Inge Kooiman Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Inge Kooiman Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Je hoofd loopt vast over met ideeën en plannen voor jullie fantastische dag! En dan ga je op zoek naar een fotograaf!

Toen ik aan een aantal vrienden vroeg hoe zij mijn fotografie-stijl zouden omschrijven, noemde een van hen het woord ‘warm’. En dat sloeg voor mij de spijker op z’n kop. Mijn streven is namelijk om elke bruiloft weer op zoek te gaan naar dat wat jullie bruiloft uniek maakt: de warmte tussen jullie en jullie gasten.

Want dat is wat er toe doet.

Het is de schaterlach van opa, dat gezellige moment borrelen met vrienden, de prachtige ceremonie in het bos. Ik zoek naar de emoties, de details, de momenten en de liefde tussen jullie en jullie gasten. Vaak hoor ik dat ik onopvallend te werk ga en dat vind ik een mooi compliment, want het geeft aan dat er vertrouwen tussen ons is. En dat is belangrijk, want je wilt je bij jullie bruidsfotograaf op je gemak voelen, toch?

Als jullie je kunnen vinden in de bruidsreportages die je hier en op mijn website www.ingekooiman.nl vindt, neem dan vooral even contact met me op via info@ingekooiman.nl , zodat we met elkaar kunnen kijken of jullie datum nog beschikbaar is.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Inge Kooiman Fotografie

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
susanne.immers
Door Susanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Je merkt aan alles dat Inge ontzettend geschikt is als bruidsfotografe. Ze is enthousiast, betrokken en laat je echt op je gemak voelen. Bij de kennismaking mochten we bij haar thuis langskomen waardoor het heel persoonlijk aanvoelde. Ze toonde interesse in ons verhaal en onze bruiloft en gaf een goede tip over de golden hour. Op onze bruiloft stond Inge niet op de voorgrond -mede door haar postuur- waardoor onze gasten niet bewust waren van de camera. Hierdoor heeft Inge de mooiste momenten weten vast te leggen. Door haar creatieve blik wist Inge tijdens de fotoshoot een stapje verder te gaan dan de standaard gestyleerde foto's, wat prachtige unieke foto's heeft opgeleverd. Het trouwalbum wat Inge in elkaar heeft gezet zorgt ervoor dat we de dag elke keer opnieuw beleven.

KORTOM: Inge is een super lieve, enthousiaste en professionele fotografe.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2771

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact