• Prijsklasse Midden
  • Website

Jullie gaan trouwen, van harte proficiat! Jullie gaan 'ja' zeggen tegen de liefde van je leven en een leven lang samen. Natuurlijk willen jullie dat álles klopt op jullie Grote dag van de Liefde. Dus kiezen jullie je eigen trouwambtenaar.

Jullie trouwceremonie is één van de belangrijkste momenten van jullie huwelijksdag. Het startpunt - daarmee zetten jullie de toon voor de rest van de dag. Daarom kiezen jullie je eigen, professionele trouwambtenaar. Of, zoals dat officieel heet: BABS - Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Samen creëren we de trouwceremonie van jullie dromen. Puur maatwerk dus. 

THE PERFECT MATCH
Maatwerk begint uiteraard met een persoonlijke kennismaking. Zo voelen we of er over-en-weer een klik is. Voelen we een match en besluiten we er samen voor te gáán? Dan zijn jullie onvoorwaardelijk verzekerd van mijn volledige inzet en betrokkenheid - ik geef het allerbeste van mezelf.

Ik neem ruimschoots de tijd voor jullie en treed jullie tegemoet vanuit mijn hart - open minded, ontspannen, met aandacht en oprechte interesse. Ik leef mij in jullie in, luister heel goed - ook naar dingen die niet zo duidelijk worden uitgesproken. Koppel altijd terug wat ik hoor. En ik denk met jullie mee, inspireer en adviseer jullie. Daardoor voelen bruidsparen zich al snel op hun gemak bij mij.
Op hun beurt stellen bruidsparen zich open voor mij. Op die manier ontstaat er een fijne sfeer van vertrouwen, betrokkenheid en openheid, waardoor wij dicht bij elkaar kunnen komen. Dat is wat mij betreft onontbeerlijk - zuurstof voor de creatie van jullie trouwceremonie. 

UNIEKE BELEVENIS
leder bruidspaar is uniek en heeft zijn eigen, prachtige verhaal. Dat vertaal ik in een persoonlijke en originele speech. Met één doel voor ogen: een ontspannen trouwceremonie verzorgen, die jullie eigenheid weerspiegelt. Met de focus op jullie als stralend middelpunt. Met humor, interactie, diepgang, plezier, intensiteit, verrassing en emotie. Een lach, een traan. Alles mag er zijn. Een unieke belevenis, waar jullie en jullie gasten járen later met heel veel plezier op terugkijken. Daar stá ik voor en daar gá ik voor. En dat doe ik in het Nederlands, Engels en Duits.

LIEFDE IS UNIVERSEEL
Liefde is het mooiste en puurste dat er bestaat. Liefde maakt geen onderscheid. Dat doe ik ook niet – ik ben wars van ‘hoe het heurt’, etiketjes en hokjesgeest. Of het nu gaat om man-vrouw, vrouw-vrouw of man-man: ik zet me met volle kracht en energie in om jullie Grote Dag buitengewoon te maken. Bruidsparen laten strálen, een bijdrage leveren aan zo’n buitengewoon belangrijke dag in het leven van geliefden, het verschil maken: dáár ga ik voor.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 42 reviews
Door dane&nicole
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ours was a wedding planned at a distance of 9600 km. A South African man to marry a beautiful Dutch lady. Marijke spent time with us, finding out how we met, what made us tick, what makes us happy.
This culminated into a fantastic speech at our ceremony that captured the very essence of the beauty of our love and involved our family and friends as well. This in all of 2 weeks before the ceremony! We can certainly applaud Marijke on her professionalism and care for the work she puts in to her clients. Her services are highly recommended to anyone who hopes for that something special on such a special day. Thank you Marijke!

Misbruik rapporteren
Door johnny&elvira
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve, Lieve Marijke, op 17-11-17 heb jij ons getrouwd en wat was het een bijzondere dag! Heel de dag scheen de zon en voor ons was jij onze zon! Wat een ongelooflijk mooie ceremonie heb je voor ons gemaakt en wat heb je op een bijzondere manier onze zoon erbij betrokken! Wij vonden het erg bijzonder dat je op een speciale wijze onze dierbaren en ook degenen die niet meer in ons midden zijn, erbij betrok. Er is gelachen, er is gehuild, er zijn stiltes gevallen en dat kon allemaal! Je hele speech was zóó ons!
Tying the knot; letterlijk en figuurlijk, dankzij jouw meedenken met onze dag. Dat jij op het idee kwam om de knoop er in het echie in te leggen…. Het was bijzonder, mooi, emotioneel en vóóral prachtig! JIJ bent prachtig! Dankjewel dankjewel dankjewel,  dat jij onderdeel mocht zijn van onze mooiste dag!

Misbruik rapporteren
Door mark&christel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Our ceremony was truly unique, we couldn’t have been happier with it. This is what any couple would look for. Over a course of three fun Skype interviews Marijke really got to know us and we got to know her. As a result Marijke delivered an enthusiastic and inclusive service which appealed to and involved all of our friends and family, both young and old. Clearly very passionate and enormously enthusiastic, it was very much thanks to her that our very special day was such a memorable one with lots of wonderful new memories.
Marijke, we really enjoyed your service, the level of care and commitment that you showed through every step of the way. We saw it, our friends and family saw it and it was gratefully received.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% vooraf, 50% twee weken vóór de huwelijksdatum. Reiskosten worden na de trouwceremonie in rekening gebracht. Betaling via bankoverschrijving.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
Vanaf € 895,- incl. 21% btw
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Marijke Kunkeler van Trouw Buitengewoon maakt van elke trouwceremonie een persoonlijk, intens en buitengewoon evenement op maat. Daar gáát zij voor en daar stáát zij voor! Keurt de gemeente jullie favo locatie niet goed? Of het tijdstip waarop jullie willen trouwen? Zijn de leges voor jullie huwelijk in het weekend torenhoog? Rekent de gemeente honderden euro's voor mijn aanstelling voor een dag? Mijn advies: trouw dan op een maandagochtend gratis bij de gemeente en vier jullie Grote Feest van de Liefde tijdens jullie ceremonieel huwelijk. Het burgerlijk huwelijk is immers een administratieve zaak. Jullie hartsverbintenis vieren doe je met je hart - samen met jullie liefste mensen. Jullie ceremonieel huwelijk: Marijke verzorgt het met heel veel liefde en plezier! Jullie trouwceremonie, precies zoals júllie willen.. We creëren 'm samen - een belevenis waar jullie én jullie dierbare gasten onvergetelijke herinneringen aan overhouden. Overtuig jezelf - neem een kijkje in het Gastenboek op de website van Trouw Buitengewoon: www.trouwbuitengewoon.nl

Adres

Stad: 4207GD

Vergelijkbare leveranciers

Karin van de Ven Trouwambtenaar

Trouwambtenaar | Gorinchem

Op deze heel bijzondere dag in jullie leven, vieren jullie de liefde! Bij deze verbintenis hoort een ceremonie die helemaal bij jullie past. Dat kan een wettelijk huwelijk zijn óf een ceremoniële verbintenis, afhankelijk van jullie wensen. Voor een wettelijk huwelijk is een benoeming bij de betreffende... Zie +

Charlotte de Moel

Trouwambtenaar | Utrecht
8

YES! Jullie hebben zin om de liefde te vieren! Wat een fantastisch mooi voornemen! Trouwen, een jubileum vieren, geloften hernieuwen, of gewoon de liefde vieren omdat die het waard is: ik maak er graag samen met jullie iets onvergetelijks van. Met mijn 34 jaar behoor ik tot de jongere generatie... Zie +

Ouiyessi

Trouwambtenaar | Rotterdam
2

Birds flying high you know how I feel Sun in the sky you know how I feel Breeze driftin' on by you know how I feel. It's a new dawn It's a new day It's a new life for me Nina Simone Als je voelt dat het tijd is voor de volgende stap…. laten we elkaar dan ontmoeten voor thee & taartjes om... Zie +

Twee voor Twee

Trouwambtenaar | Groenekan
1

Twee voor Twee zijn twee trouwambtenaren die er helemaal voor jullie tweeën zijn! Jullie staan voor Twee voor Twee altijd in het middelpunt. Jacqueline en Willem hebben dit allebei als uitgangspunt, en vullen dat ieder op hun eigen wijze in. Stijl, warmte, respect en humor zijn voor beiden kernwaarden... Zie +

Ceremooiste

Trouwambtenaar | Odijk
1

Trouwambtenaar zijn is zo ontzettend leuk! Geen wonder dat ik ook zelfstandig trouwambtenaar/BABS ben. Voor bruidsparen die zelf de regie in handen willen houden de meest logische keuze. Ons contact start met een vrijblijvende (!) eerste kennismaking bij een kop koffie, telefonisch of misschien wel... Zie +

Ja Ik Wil Ria

Trouwambtenaar | Moordrecht
7

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op mijn Zankyou pagina. Een verbintenis tussen twee mensen is boven alles een unieke en feestelijke gebeurtenis. In overleg met het bruidspaar verzorg ik huwelijksvoltrekkingen en trouwceremonies op locatie, waarin de wensen van bruid en bruidegom... Zie +

Trouwambtenaar Quirine Bordes

Trouwambtenaar | Alphen aan den Rijn

Waarom ik zo graag huwelijken voltrek? Vanwege jullie! Jullie geven mij energie, geven mij de eer onderdeel te zijn van de belangrijk(st)e dag van jullie leven. Ik geef jullie graag een ceremonie die jullie in gedachten hebben. Of deze nou eenvoudig, uitgebreid, klein of groot is. Met een lach of een... Zie +

Trouwambtenaar Rick

Trouwambtenaar | Houten
4

Gefeliciteerd!! Jullie hebben besloten te gaan trouwen. In de periode tot de grote dag er is, komt er een heleboel op jullie af: Een datum vaststellen (of hebben jullie die al?), een trouwjurk uitzoeken, een pak kopen, een trouwlocatie vinden, trouwkaarten (laten) ontwerpen en ga zo maar door, maar... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwambtenaar
  • Midden