• Prijsklasse Midden

Feel Good Visagie uit Utrecht laat u stralen op de belangrijkste en mooiste dag van uw leven!

Een bruidsmake-up moet stralend zijn, de persoonlijkheid van de bruid onderstrepen (maar niet overtreffen), de hele dag en onder alle omstandigheden blijven zitten en er in close-up mooi uitzien. Natuurlijk moet de bruidsmake-up er op de foto’s ook prachtig uitzien.

Award winning Top Visagiste Monique van Wijnbergen, hoofd docente van de Vakopleiding Visagie in de Feel Good Make-up Academy  verzorgt samen met haar team ervaren kapsters en gediplomeerde visagistes uw bruidsmake-up en/of bruidskapsel !

We starten altijd met een afspraak voor een proef make-up en het proefkapsel, zo’n 4 weken voor de trouwdatum, eerder mag natuurlijk ook. Dit is altijd een volledige bruidsmake-up! Als advies raad ik aan de proef make-up de hele dag op te houden en verschillende malen in de spiegel te kijken. Zo raak je eraan gewend hoe de make-up voelt en kun je zelf ervaren dat het er aan het einde van de dag nog steeds goed uitziet!

We nemen ruim de tijd voor onze bruiden, reken voor de intake, een proefmake-up en kapsel zo'n 3 uur. Natuurlijk mag je jouw moeder, zus of een vriendin meebrengen tijdens je 'proef'. Alle gebruikte producten worden in kaart gebracht in jouw persoonlijke bruidsmake-up pas.

Op jullie trouwdag komen wij aan huis of op de locatie de bruidsmake-up en het bruidskapsel verzorgen. We helpen met de sluier en het aantrekken van de jurk, indien gewenst. Reken erop dat we op de dag zelf zo'n 2 1/2  uur met jou bezig zijn. Natuurlijk kunnen wij ook de make-up en het haar van jouw familie en gasten verzorgen tegen een speciaal tarief. Aangezien wij een team van bruidsstylisten hebben, zorgen wij, in het geval van ziekte voor vervanging, zodat je er niet 'last minute' alleen voor staat.

Ga je trouwen op Kasteel de Haar? Feel Good Visagie is partner van Koetshuis de Haar in Haarzuilens en verzorgt jouw bruidsmake-up graag op deze sprookjeslocatie.

Ga je trouwen in het buitenland, dan kunnen wij ook daar jouw make-up verzorgen. Een andere optie is om een speciale privé sessie Bruidsmake-up boeken. Je leert dan zelf stap voor stap hoe je een mooie bruidsmake-up kunt creëren.

Feel Good heeft al ruim 15 jaar ervaring in bruidsmake-up en laat je graag stralen op de belangrijkste en mooiste dag van jouw leven!

Bezoeker, laat een review achter over Feel Good en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Feel Good

4.9 3 reviews
Door Esther
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mooiste dag van mijn leven en voelde me zo mooi! Tijdens de proef make up wist ik al : dit komt helemaal goed! Monique voelt goed aan wat je wilt en laat je verschillende opties zien! Het resultaat was prachtig en precies wat ik wilde ! Het heeft de hele dag mooi gezeten !!! 

Misbruik rapporteren
Dank je wel, Esther! jij was echt een stralende bruid te midden van je familie, heerlijk relaxt en volop genietend.
Door Mireille
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Monique is een echte topper!!!

Inmiddels heeft Monique zowel mijn bruidsmake-up gedaan als ook de make-up van mijn moeder en zus op mijn bruiloft, maar ook onlangs voor de bruiloft van mijn broer. Monique geeft je voor de volle 100% een enorm feel good gevoel!!

Overigens ken ik Monique sinds de make-up workshop voor mijn bruiloft (2007) en bestelt menig vriendin die bij die workshop aanwezig was tot op de dag van vandaag make-up bij Feel Good!

Monique merci dat je er weer was afgelopen 9 april!!

