Jan Persoon Videografie

ZIWA 2018
9

Omschrijving van het bedrijf

Verhalen vastleggen is mijn passie. Sfeer, persoonlijk, gevoel, intimiteit en oprechte momenten. Dat is waar mijn films om draaien. Om dit te bereiken ga ik op zoek naar jullie verhaal en probeer ik zo onzichtbaar mogelijk al het moois op jullie trouwdag vast te leggen. Uiteindelijk ontvang je van mij vier montages: Een korte film (5 minuten), een lange film (30-45 minuten), de gehele ceremonie en alle speeches.   

Zoals je misschien hebt gemerkt zijn de films in mijn portfolio zeer persoonlijk. Ik ben altijd op zoek naar mooie verhalen. Verhalen maken een film namelijk. De kleine details zijn daarin onmisbaar. Daar heb ik dan ook een scherp oog voor. Veel videografen noemen zich 'story teller'. Ik zou mezelf eerder een story re-teller willen noemen. Jullie vertellen mij namelijk jullie eigen verhaal. In die zin zijn jullie de story tellers. Ik vertaal het alleen maar naar een film. Voor mij en jullie film is het daarom wel heel fijn als jullie je verhaal willen delen met mij. Hoe meer je geeft, hoe meer je terug krijgt.  

Om jullie verhaal te kunnen vertellen is het voor mij heel belangrijk dat jullie beiden een open persoonlijkheid hebben en emoties durven tonen. Ik maak de mooiste films als bruidsparen open zijn en vol passie de dag beleven. Neem maar eens een kijkje in mijn portfolio. Dan hoop ik dat je je kan herkennen in deze bruidsparen.

Voor de films die ik maak heb ik een aantal elementen nodig. Naast dat ik jullie grote dag zo mooi mogelijk vastleg, ben ik zoals hierboven uitgelegd op zoek naar jullie verhaal. Zoals je in mijn meeste films ziet, zijn trouwgeloften een belangrijk element. Het is daarom heel fijn als jullie trouwgeloften naar elkaar uitspreken. Als je dat lastig of spannend vind heb ik wel een paar goed tips voor jullie. Je kan natuurlijk ook besluiten om geen geloften te doen. In dat geval zal de trouwfilm minder verhalend zijn dan dat je in mijn portfolio ziet.  

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  2200
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Video
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Werkt u tot een maximale tijd?

  23:30
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Digitaal via een iDeal betaallink
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  I go with the flow. Dat is vrij typerend voor hoe ik te werk ga. Ik regisseer vrijwel niets en leg als een 'fly on the wall' jullie liefde vast.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2014
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Ik word soms via weddingplanners benaderd, maar meestal direct via mijn website.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  15 weken

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (20)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 20 reviews
Door leonie902
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super tof, mooi, ontroerend, overweldigend mooi is onze trouwclip geworden. Het mooiste verslag wat je kunt hebben van je trouwdag. En gedurende de dag hebben we Jan “niet gezien” . Bijna onzichtbaar creëert hij hele mooie beelden van de dag. Het “enige” wat Jan doet is het verhaal van de dag vastleggen om er daarna een geweldige film van te maken. Naast dat Jan een geweldige videograaf en filmmaker is is hij ook super aardig en een toffe kerel om erbij te hebben op deze prachtige dag. Jan, bedankt!!!!

Misbruik rapporteren
Door kirsten89
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na het gesprek met Jan waren we direct overtuigd! Hij moest onze bruidsvideograaf worden. We zijn nog niet getrouwd dus we hebben nog geen resultaten, maar we vertrouwen hem volledig!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jan Persoon was voor ons de perfecte match! Na onze eerste kennismaking wisten wij al direct dat Kan onze videograaf moest worden. We waren enorm blij met zijn manier van werken en zijn begrip voor onze wensen. We hebben zeer mooie beelden terug gekregen en zijn daar enorm blij mee. Jan is een fijn persoon en tijdens de dag heb je het eigenlijk helemaal niet in de gaten dat hij aan het filmen is. Wij raden Jan dan ook zeker aan bij toekomstige bruidsparen!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden van het begin een goede klik met Jan en de communicatie verliep perfect. Onze trouwdag wist hij op een hele rustige artistieke manier perfect vast te leggen. Het eindresultaat is beter dan dat we ooit hadden kunnen bedenken. Helemaal super! Als je opzoek bent naar een videograaf is Jan een perfecte keuze!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn er sprakeloos van geworden ... De trouwfilms zijn écht prachtig, het overstijgt onze verwachtingen mijlenver. 

Ik weet niet welke woorden ik moet gebruiken om uit te drukken hoe fantastisch we het wel niet vinden! De videoclip is een meesterwerk, vol mooie effecten en details. 
Wat zijn we blij met de lange film, de kers op de taart. We zijn ook supertevreden met de opname van de ceremonie, we hadden nooit durven dromen om het vanuit twee standpunten te kunnen zien. 

Dankzij de films hebben we de dingen die we gemist hebben, nu voor het eerst kunnen beleven. De dingen die aan ons voorbij waren gegaan, hebben we nu duidelijk kunnen opmerken. We hebben gezien hoe iedereen ervan genoot en wat de reacties waren. We zijn ONTZETTEND blij dat we met Jan hebben mogen samenwerken, niet alleen als topvideograaf, maar ook als persoon. 

Voor Jan was nooit iets te veel: de ontelbare mailtjes, vragen en verzoeken werden altijd op een glimlach onthaald. Hij kwam zelfs met plezier helemaal naar Vlaanderen, op twee uur rijden van Amersfoort.

Een absolute aanrader!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

"The American" bruiloft van Ward en Nieke!
"The American" bruiloft van Ward en Nieke!
De exotische Destination Real Wedding van Paco & Charina in Puerto Rico!
De exotische Destination Real Wedding van Paco & Charina in Puerto Rico!
Foto: Masha Bakker Weddings
De vrolijke kidsproof Real Wedding van Ewout en Maartje
Foto: Esther van Geenen fotografie
De nationale ZIWA winnaars van 2018!

Adres van Jan Persoon Videografie in Utrecht:

Amersfoort
 • #Midden
 • #Video
 • #Spontane Fotojournalistiek