I am Luigi

Ga naar het gesprek Meer Informatie

I am Luigi

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Je wilt unieke en perfect zittende trouwkleding? Perfect op elkaar afgestemd zijn? De hoogwaardigste stoffen op je lichaam voelen? Jullie namen en trouwdatum in je pak laten borduren? De mogelijkheid hebben je trouwkleding na je bruiloft door te kunnen dragen voor eventueel zakelijk gebruik? Wat is daarop jouw antwoord?

Waar het jou uit komt, wanneer het jou uitkomt.

We bieden naast een gave maatwerk ervaring bij ons in het atelier graag de mogelijkheid om op locatie je trouwkleding samen te stellen.

Overdag of in de avond, doordeweeks of in het weekend. Ideaal als je familie, je ceremoniemeester, getuigen of vrienden hier deel van wilt laten maken. We zijn namelijk ook experts in het kleden van groepen voor bruiloften!

Daarnaast biedt I am Luigi een trouwservice. Je kunt je op de grote dag laten aankleden door een van onze tailors zodat je zeker weet dat dat alles tot in detail geregeld is.

Dit alles doen we trouwens alleen op afspraak zodat we maximale aandacht voor je hebben.

Nog extra motivatie nodig om contact met ons op te nemen?

Al onze kleding is volledig handgemaakt, geen aangepaste confectie maar speciaal voor jou naar jouw lichaamsmaten gemaakt.

We werken met de mooiste Italiaanse en Engelse stoffenhuizen zoals Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Vitale Barberis Canonico, Scabal en Holland&Sherry.

We hebben verschillende ateliers om aan al je kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

We maken naast pakken ook zeer mooie shirts, dassen, schoenen en jassen op maat. Perfect om alles tot in detail op elkaar af te stemmen.

We kunnen ook kinderpakken en shirts in dezelfde stof laten maken.

Kijk voor ons lookbook op www.iamluigi.nl of neem direct contact op via het contactformulier óf zoek ons op via Instragram.

Meningen over I am Luigi

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2271 CC

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken