10
Trouw Buitengewoon - Marijke Kunkeler, zelfstandig trouwambtenaar
1 van 11
1 van 11
1 van 11
1 van 11
1 van 11
1 van 11
1 van 11
1 van 11
1 van 11
1 van 11
1 van 11

Bent u tevreden over deze provider? Deel Het!

Vergelijkbare aanbieders

Omschrijving

Jullie gaan trouwen, van harte proficiat! Jullie gaan 'ja' zeggen tegen de liefde van je leven, 'ja' tegen een leven lang samen. Op jullie Grote Dag van de Liefde willen jullie natuurlijk dat álles klopt. Volkomen logisch dus dat jullie niets aan het toeval overlaten.

Jullie trouwceremonie is één van de belangrijkste momenten van jullie huwelijksdag. Sterker nog: de trouw-ceremonie is hét hoogtepunt, want daarmee zetten jullie de toon voor de rest van de dag. Daarom kiezen jullie je eigen, professionele trouwambtenaar. Of, zoals dat officieel heet: BABS - Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Je eigen trouwambtenaar creëert samen met jullie de trouwceremonie die naadloos bij jullie past. Puur maatwerk dus. 

THE PERFECT MATCH
Maatwerk begint uiteraard met een persoonlijke kennismaking. Zo voelen we of er over-en-weer een klik is. Hebben we een klik en besluiten we er samen voor te gáán? Dan zijn jullie onvoorwaardelijk verzekerd van mijn volledige inzet en betrokkenheid - ik geef het allerbeste van mezelf.
Ik neem ruimschoots de tijd voor jullie en treed jullie tegemoet vanuit mijn hart - open minded, ontspannen, met aandacht en oprechte interesse. Ik leef mij in jullie in, luister heel goed - ook naar dingen die niet zo duidelijk worden uitgesproken. Koppel altijd terug wat ik hoor. En denk met jullie mee, inspireer en adviseer jullie. Daardoor voelen mensen zich al snel op hun gemak bij mij.

Op hun beurt stellen bruidsparen zich open voor mij. Op die manier ontstaat een fijne sfeer van vertrouwen, betrokkenheid en openheid, waardoor wij dicht bij elkaar kunnen komen. Dat is wat mij betreft onontbeerlijk - zuurstof voor de creatie van jullie trouwceremonie. De trouwceremonie van jullie dromen.

DE TROUWCEREMONIE VAN JULLIE DROMEN
leder bruidspaar is uniek en heeft zijn eigen, prachtige verhaal. Dat vertaal ik in een persoonlijke en originele speech. Met één doel voor ogen: een ontspannen trouwceremonie verzorgen, met de focus op jullie als stralend middelpunt. Met humor, interactie, diepgang, plezier, intensiteit, verrassing en emotie. Een lach, een traan. Alles mag er zijn.

Een unieke belevenis, waar jullie en jullie gasten járen later met heel veel plezier op terugkijken. Daar stá ik voor en daar gá ik voor.

LIEFDE IS UNIVERSEEL
Liefde is het mooiste en puurste dat er bestaat. Liefde maakt geen onderscheid. Dat doe ik ook niet – ik ben wars van ‘hoe het heurt’, etiketjes en hokjesgeest. Of het nu gaat om man-vrouw, vrouw-vrouw of man-man: ik zet me met volle kracht en energie in om jullie Grote Dag buitengewoon te maken. Bruidsparen laten strálen, een bijdrage leveren aan zo’n buitengewoon belangrijke dag in het leven van geliefden, het verschil maken: dáár ga ik voor.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  50% vooraf, 50% twee weken vóór de huwelijksdatum. Reis- en verblijfkosten worden in rekening gebracht zodra de hoogte van deze kosten inzichtelijk is. Betaling via bankoverschrijving.
 • Wat voor soort ceremonies biedt u aan?

  Burgerlijke ceremonie
 • Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?

  € 795,- incl. 21% btw
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Marijke Kunkeler van Trouw Buitengewoon maakt van elke trouwceremonie een persoonlijk, intens en buitengewoon evenement op maat. Daar gáát zij voor en daar stáát zij voor! Willen jullie je Grote Feest van de Liefde in het buitenland vieren, dan reist zij graag met jullie mee. Met veel liefde en plezier verzorgt zij daar jullie ceremonieel huwelijk. Overtuig jezelf - neem een kijkje in het Gastenboek op de website van Trouw Buitengewoon (www.trouwbuitengewoon.nl)

Beoordelingen (0)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Natalja Fotografie
Styled Shoot: Spring is in the Air
Foto: Mark Hadden
Wie vraag je als getuigen bij je huwelijk?
Trouw Buitengewoon. Credits: Bruidsfotograaf Natalja
Het kiezen van een geschikte trouwambtenaar voor jullie trouwdag!

Adres van Trouw Buitengewoon in Zuid-Holland:

Rondeel 5 4207GD Gorinchem 06 531 938 06