• Prijsklasse Midden
 • Website

HANDGEMAAKTE UNIEKE TROUWRINGEN EN SIERADEN 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en willen dit graag bezegelen met een ring. 
Als edelsmid vind ik het echt een eer om met jullie ringen te mogen ontwerpen die symbool staan voor de liefde en perfect passen bij wie jullie zijn.

HOE WERKT HET PRECIES
Jullie zijn op zoek naar trouwringen en hebben mij gevonden. Hoera! In mijn atelier zijn jullie van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Gedurende het gesprek stel ik wat vragen en kunnen we wat ideeën doorspreken zodat ik een goed beeld krijg van wat jullie wensen zijn. 
Enthousiast geworden?! Mooi, dan kunnen we een vervolg afspraak plannen om tot een definitief ontwerp te komen zodat ik voor jullie de droomringen kan gaan maken. 

ALLES ZELF GEMAAKT
Het ambacht heb ik hoog zitten en alles wat ik maak is vervaardigd van ruwe materialen zoals goud of zilver. In eigen atelier smelt en smeed ik alles om tot een mooi sieraad. Soms maak ik een ontwerp en soms ontstaat er iets spontaan vanuit mijn handen. Dat maakt dit werk zo leuk om te doen! 

WEL ZO EERLIJK
De edelmetalen waarmee ik werk zijn altijd van gerecycled metaal of zijn fair trade omdat het belangrijk is dat we zuinig zijn op onze aarde en alle bewoners hiervan recht hebben op een eerlijk leven.

EXTRA SPECIAAL
Het komt voor dat een klant een gouden sieraad heeft van een overleden dierbare of gewoon een sieraad wat nooit gedragen wordt. Natuurlijk smelt ik dit graag om tot een nieuw sieraad wat zo weer met plezier gedragen kan worden.


 

 Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x15

Reviews

5.0 17 reviews
Door guidovanderzanden1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Judigje heeft zowel mijn verlovings- als trouwringen ontworpen en gemaakt. Geen idee waar te beginnen met het aanschaffen van een verlovingsring heeft Judigje mij van a tot z geholpen en uiteindelijk de perfecte ring gemaakt. Het was geen vraag of we onze trouwringen ook. door Judigje wilden laten maken. Daarnaast is Judigje erg flexibel, denkt mee in het ontwerp en budget, en is erg betrokken. Absolute aanrader!

Misbruik rapporteren
Door froukdejong
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Judigje heeft van oude oorbellen van mijn oma nieuwe ringen gemaakt. We wilden allebei totaal iets anders en ze hielp ons met het totstand komen van de ringen die het geworden zijn! 

Misbruik rapporteren
Door marleentienstra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn man liet voor onze verloving mijn  verlovingsring door Judigje maken. Ze maakte ook onze trouwringen, waar we nog steeds superblij mee zijn. We wisten niet helemaal wat we wilden, en ze dacht heel prettig met ons mee! En voor ons eenjarig jubileum kocht mijn man prachtige oorbellen bij Judigje. We hebben haar werk al aan verschillende vrienden aangeraden :)

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Het is alleen mogelijk op afspraak het atelier te bezoeken.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
-Pinbetaling. -Overboeken n.a.v. factuur.
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
118
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 3533
Gerelateerde tags:
 • Juweliers
 • Midden
 • Verlovingsringen
 • Trouwringen
 • Collier
 • Oorbellen
 • Armband
 • Eigen werkplaats