• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Ben je op zoek naar een visagist en haarstylist met passie en liefde voor het vak? Dan ben je bij Lisanne Kooij eigenaresse van JouwMoment aan het juiste adres! Lisanne is afgestudeerd aan de Facefacts academy als visagist en haarstylist en heeft maar één doel voor ogen: jou laten stralen! Lisanne werkt altijd met een proefsessie, zodat je precies kan aangeven wat je wel en niet wilt. Tijdens een proefsessie geeft Lisanne je allerlei handige tips, zodat jij, je huid en je haar goed voorbereid zijn voor jullie grote dag. Zorg, liefde en aandacht staan bij JouwMoment voorop en daarnaast luisteren wij graag naar jou en naar jouw wensen, zodat jij je op je mooist voelt. JouwMoment werkt alleen met MAC producten, zodat je de hele dag blijft stralen! 


Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 5 reviews
Door infodefinitelyyesnl
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onlangs samen mogen werken met Lisanne! Ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen, naast dat ze waanzinnig goed is in haar vak is het ook een onwijs leuke vrouw om mee samen te werken. Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen!

Misbruik rapporteren
Door manonvdhoorn
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lisanne gaat mijn haar en visagie doen op mijn trouwdag. 21 juli mijn proefsessies gehad. Dit was een hele fijne ervaring. Lisanne neemt goed de tijd en heeft zich van te voren goed verdiept in wat mijn wensen waren. Zij werkt met mooie en goede producten. Veel vertrouwen in het eindresultaat op onze trouwdag.

Misbruik rapporteren
Door info9031
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Lisanne is echt zo'n kanjer! Ze luistert geweldig naar de wensen van de bruid, en brengt deze tot in de puntjes tot uitvoer. Ze heeft een super verfijnde werkstijl, heel nauwkeurig, beheerst, en vol enthousiasme en liefde voor haar vak. Je trouwdag begint met degene die je haar/make-up doet. Door haar geweldige persoonlijkheid en profesionele uitvoering kan je dag niet beter beginnen dan met Lisanne. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betaling dient voor de trouwdatum te zijn gedaan. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
De tarieven liggen tussen de 125 en 400 euro inclusief proefsessies. Kijk vooral op de website van JouwMoment voor de mogelijkheden.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Van de vele reacties die ik krijg is er één reactie mijn favoriet en dat is ook altijd de reactie waar ik voor ga: "Dit is precies wie ik ben"!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Adres

Stad: 6991EB