Ettemadis

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ettemadis

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Kom sfeer proeven bij Ettemadis. 

Van harte gefeliciteerd! De grote dag komt eraan. Uw bruiloft zal ongetwijfeld een van de belangrijkste gelegenheden in uw leven zijn. Hierbij hoort een trouwpak die perfect zit en precies bij uzelf en de omgeving past.

Wij adviseren en helpen u graag om er op deze onvergetelijke dag perfect uit te zien. Elk jaar knippen en vervaardigen wij trouwpakken en smokings voor de bruidegom en zijn naasten. Gemaakt natuurlijk van de fijnste en nieuwste Italiaanse stoffen. Uw pak wordt afgewerkt met fijne details en accessoires waardoor er geen twijfel meer bestaat dat u de best geklede, aanstaande echtgenoot, zal zijn.

Lees meer over ons op: https://www.ettemadis.com/nl/trouwpak-op-maat.html

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij vragen een betaling van 50% vooraf en 50% bij aflevering van uw trouwpak op maat.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Waarvoor kan de bruidegom bij jullie terecht?
Pakken, Accessoires voor mannen
Welke accessoires voor de bruidegom heeft u beschikbaar?
Manchetknopen, Schoenen, Stropdassen, Vesten, Bretels, Anders
Wat zijn de openingstijden?
dinsdag t/m zaterdag 09:00 - 20:00 uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1952

Meningen over Ettemadis

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
DDanny95
Door danny
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Normaal gesproken schrijf ik nooit recensies, maar ik heb een zeer goede ervaring gehad bij Ettemadis. Ik heb hier mijn driedelig trouwpak laten aanmeten. Amir en zijn broer verwelkomen je hartelijk. Ik heb ruim 200 km gereden, omdat ik een unieke en fijne ervaring wilde hebben bij het aanmeten van mijn trouwpak. Dit is tevens mijn eerste ervaring met een maatpak. De broers nemen de tijd voor je en weten waar ze het over hebben. De deur van de winkel gaat dicht, zodat alle aandacht naar jou uitgaat.

Ik had een idee in mijn hoofd en Amir wist dit feilloos om te zetten naar zijn hand door de juiste stof en kleur te kiezen die het beste bij mijn uiterlijke kenmerken pasten. Het pak was relatief snel klaar; na één keer doorpassen zat het pak direct perfect op maat en hoefde het niet meer aangepast te worden. Ettemadis biedt een ruime keuze aan stoffen en opties, en daarnaast de ervaring van een echt familiebedrijf.

Als je twijfelt, kan ik uit mijn ervaring zeggen: gewoon doen! Het was de reis ernaartoe dubbel en dwars waard. In vergelijking met grote massa productiebedrijven kun je vaak voor dezelfde prijscategorie veel minder service verwachten. Mijn getuigen laten hierdoor ook een pak aanmeten voor de bruiloft. Chapeau voor dit mooie familiebedrijf en we zullen elkaar zeker nog zien in de toekomst

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2514 GM

Ettemadis is gelegen pal links Paleis Noordeinde

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken