Leuk Trouwen - Jelle Kuiper

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Leuk Trouwen - Jelle Kuiper

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 750 €

Leuk (dat je gaat) Trouwen!

Jelle Kuiper is cabaretier en mag in heel Nederland officieel huwelijken sluiten.  Hij is uitgeroepen tot beste trouwambtenaar van 2014! 

Uit het juryrapport: “Deze trouwambtenaar doet iets met mensen. Je voelt je direct thuis bij hem; het is vertrouwd. Hij trekt de ceremonie niet naar zich toe alsof het zijn show is, maar het bruidspaar staat in het middelpunt van de belangstelling, top!”

Omdat standaard huwelijksceremonies best wat leuker en wat minder stijf kunnen heeft Jelle in 2005 besloten zijn cabarettalent hierop in te zetten. Sindsdien is hij buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Hij zorgt dat jouw belangrijkste dag van je leven een unieke ervaring wordt, voor jullie én voor jullie gasten. De toon van jullie dag wordt gezet met een ontspannen en intieme ceremonie vol humor en interactie. Dus geen saai of truttig opgelezen verhaal dat bij elk bruidspaar hetzelfde is. Nee, Jelle maakt er een persoonlijk verhaal van en hij zorgt voor een ceremonie die alles behalve doorsnee is! Dus wil jij je gasten verrassen en zorgen dat er nog weken, maanden, jaren wordt nagepraat over jouw bruiloft?

Mail en Jelle neemt snel contact met je op.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
750 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Meningen over Leuk Trouwen - Jelle Kuiper

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1034

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact