• Prijs vanaf: 595 €

Zijn jullie op zoek naar een foto booth die een blijvende herinnering zal zijn voor al jullie gasten? Met Feestbooth zijn jullie er zeker van dat iedere gast op jullie bruiloft met een lach naar huis gaat. 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
595 €
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er wordt een aanbetaling gevraagd van € 100,-, de rest wordt 1-2 weken van tevoren gefactureerd. Dit bedrag kan worden overgemaakt of via een iDeallink worden betaald. Contant betalen op de bruiloft is eventueel ook mogelijk na overleg.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Hoe lang duurt de activiteit?
- In het standaard pakket zit er gedurende 4 uur lang onbeperkt foto's maken en printen. - Iedere fotostrip wordt dubbel afgedrukt, vaak is dan 1 voor het bruidspaar en 1 voor de gasten. - Het stripje van de gasten wordt mee gegeven in een fotostriphouder, om het stripje mooi in te bewaren. - Het fotostripje wordt geheel naar eigen wens gepersonaliseerd, ook wordt de Feestbooth zuil gepersonaliseerd met jullie eigen naam en trouwdatum aan de zijkant. - Een kist vol leuke accessoires om de foto's nog gezelliger te maken - Achteraf alles digitaal, zowel de stripjes als ook de losse foto's - Inclusief ondersteunend personeel, deze kan ook het stripje van de gasten inplakken in jullie gastenboek
Bezoeker, laat een review achter over Feestbooth en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Feestbooth

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5674 CC

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier