Duyf Haarlem

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Duyf Haarlem

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Exclusieve herenschoenen met de hand gekleurd

Een bijzondere dag vraagt om unieke schoenen. Laat uw trouwschoenen kleuren in uw persoonlijke stijl, in de kleur van de bruidsjurk of gewoon in een knalkleur die lekker opvalt. Bij Duyf worden alle schoenen met de hand gekleurd, oftewel hand finished. De collectie bestaat uit zes modellen met keuze uit drie verschillende kleurtechnieken. Regelmatig wordt het kleurenpallet aangevuld met unieke kleuren zoals baksteenbruin, prima paars of casual cognac. 

Levertijd en prijzen

Prijzen van de hand finished schoenen variëren van €450,- tot €505,- en hebben een levertijd van ongeveer 5 werkdagen, mits de schoenen op voorraad zijn. Voor speciale uitvoeringen, van bijvoorbeeld krokodillenleer, gelden afwijkende levertijden en prijzen. 

Maatschoenen

Naast de hand finished collectie biedt Duyf ook maatwerk aan. Duyf maatschoenen worden volledig met de hand gemaakt. Nadat uw voeten nauwkeurig zijn opgemeten, wordt er naar uw wens een ontwerp getekend. Wanneer u kiest voor maatschoenen moet u rekening houden met een wachttijd van 8 tot 10 maanden. Prijzen variëren en zijn afhankelijk van de materialen en het ontwerp. Om toch een indicatie te geven, de prijs voor een paar maatschoenen begint bij €1500,-.

FAQ´s

Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Welke accessoires voor de bruidegom heeft u beschikbaar?
Schoenen, Anders
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1932

Meningen over Duyf Haarlem

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2011 GH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken