• Website

Make-up, haar en beauty zijn de grootste passies van Floor Bergshoeff. Ze is opgeleid tot Make-up artist & Hairstyliste bij Mieke Petiet in Amsterdam. Hier heeft ze de vakopleiding, Grupposelect en de hairstyling opleiding gevolgd. Sindsdien heeft Floor voor veel verschillende merken gewerkt zoals GARCIA Jeans, Expresso, V&D, SONY Records en Fred de la Bretonniere. Ook werkt ze al jaren in New York als hair & make-up artist voor verschillende modeshows, fotoshoots en bruiloften.

Floor werkt met veel enthousiasme aan lookbook shoots, fashion shoots, campagnes en tv producties voor verschillende merken zoals Wehkamp, RTL7 en Paris2day. Op de set staat Floor bekend als creatief, goed in samenwerken en een doorzetter die altijd de juiste sfeer met haar make-up weet uit te beelden. Tijdens haar werk in New York als make-up artist heeft ze een echte signature style ontwikkeld. Deze is te omschrijven als sprekend en stijlvol met soms wat edgy glamour.

Naast make-up is Floor ook in te zetten voor een prachtig bruidskapsel. Na de hairstyling opleiding gevolgd te hebben bij Mieke Petiet is de liefde van Floor voor het stylen van haar gaan groeien. Sindsdien creëert ze op de set de mooiste kapsels uiteenlopend van een perfect glamourous gekruld kapsel, een stoere bob tot een ingevlochten kapsel. Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken blijft Floor altijd trainingen en cursussen volgen. Zo zal ze dit jaar de Fashion Cursus volgen bij haarschool Mogeen in Amsterdam.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: