben diverse kapsters/hairstylisten die uw bruidskapsel kunnen verzorgen. Ook hier bespreken we vooraf meestal tegelijkertijd met uw proefmake-up uw wensen en ideeën en wordt uw proefkapsel gemaakt. We stellen tijdens deze proefsessie de definitieve keuze vast.

Feel Good Visagie laat u stralen op uw mooiste dag!

 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Na afloop van de proefsessie kan er per pin of contant betaald worden. Het is mogelijk ook alleen een proefsessie te boeken.
 • Welke diensten biedt u aan?

  Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
 • Werkt u ook aan huis?

  Ik kom ook aan huis
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  1997

Reviews (2)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 2 meningen
Door mneijzen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Monique is een echte topper!!!

Inmiddels heeft Monique zowel mijn bruidsmake-up gedaan als ook de make-up van mijn moeder en zus op mijn bruiloft, maar ook onlangs voor de bruiloft van mijn broer. Monique geeft je voor de volle 100% een enorm feel good gevoel!!

Overigens ken ik Monique sinds de make-up workshop voor mijn bruiloft (2007) en bestelt menig vriendin die bij die workshop aanwezig was tot op de dag van vandaag make-up bij Feel Good!

Monique merci dat je er weer was afgelopen 9 april!!

Liefs,

Mireille Hesselmans-Neijzen

Misbruik rapporteren
Door info2323
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dank je wel, Monique. Mijn bruidsmake-up was geweldig, bleef de hele dag en avond goed zitten en paste echt bij mij. ik heb veel compimenten gekregen... Liefs, Cristina

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: E-line Hairfashion
De beste visagisten en haarstylisten uit Utrecht
Credits: SUEGRAPHY
De beste bruidsvisagisten van 2016 uit Utrecht!

Adres van Feel Good Visagie in Utrecht:

Maarssenbroeksedijk 17 3542 DL Utrecht
 • #Midden