Trouw Buitengewoon

Jury ZIWA 2018
22

Omschrijving van het bedrijf

Jullie gaan trouwen, van harte proficiat! Jullie gaan 'ja' zeggen tegen de liefde van je leven en een leven lang samen. Natuurlijk willen jullie dat álles klopt op jullie Grote dag van de Liefde. Dus kiezen jullie je eigen trouwambtenaar.

Jullie trouwceremonie is één van de belangrijkste momenten van jullie huwelijksdag. Het startpunt - daarmee zetten jullie de toon voor de rest van de dag. Daarom kiezen jullie je eigen, professionele trouwambtenaar. Of, zoals dat officieel heet: BABS - Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Samen creëren we de trouwceremonie van jullie dromen. Puur maatwerk dus. 

THE PERFECT MATCH
Maatwerk begint uiteraard met een persoonlijke kennismaking. Zo voelen we of er over-en-weer een klik is. Voelen we een match en besluiten we er samen voor te gáán? Dan zijn jullie onvoorwaardelijk verzekerd van mijn volledige inzet en betrokkenheid - ik geef het allerbeste van mezelf.

Ik neem ruimschoots de tijd voor jullie en treed jullie tegemoet vanuit mijn hart - open minded, ontspannen, met aandacht en oprechte interesse. Ik leef mij in jullie in, luister heel goed - ook naar dingen die niet zo duidelijk worden uitgesproken. Koppel altijd terug wat ik hoor. En ik denk met jullie mee, inspireer en adviseer jullie. Daardoor voelen bruidsparen zich al snel op hun gemak bij mij.
Op hun beurt stellen bruidsparen zich open voor mij. Op die manier ontstaat er een fijne sfeer van vertrouwen, betrokkenheid en openheid, waardoor wij dicht bij elkaar kunnen komen. Dat is wat mij betreft onontbeerlijk - zuurstof voor de creatie van jullie trouwceremonie. 

UNIEKE BELEVENIS
leder bruidspaar is uniek en heeft zijn eigen, prachtige verhaal. Dat vertaal ik in een persoonlijke en originele speech. Met één doel voor ogen: een ontspannen trouwceremonie verzorgen, die jullie eigenheid weerspiegelt. Met de focus op jullie als stralend middelpunt. Met humor, interactie, diepgang, plezier, intensiteit, verrassing en emotie. Een lach, een traan. Alles mag er zijn. Een unieke belevenis, waar jullie en jullie gasten járen later met heel veel plezier op terugkijken. Daar stá ik voor en daar gá ik voor. En dat doe ik in het Nederlands, Engels en Duits.

LIEFDE IS UNIVERSEEL
Liefde is het mooiste en puurste dat er bestaat. Liefde maakt geen onderscheid. Dat doe ik ook niet – ik ben wars van ‘hoe het heurt’, etiketjes en hokjesgeest. Of het nu gaat om man-vrouw, vrouw-vrouw of man-man: ik zet me met volle kracht en energie in om jullie Grote Dag buitengewoon te maken. Bruidsparen laten strálen, een bijdrage leveren aan zo’n buitengewoon belangrijke dag in het leven van geliefden, het verschil maken: dáár ga ik voor.

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  50% vooraf, 50% twee weken vóór de huwelijksdatum. Reiskosten worden na de trouwceremonie in rekening gebracht. Betaling via bankoverschrijving.
 • Wat voor soort ceremonies begeleidt u?

  Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
 • Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?

  Vanaf € 895,- incl. 21% btw
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Marijke Kunkeler van Trouw Buitengewoon maakt van elke trouwceremonie een persoonlijk, intens en buitengewoon evenement op maat. Daar gáát zij voor en daar stáát zij voor! Keurt de gemeente jullie favo locatie niet goed? Of het tijdstip waarop jullie willen trouwen? Zijn de leges voor jullie huwelijk in het weekend torenhoog? Rekent de gemeente honderden euro's voor mijn aanstelling voor een dag? Mijn advies: trouw dan op een maandagochtend gratis bij de gemeente en vier jullie Grote Feest van de Liefde tijdens jullie ceremonieel huwelijk. Het burgerlijk huwelijk is immers een administratieve zaak. Jullie hartsverbintenis vieren doe je met je hart - samen met jullie liefste mensen. Jullie ceremonieel huwelijk: Marijke verzorgt het met heel veel liefde en plezier! Jullie trouwceremonie, precies zoals júllie willen.. We creëren 'm samen - een belevenis waar jullie én jullie dierbare gasten onvergetelijke herinneringen aan overhouden. Overtuig jezelf - neem een kijkje in het Gastenboek op de website van Trouw Buitengewoon: www.trouwbuitengewoon.nl

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (42)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 42 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ours was a wedding planned at a distance of 9600 km. A South African man to marry a beautiful Dutch lady. Marijke spent time with us, finding out how we met, what made us tick, what makes us happy.
This culminated into a fantastic speech at our ceremony that captured the very essence of the beauty of our love and involved our family and friends as well. This in all of 2 weeks before the ceremony! We can certainly applaud Marijke on her professionalism and care for the work she puts in to her clients. Her services are highly recommended to anyone who hopes for that something special on such a special day. Thank you Marijke!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve, Lieve Marijke, op 17-11-17 heb jij ons getrouwd en wat was het een bijzondere dag! Heel de dag scheen de zon en voor ons was jij onze zon! Wat een ongelooflijk mooie ceremonie heb je voor ons gemaakt en wat heb je op een bijzondere manier onze zoon erbij betrokken! Wij vonden het erg bijzonder dat je op een speciale wijze onze dierbaren en ook degenen die niet meer in ons midden zijn, erbij betrok. Er is gelachen, er is gehuild, er zijn stiltes gevallen en dat kon allemaal! Je hele speech was zóó ons!
Tying the knot; letterlijk en figuurlijk, dankzij jouw meedenken met onze dag. Dat jij op het idee kwam om de knoop er in het echie in te leggen…. Het was bijzonder, mooi, emotioneel en vóóral prachtig! JIJ bent prachtig! Dankjewel dankjewel dankjewel,  dat jij onderdeel mocht zijn van onze mooiste dag!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Our ceremony was truly unique, we couldn’t have been happier with it. This is what any couple would look for. Over a course of three fun Skype interviews Marijke really got to know us and we got to know her. As a result Marijke delivered an enthusiastic and inclusive service which appealed to and involved all of our friends and family, both young and old. Clearly very passionate and enormously enthusiastic, it was very much thanks to her that our very special day was such a memorable one with lots of wonderful new memories.
Marijke, we really enjoyed your service, the level of care and commitment that you showed through every step of the way. We saw it, our friends and family saw it and it was gratefully received.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf de eerste ontmoeting met Marijke hadden we gelijk een klik. En niet alleen wij, maar ook onze dochter. Iets wat voor ons heel belangrijk is, aangezien het naast onze dag ook haar dag moest worden. Deze klik resulteerde in heel wat contact tot aan onze trouwdag. En ook dit voelde altijd erg vertrouwd.
De gezamenlijke voorbereidingen waren erg leuk. We hebben echt het gevoel gehad dat we alles zelf konden bepalen, maar tegelijkertijd ook niets wisten en verrast zouden worden.
En uiteindelijk op 07.07.2017 werden we zéker verrast. De ceremonie was ongelooflijk mooi. Heel warm en heel persoonlijk. We hebben enorm genoten. Ook onze dochter is zeer betrokken in de huwelijksvoltrekking en dat had Marijke niet mooier kunnen doen!! Marijke's persoonlijke en tegelijkertijd professionele aanpak heeft onze liefde voor elkaar perfect verwoord!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
 • Door Zankyou vertaald vanuit het Duits

Door persoonlijke omstandigheden waren wij rijkelijk laat met het boeken van Marijke als onze trouwambtenaar, alsook een aantal andere partijen. Binnen een week heeft Marijke een zeer bijzondere ceremonie voor ons opgetuigd. Daarnaast heeft zij alle betrokken partijen aangestuurd, zodat zij wisten wat hen te doen stond.

Marijke, je hebt ons verrast en ontroerd. Wij waren zeer onder de indruk, net als onze gasten. Tijdens ons bruiloftsfeest werd er nog lang nagepraat over de ceremonie.

Na drie gesprekken met ons heb je een onvergetelijke ceremonie gerealiseerd, zeer persoonlijk, met humor en ook met serieuze momenten. Jouw originele ideeën hebben onze ceremonie buitengewoon gemaakt. Onze gasten heb je bij de ceremonie betrokken, de stemming was zeer relaxed. Onze niet-duitstalige gasten kregen ter plekke meteen een Engelse vertaling van jou.

Marijke, jij was onze steun en toeverlaat. De kinderen vonden je geweldig, samen hebben jullie op het strand geoefend hoe zij de ringen gingen brengen. De familie-akte die jij speciaal voor ons hebt ontworpen is práchtig, ook daar zijn we heel blij mee. Marijke, wij willen je hartelijk danken voor je betrokkenheid en je tomeloze energie en inzet om onze trouwdag de mooiste dag van ons leven te laten zijn. Dat is je gelukt!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Een persoonlijke trouwceremonie met deze trouwambtenaren uit Zuid-Holland!
Een persoonlijke trouwceremonie met deze trouwambtenaren uit Zuid-Holland!
Foto: Marijke Kunkeler
De vakjury van ZIWA 2018 - maak kennis met deze experts!
Foto: Natalja Fotografie
Styled Shoot: Spring is in the Air
Foto: Esther van Geenen fotografie
De nationale ZIWA winnaars van 2018!
Trouw Buitengewoon. Credits: Bruidsfotograaf Natalja
Het kiezen van een geschikte trouwambtenaar voor jullie trouwdag!
Foto: Mark Hadden
Wie vraag je als getuigen bij je huwelijk?

Adres van Trouw Buitengewoon in Zuid-Holland:

Rondeel 5 4207GD Gorinchem
 • #Midden