Suits For Dudes

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Suits For Dudes

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Suits For Dudes is in 2011 opgericht door mij, Niels Blokhuis. Daarmee ben ik in de voetsporen van mijn vader en opa getreden die hun leven lang hard hebben gewerkt als directeur van hun confectie. (Confectie Blokhuis BV)

Zoals het gaat bij een volgende generatie heb ik de focus van de activiteiten verlegd naar verregaande customization op het gebied van maatpakken. 

Omdat tijdens een huwelijk alles tot in de puntjes naar wens moet zijn, heb ik met Suits For Dudes een concept ontwikkeld dat het beste omschreven is als "Dude It Yourself" waarbij stoffen van superkwaliteit op zeer hoge resolutie kunnen printen. Zodoende is het mogelijk, om beelden van bijvoorbeeld de huwelijksuitnodiging, een tekst, vakantiefoto's, een kunstwerk of een foto van de bruid in de voering dan wel de buitenkant van het pak terug te laten komen. 

Dit alles combineren we met een aanbod van de allermooiste Italiaanse Wol van Vitale Barberis Cannonico, die met meer dan 350 jaar ervaring in het weven van stoffen een absolute topper binnen het segment zijn. 

Neem gerust contact op voor een afspraak of meer informatie en we kunnen samen aan een uniek ontwerp voor het ultieme maatpak voor je huwelijk werken. 

Go Funk Yourself!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Online is het het makkelijkst, hier kun je via Ideal de betaallink volgen en betalen, het gehele bedrag wordt hier in rekening gebracht. Bij offline aankopen is de regel dat er een aanbetaling is van 50% van het gehele bedrag, voor de levering wordt een betaallink gestuurd, deze kun je online voldoen (Ideal). Na ontvangst zal de verzending plaatsvinden of kun je je pak ophalen op locatie in de DudeCave in Haarlem.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Waarvoor kan de bruidegom bij jullie terecht?
Pakken
Welke accessoires voor de bruidegom heeft u beschikbaar?
Anders
Wat zijn de openingstijden?
De winkel is grotendeels online, dus een order kan 24/7 geplaatst worden, vanwege productie op maat moet je wel rekening houden met een levertijd naar de DudeCave van ongeveer 4 weken.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Suits For Dudes

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2014 SB

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken