Rietbergh trouwpakken

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Rietbergh trouwpakken

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Rietbergh trouwpakken is een Nederlands trouwpakkenlabel dat sinds 2006 trouwpakken onder eigen merknaam verkoopt. Met vele honderden tevreden klanten heeft Rietbergh zich inmiddels ontwikkeld tot een van de beste- en meest betrouwbare leveranciers van trouwpakken en maatpakken in Nederland. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.9 is Rietbergh te zien als een bedrijf dat klantvriendelijk is, meedenkt met de klant en garant staat voor topproducten. 

Bij Rietbergh trouwpakken kunt u zelf uw trouwpak samenstellen. Dankzij onze vele opties en onze nauwe samenwerkingen met 's werelds beste stoffenhuizen, kunt u bij ons gegarandeerd iets heel unieks laten maken. U bent tevens niet afhankelijk een beschikbaarheid van aanwezige maten, simpelweg omdat de trouwpakken van Rietbergh geheel op maat zijn. Verder leveren wij ook alle benodigde accessoires waaronder; maatshirts, bow-ties, stropdassen, manchetknopen, schoenen, enz. Kortom Rietbergh trouwpakken ontzorgt. 

Wij werken overigens wel altijd op afspraak. Op deze manier kunnen wij onze klanten de service verlenen die men verdient. 

Met vriendelijke groet,

Daphne & Rutger 

FAQ´s

Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Waarvoor kan de bruidegom bij jullie terecht?
Pakken, Accessoires voor mannen
Welke accessoires voor de bruidegom heeft u beschikbaar?
Manchetknopen, Schoenen, Stropdassen, Vesten, Bretels, Anders
Wat zijn de openingstijden?
Maandag t/m zaterdag van 09.00 uur t/m 19.00 uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006
Bezoeker, laat een review achter over Rietbergh trouwpakken en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Ik wil meedoen!

Meningen over Rietbergh trouwpakken

4.9
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
rickdubbeld
Door rick
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rietbergh maakt je droom maatpak werkelijkheid! Nadat ik mijn vrouw ten huwelijk had gevraagd en we alles aan het regelen waren voor onze bruiloft ben ik uitgekomen bij Rietbergh maatpakken. Het begint al als je bij hun mooie locatie aankomt waar je heel hartelijk wordt ontvangen en je terecht komt in huiselijke sferen. Door de kennis van Rutger en zijn oog voor detail wordt er een maatpak voor je gemaakt wat je verwachtingen te boven gaat.

Misbruik rapporteren
patrickberkhof
Door Patrick
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rietbergh maakt jouw droompak! Voor mijn trouwpak ben ik uiteindelijk bij Rutger van Rietbergh terecht gekomen, nadat ik eerder afspraken heb gehad bij Roka en Oger. Rutger helpt je met zijn kennis en adviseert om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Ik wilde een donkerblauwe smoking met dunne zwarte revers en andere zwarte details. Waar Roka en Oger dit niet konden realiseren was dit bij Rietbergh wel mogelijk. Daarnaast ben ik ontzettend blij met het advies van Rutger om te kiezen voor een donkerde kleur dan ik zelf voor ogen had. Het is zo moeilijk om de juiste kleur te kiezen uit het stoffenboek met honderden lappen stof van 10x10 cm, omdat het lastig is om in te beelden hoe de kleur overkomt als een heel jasje in die kleur is gemaakt. De smoking is top geworden en ik heb heel veel enthouisaste reacties op mijn trouwpak gekregen. 

Als je iets bijzonders wilt zou ik Rietbergh zeker adviseren. De service is top! 

Misbruik rapporteren
m.bierma
Door M
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rietbergh trouwpakken voelt als thuiskomen. Schooljuf of bankdirecteur; de ontvangst is hetzelfde. Dat is bij andere bedrijven in de sector weleens anders helaas! 

Rietbergh staat voor mij voor betrouwbaarheid, zeer kundig in hun advies en een zeer hoge kwaliteit die verrassend betaalbaar kan zijn. Je kan het zelf zo gek maken als je wilt. 

Het is heel simpel; wat je zoekt bij anderen vind je hier. De mogelijkheden zijn enorm. Na ons trouwen in 2016 haal ik hier o.a. nog steeds mijn zakelijke overhemden. En het leuke is; 'ik' inmiddels niet alleen meer. Familie en collega's zijn inmiddels ook overtuigd en tevreden klant. De fit is waanzinnig!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6931 SG

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken