Ilse de Zwart

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ilse de Zwart

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 89.500 €

Hoi!

Met veel plezier, met een warm gevoel én met een big smile willen jullie graag terug kijken op een persoonlijke, relaxte, vrolijke, informele, 'echt typisch jullie’ trouwceremonie.

Samen zullen we gaan brainstormen hoe jullie ceremonie past binnen jullie dag. Ik help en adviseer jullie graag!

Fris, vrolijk, creatief en verbindend zijn de woorden die bij mijn stijl passen.Past dat ook bij jullie? Dan trouw ik jullie graag op de door jullie gewenste plek, waar dan ook in Nederland (& daarbuiten).

Graag nodig ik jullie uit op mijn werkplek in De Nieuwe Stad (op het oude Prodentfabriek terrein) in Amersfoort. Voor een eerste kennismaking. Hebben we samen 'de klik' en zien jullie mij ook tussen jullie gasten rondlopen? Dan hebben we een GO en gaan we daarna lekker brainstormen over jullie ceremonie.

Wil je voor die tijd alvast wat meer bij mij ‘rondkijken’? Check mijn website, Facebook of Instagram.

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Of onze kennismaking inplannen?
Bel of mail mij gerust.

Groet, Ilse

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
89.500 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Aanbetaling van 25% van totale factuurbedrag. Na betaling van deze factuur is jullie reservering en trouwdatum definitief en start ons traject
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Meningen over Ilse de Zwart

4.9
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(8)
Prijs/kwaliteit
(8)
Aanrader?
(8)
tom.rianne
Door Tom
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Dag Ilse, Zo aan het einde van dit jaar begin je toch een beetje te reflecteren op hoe het afgelopen jaar is geweest. Voor ons een hele speciale en daar heb jij een hele belangrijke rol in gespeeld. Nog regelmatig krijg ik van mensen te horen hoe leuk ze de bruiloft hebben gevonden en dat de ceremonie ze erg is bijgebleven. Dat komt met name door die ontzettend leuke trouwambtenaar! Je hebt onze ceremonie onvergetelijk gemaakt en het past zo ontzettend bij ons! Lieve Ilse, ik kan je echt niet genoeg bedanken voor wat je hebt neergezet op onze bruiloft. Ik denk echt nog regelmatig aan je en ben ontzettend blij dat we jou gevonden hebben! Wij wensen je een hele fijne jaarwisseling met veel mooie bruiloften ❤ Liefs ons
Misbruik rapporteren
bikker
Door Bikker
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wat een te gekke dag hebben wij gister gehad. Ook dankzij jou. Vooral naar jou toe heeeel veel complimenten. Wat een leuke en super kindvriendelijke onsaaie toespraak. We zullen jou nooit meer vergeten! Was echt wat wij voor ogen hadden, zelfs meer dan dat!
Misbruik rapporteren
ruben.liset
Door Ruben
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Nu zijn we al ruim 11 weken getrouwd! Er is sindsdien zoveel veranderd (nieuw huis, nieuwe stad, nieuwe baan...) dat het alweer veel langer geleden lijkt haha. Gisteren hebben we de foto's van Nicole ontvangen en samen nagenoten van een perfecte dag met de ceremonie als absolute hoogtepunt ❤ Het was nog zoveel mooier dan ik gehoopt had (ik denk dat ik ook namens Ruben mag spreken :))! Natuurlijk hebben we ook enorm genoten van het feest waar bijna alle mensen die we hadden uitgenodigd bij aanwezig waren. Zo fijn om na afloop van mensen te horen dat ze het zo'n leuk feest vonden! Van de daggasten horen we terug dat ze erg onder de indruk waren van de ceremonie en dat de sfeer zo ontspannen was. Zo fijn! Trouwen heeft maar 1 nadeel heb ik ontdekt en dat is dat je het maar eens in je leven doet (daar ga ik in ieder geval vanuit)! Terug naar 24-08-2018. Bij deze willen wij ook jou heel erg bedanken voor je bijdrage aan onze dag  . We kijken er met zoveel plezier op terug! Je enthousiasme en betrokkenheid hebben we erg gewaardeerd. In de voorbereiding was het voor ons allebei heel fijn om jouw vragen (en deadlines ;)) als stok achter de deur te hebben. Waar je ook heel goed in bent (ik weet niet zo heel goed hoe ik dat moet verwoorden) is mensen het vertrouwen geven dat alles wat ze opschrijven (onze vows, de speeches) goed is!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3812 NR

Mijn werkplek is op het terrein van De Nieuwe Stad (oude Prodentfabriek terrein). Locatie:

Werkplaats P.
Oude Fabriekstraat 14
(werkruimte 1.75)
3812 NR Amersfoort

De Oude Fabriekstraat is een auto vrije zone (alleen laden & lossen is toegestaan)

Tips qua parkeren in de buurt:

  • Bij BeterBed/ Tulp keukens (Brabantsestraat) en alle andere (meubel) winkels kan je met parkeerschijf twee uur gratis parkeren
  • In het buurtje ‘over de brug’ van de Brabantsestraat kan je gratis parkeren (bijv. op de Koppelweg of Tuinbouwweg), soms wel even zoeken naar een plekje
  • Bij het hek op de Kleine Koppel zijn een aantal gratis parkeerplekken, vaak allemaal bezet. Héél soms heb je geluk, vooral aan het einde van de middag/ begin van de avond (dan parkeer je écht heel dichtbij)
  • Op het Eemplein in de parkeergarage (= betaald)

Als jullie op het terrein lopen en mij niet goed kunnen vinden; bel mij gerust dan loop ik even naar buiten.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact