Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen

  • Capaciteit (zittend): 75
  • Capaciteit (staand): 75

Is trouwen op het strand jullie droom? Dan is Hotel-Restaurant Arion iets voor jullie! Deze super moderne trouwlocatie, gelegen aan de bruisende boulevard van Vlissingen en met een wijds uitzicht op strand en zee, heeft tal van mogelijkheden voor een fantastische huwelijksdag.

Geef elkaar jawoord op het strand en hef het glas in het naastgelegen Grandcafé Next. Geniet vervolgens van diverse culinaire hoogstandjes in Grandcafé Next of in de culinaire hotspot Marina Lounge en sluit de avond af met een spetterende feestavond om nooit te vergeten! Daarnaast biedt de locatie jullie de mogelijkheid om na afloop van de huwelijksdag romantisch te overnachten in de luxe bruidssuite die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard zijn ook jullie gasten van harte welkom om te blijven overnachten. Zo genieten zij ook onbezorgd van jullie huwelijksfeest.

Is dit wat jij voor ogen hebt en wil je meer weten over trouwen op deze sfeervolle locatie? Vraag dan snel een rondleiding of vrijblijvende offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden die deze veelzijde trouwlocatie te bieden heeft! 

Bezoeker, laat een review achter over Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen

0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 4382