• Prijsklasse Midden

Zijn jullie op zoek naar een foto booth die een blijvende herinnering zal zijn voor al jullie gasten? Met Feestbooth zijn jullie er zeker van dat iedere gast op jullie bruiloft met een lach naar huis gaat. 

Bezoeker, laat een review achter over Feestbooth en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Feestbooth

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er wordt een aanbetaling gevraagd van € 100,-, de rest wordt 1-2 weken van tevoren gefactureerd. Dit bedrag kan worden overgemaakt of via een iDeallink worden betaald. Contant betalen op de bruiloft is eventueel ook mogelijk na overleg.
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Hoe lang duurt de activiteit?
- In het standaard pakket zit er gedurende 4 uur lang onbeperkt foto's maken en printen. - Iedere fotostrip wordt dubbel afgedrukt, vaak is dan 1 voor het bruidspaar en 1 voor de gasten. - Het stripje van de gasten wordt mee gegeven in een fotostriphouder, om het stripje mooi in te bewaren. - Het fotostripje wordt geheel naar eigen wens gepersonaliseerd, ook wordt de Feestbooth zuil gepersonaliseerd met jullie eigen naam en trouwdatum aan de zijkant. - Een kist vol leuke accessoires om de foto's nog gezelliger te maken - Achteraf alles digitaal, zowel de stripjes als ook de losse foto's - Inclusief ondersteunend personeel, deze kan ook het stripje van de gasten inplakken in jullie gastenboek
Wat zijn uw tarieven?
595
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Met ons fotohokje krijg je kwalitatief mooie foto's, door de spiegelreflex camera en studioflitsers is elke foto een mooi plaatje. Het geheel wordt helemaal naar jullie eigen wens ontworpen en zelfs het hokje wordt gepersonaliseerd, dus het is echt allemaal in jullie smaak te maken. Er is iemand van ons bij die de gasten welkom kan heten of stripjes in kan plakken, zo wordt de ceremoniemeester op de avond ook ontzien en kan hij/zij ook genieten van jullie top feest! Kijk voor onze recensies ook eens op perfect wedding. Op het cijfer 9.4 uit 83 beoordelingen zijn wij heel trots. https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/7582/feestbooth
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 5674 CC