Hof van Dalfsen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hof van Dalfsen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Bij het Hof van Dalsen is het mogelijk om uw huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden. Zo kan er een compleet dagprogramma voor u samengesteld worden. Een huwelijksvoltrekking, receptie, bruiloftsdiner, feestavond, overnachting en met een gezamenlijk ontbijt. U kunt eventueel tussenliggende uren samen met uw daggasten opvullen met originele actieve en/of creatieve workshops.

Voor de ontvangst van uw gasten en het diner reserveert het Hof van Dalfsen voor u de gezellige Brasserie en het bruiloftsfeest vindt natuurlijk plaats in de sfeervolle feestzaal. Beide ruimtes beschikken over eigen terras en tuin. De feestzaal biedt ruimte aan gezelschappen tot 250 personen en is met  de sfeervolle gordijnen ook gezellig te maken voor kleinere groepen. De grote tuin is ideaal voor zomerse bruiloften.

Indien u uw complete bruiloft door Hof van Dalfsen laat verzorgen, dan krijgt u een overnachting aangeboden in één van de romantisch opgemaakte hotelkamers met de volgende ochtend een feestelijk ontbijt-op-bed! Uw gasten mag u laten overnachten tegen speciaal tarief!

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Accomodatie voor gasten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Hof van Dalfsen

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7722 SE

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact