Karin van de Ven Trouwambtenaar

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Karin van de Ven Trouwambtenaar

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Op deze heel bijzondere dag in jullie leven, vieren jullie de liefde! Bij deze verbintenis hoort een ceremonie die helemaal bij jullie past. Dat kan een wettelijk huwelijk zijn óf een ceremoniële verbintenis, afhankelijk van jullie wensen.

Voor een wettelijk huwelijk is een benoeming bij de betreffende gemeente vereist. Als beeidigd trouwambtenaar kan ik namens jullie zo'n verzoek indienen. De meeste gemeenten benoemen een externe trouwambtenaar voor één dag.

In ceremonie op jullie favoriete locatie èn op het door jullie gekozen tijdstip is altijd mogelijk. Zo'n ceremonie kan namelijk op elke gewenste plaats worden gevierd, ook als de gemeente geen toestemming heeft gegeven. In dat geval zetten jullie vooraf een handtekening op het gemeentehuis en plannen jullie ceremonie daarna precies zoals jullie dat willen.

Trouwen op het strand, in een kasteel, in het bos, een kerkje, een theater of gewoon in een weiland of in jullie eigen woonkamer of achtertuin, alles is mogelijk!

Misschien willen jullie elkaar je ja-woord geven op een voor jullie bijzonder tijdstip; overdag of wellicht ‘s avonds … of misschien zelfs wel ‘s nachts. Er is altijd een mogelijkheid om jullie droom in vervulling te laten gaan…

Als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) ben ik in het jaar 2000 van start gegaan en ik ben nog steeds even enthousiast en benieuwd naar de wensen van het bruidspaar.

Op mijn website (http://www.trouwambtenaar.net/) heb ik een kennismakingsfilmpje geplaatst, dat geeft een indruk van wie ik ben en wat ik voor jullie kan betekenen. Jullie zijn van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, de beste manier om te ontdekken of ik in jullie plannen zou passen!

 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Indien mogelijk een aanbetaling bij de opdrachtbevestiging. Het restant ontvang ik dan graag in de week voor jullie grote dag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Meningen over Karin van de Ven Trouwambtenaar

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact