Jouw Trouwambtenaar

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Jouw Trouwambtenaar

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 89.500 €

Van een ceremonie een feestje maken is de leukste uitdaging die er is.
Jullie persoonlijke verhaal staat centraal, hoe is het allemaal ook weer begonnen? Vertel mij het verhaal dat je graag wilt delen met de liefhebbenden om jullie heen. Puur en dynamisch. Geen saai verhaal dus, jullie verhaal!

Ruim 12 jaar werk ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in binnen- en buitenland. Zelf al jaren gehuwd en moeder van 3 kinderen. En ik kan je vertellen ik heb de leukste baan die er is, klinkt cliché maar ik ervaar het kijkje dat ik mag nemen in het leven van twee mensen die voor elkaar gaan met alle ups en downs die bij het leven horen als heel dierbaar en dankbaar dat ik dat mag en kan doen.

Ruim voor jullie gekozen datum hebben we een uitgebreid voorgesprek. Waar ik naartoe werk is een warm, realistisch en herkenbaar verhaal. Natuurlijk komen de getuigen ook ruimschoots aan bod. Waarom heb je ze gevraagd als getuigen? Wat betekenen ze voor jou in je leven? Een mooi moment om dat eens tegen ze te zeggen! Humor en emotie vormen een belangrijke rode draad in de interactie met jullie en jullie gasten.

Na het voorgesprek waarvoor je ongeveer anderhalf uur tot twee uur moet uit trekken, hebben we nog regelmatig mailcontact. Zie het als een beeldhouwwerk waaraan steeds geperfectioneerd wordt tot er iets moois is ontstaan. Als het je aanspreekt laat het me weten, dan gaan we elkaar eerdaags ontmoeten!

Kijk ook voor recenties op the Perfect wedding

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
89.500 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Per factuur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005

Meningen over Jouw Trouwambtenaar

4.6
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(2)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
(1)
Aanrader?
(3)
tmaat88
Door Toni
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen in contact met Marijke via de gemeente heemstede. Op de site van de gemeente heemstede stond een clip waarin Marijke erg enthousiast en warm overkwam. Aan de hand hiervan hebben wij contact opgenomen met Marijke. Vanaf het eerste moment was het contact al heel fijn. Het kennismaking gesprek ging fijn en soepel, en als leuke twist kregen we huiswerk mee, waardoor Marijke een persoonlijke touch kon geven aan onze ceremonie.

Wij kijken terug op een fantastische ceremonie, Marijke bracht ons verhaal erg leuk en met een persoonlijke touch.

Achteraf hebben wij heel veel leuke reacties gekregen over ceremonie en Marijke.Wat ons betreft echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
maarten.erren
Door Maarten
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste lezers,

Marijke heeft ons fantastisch geholpen. Ten eerste omdat de trouwerij op korte termijn gepland moest worden door familie omstandigheden. Ze was erg flexibel en doordat wij twee kleine kinderen hebben kwam ze elke keer bij ons.

In de omgang is ze een heel prettig persoon die erg meedenkt met de hele dag. Van stoelopstelling tot het mooie verhaal.

Ook heeft ze een leuk aandenken verzorgd en hebben wij zelfs na onze trouwdag meerdere keren weer contact gehad.

We hebben veel positieve reacties gehad van onze gasten over haar en wij zouden haar dan ook zeker aanraden!!

Misbruik rapporteren
nicole_dane
Door Nicole
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marijke heeft onze bruiloft gemaakt tot de mooiste dag van ons leven. Doordat zij ons verhaal vertelde, werd het persoonlijk. Met een aantal persoonlijke afspraken waarin ze ons het hemd van het lijf vroeg, werd ons verhaal door haar geschreven. En uiteindelijk zo prachtig verwoord op onze grote dag. Ze liet ons lachen en huilen van geluk. Mijn man en ik hadden niemand anders op onze bruiloft willen hebben als ambtenaar, dan Marijke.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2101

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact