• Prijsklasse Midden
 • Website

HANDGEMAAKTE UNIEKE TROUWRINGEN EN SIERADEN 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en willen dit graag bezegelen met een ring. 
Als edelsmid vind ik het echt een eer om met jullie ringen te mogen ontwerpen die symbool staan voor de liefde en perfect passen bij wie jullie zijn.

HOE WERKT HET PRECIES
Jullie zijn op zoek naar trouwringen en hebben mij gevonden. Hoera! In mijn atelier zijn jullie van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Gedurende het gesprek stel ik wat vragen en kunnen we wat ideeën doorspreken zodat ik een goed beeld krijg van wat jullie wensen zijn. 
Enthousiast geworden?! Mooi, dan kunnen we een vervolg afspraak plannen om tot een definitief ontwerp te komen zodat ik voor jullie de droomringen kan gaan maken. 

ALLES ZELF GEMAAKT
Het ambacht heb ik hoog zitten en alles wat ik maak is vervaardigd van ruwe materialen zoals goud of zilver. In eigen atelier smelt en smeed ik alles om tot een mooi sieraad. Soms maak ik een ontwerp en soms ontstaat er iets spontaan vanuit mijn handen. Dat maakt dit werk zo leuk om te doen! 

WEL ZO EERLIJK
De edelmetalen waarmee ik werk zijn altijd van gerecycled metaal of zijn fair trade omdat het belangrijk is dat we zuinig zijn op onze aarde en alle bewoners hiervan recht hebben op een eerlijk leven.

EXTRA SPECIAAL
Het komt voor dat een klant een gouden sieraad heeft van een overleden dierbare of gewoon een sieraad wat nooit gedragen wordt. Natuurlijk smelt ik dit graag om tot een nieuw sieraad wat zo weer met plezier gedragen kan worden.


 

 Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x15

Reviews

4.9 2 reviews
Door schipperrebecca
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ook wij zijn heel erg blij met de mooie trouwringen die Judigje voor ons heeft gemaakt. We hadden allebei een beetje een idee in ons hoofd, en Judigje wist daar iets prachtigs van te maken. Het was ook geen probleem om de ringen in verschillende materialen te maken. Mijn man zou de ring namelijk (bijna) niet gaan dragen vanwege zijn werk en in het weekend zou hij dan heel erg moeten wennen aan de ring, aangezien hij nooit ringen omgehad heeft. Maar hij draagt hem zoveel mogelijk, met trots, dus wat dat betreft zijn de ringen extra geslaagd! :-)

Judigje is heel lief, soms een beetje chaotisch ;-) maar zeker professioneel. Ze hield goed rekening met onze wensen en ons budget. Ik ben heel blij dat ik toch mijn ring heb laten ontwerpen ipv een ring in de winkel te kopen die het net niet was. We hebben er allebei geen moment spijt van gehad. 

Misbruik rapporteren
Door marleen10stra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn ontzettend blij met de trouwringen die Judigje voor ons heeft gemaakt! We hadden een vrij vaag idee van wat we wilden, en ze dacht heel prettig met ons mee. We hebben nu allebei een supermooie trouwring, die echt bij ons past.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Het is alleen mogelijk op afspraak het atelier te bezoeken.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
-Pinbetaling. -Overboeken n.a.v. factuur.
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
118
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 3533
Gerelateerde tags:
 • Juweliers
 • Midden
 • Verlovingsringen
 • Trouwringen
 • Collier
 • Oorbellen
 • Armband
 • Eigen werkplaats
 • Eigen collectie
 • Vintage stijl