• Prijsklasse Midden
  • Website

Feel Good Visagie uit Utrecht laat u stralen op de belangrijkste en mooiste dag van uw leven!

Top Visagiste Monique van Wijnbergen, meerdere malen finaliste tijdens de Make-up Award kampioenschappen en publicerend fashion make-up artist, verzorgt samen met haar team uw bruids make-up en bruidskapsel in binnen- en buitenland! 

Een bruidsmake-up en het bruidskapsel moeten stralend zijn, de persoonlijkheid van de bruid onderstrepen (maar niet overtreffen), de hele dag en onder alle omstandigheden blijven zitten maar er ook van dichtbij mooi uitzien. Maar vooral moet de bruidsmake-up en het kapsel er op de foto’s mooi uitzien. 

Gaat u trouwen in het buitenland, dan kunt u een speciale privé les Bruidsmake-up boeken. U leert dan hoe u zelf een mooie bruidsmake-up kunt creëren. Natuurlijk verzorgen wij ook graag uw make-up & kapsel in het buitenland.

Tijdens de proef make-up sessie bespreken we uw wensen en ideeën, zo bepalen we de juiste make-up.   Afgestemd op uw jurk, het pak van de bruidegom, het bruidsboeket etc. De proef make-up wordt aangebracht en we stellen de definitieve keuze vast. We nemen ruim de tijd en gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent.

Deze proefmake-up, zo’n 3 tot 6 weken voor de trouwdatum, is altijd een volledige bruidsmake-up! Als advies raad ik u aan de proefmake-up de hele dag op te houden, en verschillende malen in de spiegel te kijken. Zo raakt u eraan gewend hoe de make-up voelt en kunt u ervaren dat het er aan het einde van de dag nog steeds goed uitziet!  

Op uw trouwdag kunnen wij bij u aan huis of op de locatie de make-up aanbrengen. Natuurlijk kan de make-up ook bij ons in de studio aangebracht worden op de grote dag.

Feel Good Visagie laat u stralen op uw mooiste dag!

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 2 reviews
Door mneijzen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Monique is een echte topper!!!

Inmiddels heeft Monique zowel mijn bruidsmake-up gedaan als ook de make-up van mijn moeder en zus op mijn bruiloft, maar ook onlangs voor de bruiloft van mijn broer. Monique geeft je voor de volle 100% een enorm feel good gevoel!!

Overigens ken ik Monique sinds de make-up workshop voor mijn bruiloft (2007) en bestelt menig vriendin die bij die workshop aanwezig was tot op de dag van vandaag make-up bij Feel Good!

Monique merci dat je er weer was afgelopen 9 april!!

Liefs,

Mireille Hesselmans-Neijzen

Misbruik rapporteren
Door info2323
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dank je wel, Monique. Mijn bruidsmake-up was geweldig, bleef de hele dag en avond goed zitten en paste echt bij mij. ik heb veel compimenten gekregen... Liefs, Cristina

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na afloop van de proefsessie kan er per pin of contant betaald worden. Het is mogelijk ook alleen een proefsessie te boeken.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
179,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een bruiloft is een heel speciaal en bijzonder moment in jullie leven. Feel Good Visagie wil de bruid en haar gasten graag nog mooier maken op jullie grote dag. Wij hebben een team van 4 bruidsstylistes die zowel het bruidskapsel als de bruidsmake-up kunnen verzorgen. Wij nemen graag ruim de tijd tijdens de proefsessie en plannen deze graag in op een ochtend zodat je de hele dag nog kunt wennen aan jouw look. De proefsessie boeken wij altijd in onze studio in Utrecht, maar op de dag zelf komen we graag naar jouw huis of locatie. Natuurlijk mag je iemand meebrengen tijdens de proefsessie. wij zorgen voor een lekker kopje koffie/thee en wat lekkers. Niets is te gek bij ons, wij gaan door totdat jij jouw wauw moment ervaart.... Natuurlijk nemen wij ook op de grote dag ruim de tijd voor jou en voor je gasten. Heb je meer dan 2 gasten, dan komt er een extra styliste mee zonder meerkosten, zodat iedereen op tijd klaar is. Trouw je in het buitenland, geen probleem. Wij hebben al meerdere bruiloften verzorgd in Europa.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1997

Adres

Stad: 3542 DL