• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Ontzettend leuk dat jullie op mijn profiel terecht zijn gekomen. Als professioneel ceremoniemeester en weddingplanner sta ik voor jullie klaar!

Wil jij ook dat je familie en vrienden ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag zonder belast te zijn met de zorgen of alles wel goed gaat?

Hiervoor kun je mij inschakelen als professioneel ceremoniemeester. Jullie kunnen zo de laatste weken voor de trouwdag onbezorgd toeleven naar jullie mooiste dag!

Willen jullie graag de hele organisatie uit handen geven? Als weddingplanner kan ik jullie helpen en neem ik de organisatie voor jullie mooiste dag uit handen. Uiteraard hou ik hierbij rekening met jullie wensen. Het moet een dag worden om nooit te vergeten maar ook zeker een dag die helemaal bij jullie past. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseer ik jullie wensen. Vervolgens geef ik advies over de dag invulling en zoek ik de perfecte leveranciers waar ik goede prijsafspraken mee maak. 

Door mijn enthousiasme, positiviteit en doorzettingsvermogen weet ik zeker dat het de mooiste dag wordt die jullie voor ogen hebben. Door een goede voorbereiding kunnen jullie op een ontspannen manier toeleven naar jullie bruiloft.

Het enige dat jullie op de dag zelf moeten doen is Just Say Yes!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Dit is afhankelijk van de gekozen dienstverlening. Ik bied diverse pakketten aan. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Just Say Yes Weddingplanning staat voor een relaxte goede voorbereiding. Ik denk graag met jullie mee!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 6851VK