Blauwe Bloesem

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Blauwe Bloesem

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 35 €

Het organiseren van een bruiloft of feest is een ontdekkingstocht en een feest op zich. Deze tocht gaat Blauwe Bloesem maar al te graag met jullie aan. Ik zet alles op alles om dát feest of dié bruiloft te organiseren waar jullie geweldige herinneringen aan over houden. Hoe ik dat doe? Lees gerust verder, kijk op mijn website en ik zie graag je berichtje tegemoet als je meer wilt weten.

Als organisator van jullie bruiloft of feest doe ik er alles aan om de dag en het proces daarvoor goed te laten verlopen. In dit proces verbind ik jullie met de juiste mensen en help ik om jullie persoonlijkheid op een creatieve manier terug te laten komen en daarbij waardevolle en vernieuwde rituelen en tradities te gebruiken. Bij dit alles staat ontspannenheid en flexibiliteit centraal, zo’n mooie gebeurtenis moet namelijk geen stress opleveren. Op deze manier wordt er een feest gecreëerd waarin de liefde gevierd wordt en waarvan jullie en mijn hart sneller gaan kloppen.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
35 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling in gedeeltes
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Blauwe Bloesem

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 6711CC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact