Fotohokje.nl

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Fotohokje.nl

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

EEN BLIJVENDE HERINNERING

Iedereen krijgt direct een printje mee met jullie persoonlijke fotokader Als je besluit om het Fotohokje te huren, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken! Je weet dan zeker dat je een blijvende herinnering aan je feest gaat overhouden. Tip: combineer het met een gastenboek!

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Het Fotohokje is superleuk. Om te garanderen dat er alleen maar mooie of gekke foto’s uitrollen, sturen wij een medewerker mee wanneer je de fotobooth huurt. Hij of zij is zorgvuldig geselecteerd en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zo hebben jullie geen omkijken naar het hokje, behalve wanneer je natuurlijk zelf gaat!

ALL YOU CAN PRINT

Wanneer je het Fotohokje huurt, kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken! De foto’s worden direct afgedrukt, zodat je gasten het aandenken meteen in handen hebben. Onbeperkt veel plezier! De photobooth is maar liefst vier uur lang op je feest aanwezig. Ga maar eens na hoeveel foto’s in die tijd gemaakt kunnen worden…

FAQ´s

Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
U betaalt bij ons 100% vooraf, uiterlijk 7 dagen voor de bruiloft. Er kan betaald worden via iDEAL of via bankoverschrijving.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Fotohokje.nl

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
kirsssten_95
Door Kirsten
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vele mogelijkheden, wij hebben zelf gekozen voor de fotospiegel, erg uniek en het is een eye-catcher voor op onze bruiloft! Hoe vet is dat, een grote spiegel incl. rode loper paaltjes, zodat wij en onze gasten foto's kunnen maken. Wij gebruiken de spiegel zelf voor onze badankjes en polaroid gastenboek, onwijs mooi initiatief dat dit zo kan. Zeer tevreden!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5473 HD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact