3

Omschrijving

Suits For Dudes is in 2011 opgericht door mij, Niels Blokhuis. Daarmee ben ik in de voetsporen van mijn vader en opa getreden die hun leven lang hard hebben gewerkt als directeur van hun confectie. (Confectie Blokhuis BV)

Zoals het gaat bij een volgende generatie heb ik de focus van de activiteiten verlegd naar verregaande customization op het gebied van maatpakken. 

Omdat tijdens een huwelijk alles tot in de puntjes naar wens moet zijn, heb ik met Suits For Dudes een concept ontwikkeld dat het beste omschreven is als "Dude It Yourself" waarbij stoffen van superkwaliteit op zeer hoge resolutie kunnen printen. Zodoende is het mogelijk, om beelden van bijvoorbeeld de huwelijksuitnodiging, een tekst, vakantiefoto's, een kunstwerk of een foto van de bruid in de voering dan wel de buitenkant van het pak terug te laten komen. 

Dit alles combineren we met een aanbod van de allermooiste Italiaanse Wol van Vitale Barberis Cannonico, die met meer dan 350 jaar ervaring in het weven van stoffen een absolute topper binnen het segment zijn. 

Neem gerust contact op voor een afspraak of meer informatie en we kunnen samen aan een uniek ontwerp voor het ultieme maatpak voor je huwelijk werken. 

Go Funk Yourself!

Details

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

The Happy Fotographer
De onvergetelijke bruiloft van Elsa en Arjen, bekijk de prachtige beelden!
Foto: Rietbergh Maatpakken / Raisa Zwart
Hoe kies je jouw droom trouwpak?

Adres van Suits For Dudes in Noord-Holland:

Menno Simonszweg 101 – A16 2014 SB Haarlem