Jansen en Jansen is gespecialiseerd in mannenmode. Wij voeren een topcollectie trouwpakkenen bedienen de bruidegom  van top tot teen. Daarnaast vind je bij ons businesskostuums en smokings.

Ook wanneer je een kennis van de bruid en bruidegom bent, en in een gepaste outfit op het huwelijksfeest wilt verschijnen, ben je bij Jansen & Jansen aan het juiste adres.
Als specialist in trouwpakken, feestelijke gelegenheidskleding en bijpassende accessoires hebben wij uitgebreide en actuele collecties in huis, van klassiek tot modern en trendy.

Met een voorraad van meer dan 1.200 kostuums en gerenommeerde merken als Roberte Vicentti, Wilvorst, Tziacco en immediate heb  je volop keuze.
Er is dus altijd wel een pak naar keuze te vinden in ons filiaal!

Geen idee wat voor kostuum je wilt? Met een team vol passie en gevoel voor mode helpen wij je bij het vinden van jouw ideale kostuum. Ook als je wel al een idee hebt helpen we mee dat idee uit te werken. 

Omdat we beschikken over een eigen atelier zijn de lijntjes kort en kunnen we uw wensen tot in detail uitwerken.

Je kan altijd vrijblijvend langskomen of je kunt een afspraak maken voor het passen van een trouwpak. Onze medewerkers zullen je dan ten alle tijden van dienst zijn.

Bezoeker, laat een review achter over Jansen en Jansen en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Jansen en Jansen

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Ma 13.30 uur - 18.00 uur Di 9.30 uur - 18.00 uur Wo 9.30 uur - 18.00 uur Do 9.30 uur - 18.00 uur Vr 9.30 uur - 21.00 uur Za 9.30 uur - 17.00 uur Afspraak buiten deze tijden is natuurlijk mogelijk wanneer je even contact met ons opneemt!
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Alle kosten worden vooraf betaald. Wanneer het pak en bijbehoren op voorraad zijn maar óók wanneer er dingen besteld moeten worden. Vermaken is een service, hier hoeft niet voor betaald te worden. In onze winkel kan alleen gepind worden, betalen met creditcard of visa is helaas niet mogelijk.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
5 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Waarvoor kan de bruidegom bij jullie terecht?
Pakken, Pakken verhuur, Accessoires voor mannen
Welke accessoires voor de bruidegom heeft u beschikbaar?
Manchetknopen, Schoenen, Stropdassen, Vesten, Bretels, Anders
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1998

Adres

Stad: 5831 JE