Liefs,

Mireille Hesselmans-Neijzen

Misbruik rapporteren
Door Monique
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dank je wel, Monique. Mijn bruidsmake-up was geweldig, bleef de hele dag en avond goed zitten en paste echt bij mij. ik heb veel compimenten gekregen... Liefs, Cristina

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na afloop van de proefsessie kan er per pin of contant betaald worden. Het is mogelijk ook alleen een proefsessie te boeken.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
189,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een bruiloft is een heel speciaal en bijzonder moment in jullie leven. Feel Good Visagie wil de bruid en haar gasten graag nog mooier maken op jullie grote dag. Wij hebben een team van 4 bruidsstylistes die zowel het bruidskapsel als de bruidsmake-up kunnen verzorgen. Wij nemen graag ruim de tijd tijdens de proefsessie en plannen deze graag in op een ochtend zodat je de hele dag nog kunt wennen aan jouw look. De proefsessie boeken wij altijd in onze studio in Utrecht, maar op de dag zelf komen we graag naar jouw huis of locatie. Natuurlijk mag je iemand meebrengen tijdens de proefsessie. wij zorgen voor een lekker kopje koffie/thee en wat lekkers. Niets is te gek bij ons, wij gaan door totdat jij jouw wauw moment ervaart.... Natuurlijk nemen wij ook op de grote dag ruim de tijd voor jou en voor je gasten. Heb je meer dan 2 gasten, dan komt er een extra styliste mee zonder meerkosten, zodat iedereen op tijd klaar is. Trouw je in het buitenland, geen probleem. Wij hebben al meerdere bruiloften verzorgd in Europa.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1997

Adres

Stad: 3542 DL

Vergelijkbare leveranciers

Haar en Make-up | Utrecht
Reageert
snel
12

Gefeliciteerd! Jij gaat trouwen! Dit wordt een van de mooiste dagen van je leven! Uiteraard wil je je er op je mooist uit zien. Hier help ik je graag mee! TV, shows, fotografie, ik heb ruim 20 jaar ervaring in het stylen.... Als je het contactformulier via mijn website invult bel ik je binnen... Zie +

Haar en Make-up | Utrecht
Reageert
snel
2

Tinka Macco tovert jou om tot de allermooiste versie van jezelf op jouw grote dag! Als visagist en haarstylist kijkt zij naar jou als persoon, naar jouw jurk en naar jou gezichtsvorm voor de perfecte look. Niets is te gek! Zie +

Haar en Make-up | Nieuwegein
Reageert
snel
2

Een spannende en leuke tijd breekt aan, met een mooie dag in vooruitzicht. Daarom opzoek naar een ervaren make-up en haarstylist? Wil je er als jezelf uitzien, maar dan wel op je allermooist. Ik voel me vereerd om met een mooie make-up en een prachtige Bridalhairdo te mogen bijdragen aan zo’n bijzondere... Zie +

michelle veronique Sterk aanbevolen
Haar en Make-up | Amstelveen
7

Beste aanstaande bruid, Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk, je bent van harte welkom bij mij voor je complete bruidsstyling. Wat kan ik voor jou betekenen? Als gediplomeerd make-up artist en hairstylist en na het volgen van diverse nationale en internationale masterclasses en workshops... Zie +

Haar en Make-up | Huizen
Reageert
snel

Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk en welkom op mijn Zankyou pagina. Voor de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien.  Door middel van een proef make-up kunnen we samen kijken wat jij graag voor make-up & haar wilt op de grote dag. Hou je van naturel make-up?... Zie +

Haar en Make-up | Maarssen
Reageert
snel
2

Welkom op de zankyou pagina van Blush Atelier in beauty! Een leuke en spannende tijd is voor jullie aangebroken, jullie gaan trouwen!  De zoektocht naar de juiste leveranciers voor de dag van jullie dromen is begonnen! Van top locatie tot de leukste trouwambtenaar, wel of geen bruidsmeisjes alles... Zie +

Haar en Make-up | Arnhem
Reageert
snel

Yolanda zorgt ervoor dat je er op je mooist uitziet op je grote dag! Ze zorgt zowel voor je haar als make-up, iets wat ze met veel passie doet!  Zie +

Haar en Make-up | Nijmegen
Reageert
snel
16

MM Visagie & Hairstyling I Bruidsstylist I MUAH I Bruidskapsel & Bruidsmake-up I Visagie I Hairstyling l Make-up Workshops l Freelance opdrachten l …verzorgt jou perfecte bruidskapsel & bruidsmake-up bij jou thuis of op locatie, inclusief proefsessie. Een goede bruidsstyling zorgt ervoor... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Haar en Make-up
  • Midden
  • Bruid haarstyling
  • Bruidsmake-up
  • Ik kom ook aan huis