Reimink

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Reimink

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Reimink doet er alles aan om uw bruiloftsfeest perfect te laten verlopen, met persoonlijke aandacht, attente bediening en de juiste zaalindeling, zodat u zich thuis voelt.

Op loopafstand bevindt zich ´t Hofje van Buisman, een sfeervol oud kerkje, en officiële trouwlocatie van de gemeente Dalfsen. Met een huwelijksvoltrekking in 't Hofje van Buisman heb je een compleet kerkje exclusief tot je beschikking. Aansluitend een feestelijke receptie, diner/buffet of spetterend avondfeest? Wij staan garant voor de perfecte uitvoering van JULLIE dag!

Even bijkomen… als bruidspaar beschikken jullie over een comfortabele privéruimte, om tussen de verschillende onderdelen van de huwelijksdag door even te kunnen ontspannen of omkleden. Deze luxe kamer beschikt over een ruim tweepersoonsbed, TV, een zithoek, en eigen toiletruimte en wastafel.

Uw bruiloft is uniek en daar is Reimink van bewust! Er wordt daarom goed gesluisterd naar uw wensen om uw perfecte huwelijksfeest te kunnen realiseren. Reimink kan adviseren bij onder andere de muzikale invulling of het vervoer tijdens het huwelijk. De originele ideeën bieden een extra dimensie aan uw feest.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Parkeren, Toegang Mindervaliden
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
3:00

Meningen over Reimink

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 8152 BL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact