Just Say Yes Weddingplanning

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Just Say Yes Weddingplanning

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Ontzettend leuk dat jullie op mijn profiel terecht zijn gekomen. Als professioneel ceremoniemeester en weddingplanner sta ik voor jullie klaar!

Wil jij ook dat je familie en vrienden ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag zonder belast te zijn met de zorgen of alles wel goed gaat?

Hiervoor kun je mij inschakelen als professioneel ceremoniemeester. Jullie kunnen zo de laatste weken voor de trouwdag onbezorgd toeleven naar jullie mooiste dag!

Willen jullie graag de hele organisatie uit handen geven? Als weddingplanner kan ik jullie helpen en neem ik de organisatie voor jullie mooiste dag uit handen. Uiteraard hou ik hierbij rekening met jullie wensen. Het moet een dag worden om nooit te vergeten maar ook zeker een dag die helemaal bij jullie past. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseer ik jullie wensen. Vervolgens geef ik advies over de dag invulling en zoek ik de perfecte leveranciers waar ik goede prijsafspraken mee maak. 

Door mijn enthousiasme, positiviteit en doorzettingsvermogen weet ik zeker dat het de mooiste dag wordt die jullie voor ogen hebben. Door een goede voorbereiding kunnen jullie op een ontspannen manier toeleven naar jullie bruiloft.

Het enige dat jullie op de dag zelf moeten doen is Just Say Yes!

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Just Say Yes Weddingplanning

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
lisanneschenk
Door lisanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Magriet was echt onmisbaar op onze bruiloft! Ze heeft onze dag echt gemaakt! 

Alles was in de puntjes geregeld ook als er onverwachte dingen gebeurde tijdens de dag had ze een goede oplossing! 

Bij de voorbereiding draagt ze leuke idee op waar je mee uit de voeten kan! 

Zonder haar was onze dag nooit zo perfect als dat hij nu is geworden! 

Bedankt Margriet!! 

Misbruik rapporteren
sboyukdipi
Door seda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Margriet was onmisbaar op onze bruiloft! Zij heeft als ceremoniemeester geholpen met de voorbereidingen voor onze bruiloft. Ook gaf ze super goede tips omtrent het draaiboek. Op de bruiloft zat ze geen seconde stil. Margriet heeft onze bruiloft op en top verzorgd zodat alles soepel liep, we hebben geen enkele zorgen gehad op onze bruiloft! Margriet was vroeg aanwezig op de locatie, heeft de leveranciers hun plekje aangewezen en gecontroleerd of alles was zoals het moest zijn, voordat de gasten er al waren. Ze heeft de gasten welkom geheten en tijdens de ceremonie overal aan gedacht. Denk hierbij aan: rechtzetten van mijn jurk, mijn boeket een mooi plekje geven, zorgen dat de ringen klaar staan, olijfconfetti etc. Margriet was echt onmisbaar op onze bruiloft! Wij zijn zo blij dat jij er was Margriet! Hee veel liefs van Seda en Burcay

Misbruik rapporteren
maaikef79
Door Maaike
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Margiet is een geweldige weddingplanner die weet wat ze doet! We hebben dankzij haar een geweldige dag gehad, helemaal zoals wij hem voor ons zagen. Ze heeft oog voor detail en is er goed in om met ideeën voor accessoires te komen die passen bij wat je in gedachten hebt. Ze is daarnaast echt een lieverd, luistert naar de wensen en ideeën die je als bruidspaar hebt. Ook toen er onverhoopt iets mis ging met onze tafelindeling, heeft ze dat zonder problemen en passend opgelost. Ze is een topper als mens en in haar vak en wij zouden haar zeer zeker aan iedereen aanraden! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6851VK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact