Als het over de liefde gaat

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Als het over de liefde gaat

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 995 €
  • Bedrijfskenmerk: Zelfstandig trouwambtenaar

Welkom op mijn pagina :-) Mijn naam is Monique Tent 

Ik volg mijn hart en met passie en volle overgave maak ik graag met en voor jullie één van de prachtigste momenten van jullie leven!

Als het over de liefde gaat staat voor: Het bevestigen van jullie onoverwinnelijke liefde, door te trouwen, jullie geloften te hernieuwen of op welke andere manier dan ook de liefde te vieren, zijn gewoonweg fantastische momenten in een mensenleven. Als echt mensenmens maak ik graag samen met en voor jullie een prachtige ceremonie waar je altijd met plezier op terug kijkt.

Vrolijk en betrokken: In mij vinden jullie een enthousiaste, vrolijke en goedlachse zelfstandig trouwambtenaar / BABS. Ik ben betrokken bij jullie "reis" naar de grote dag. Waar ik kan sta ik jullie bij met raad en daad

Ontspannen en met humorsamen creëren wij een ontspannen ceremonie die bij jullie past. Geen onnodige zenuwen, want we hebben elkaar tijdens de voorbereidingen leren kennen. Mijn motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. In het bezit van een gezonde dosis humor bied ik een ceremonie met een gulle lach en een enkele traan.

Zijn wij een match? Een goede/ leuke klik is een voorwaarde om er alles uit te halen wat er in zit. Daarom maak ik graag eerst vrijblijvend kennis om te ontdekken of wij de match zijn.

Laat een berichtje achter en ik neem graag contact met jullie op! Ik zie ernaar uit, jullie ook?

Warme groet MoniqueFAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
995 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Zelfstandig trouwambtenaar
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer wij met elkaar die prachtige ceremonie gaan vorm geven, ontvangen jullie uiteraard een bevestiging zodat ik de dag speciaal voor jullie vastleg. Ik vraag altijd een aanbetaling ter bevestiging. Het restant betalen jullie 2 / 3 weken voorafgaand aan de grote dag. Dan hebben jullie na afloop nergens meer omkijken naar. Wel zo prettig toch?!
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Nederlands

Meningen over Als het over de liefde gaat

4.9
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(8)
Prijs/kwaliteit
(8)
Aanrader?
(8)
yvonnevanderlaan
Door Yvonne en Marco
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Wij kijken terug op een fantastische trouwdag en dit is mede mogelijk gemaakt door Monique. In de maanden voor de grote dag hadden we regelmatig contact zodat ze een goed beeld van ons kreeg. Dit kwam tot uiting tijdens de ceremonie. Ze sprak tegen en over ons op een persoonlijke manier, vol humor maar ook serieus. Wij raden Monique aan omdat ze haar vak verstaat. Professioneel, betrokken, vrolijk en dit alles op haar eigen manier.

Misbruik rapporteren
ook ik heb zoveel plezier gehad met jullie! voorafgaand maar ook op de grote dag ? Dank voor jullie vertrouwen . jullie zijn super leuke en lieve mensen en
we gaan elkaar zeker nog zien
liefs
borisdriessen
Door Boris
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Monique onze dag nóg wat mooier heeft gemaakt. Het is een super lieve vrouw die oprecht interesse heeft en veel liefde heeft voor het vak. Zij heeft op onze grote dag een prachtige ceremonie neergezet. Wij zijn heel erg blij dat wij Monique hebben gevonden en ik zou haar dan ook aan iedereen aanbevelen. Wij hebben ook van onze daggasten veel complimenten gehad over Monique. 

Dikke kus van fam. Driessen

Misbruik rapporteren
dgroeneweg1
Door Denise en Marijn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een 10 uit 10!! Wat een topper...

Voor ons huwelijk op 22.06.2019 hebben we na ons eerste gezellige telefonisch contact besloten dat Monique onze BABS zou worden :-). Tijdens de eerste afspraak maar direct gevraagd of zij dat ook wilde...gelukkig een volmondige Ja! 

Een persoonlijke klik vonden wij erg belangrijk en dat was er vanaf het eerste moment. Monique is een heel prettig persoon met een heerlijk gevoel voor humor (en aanstekelijke lach) die door een “gewoon gezellig praatje” de juiste onderwerpen/belangrijke punten eruit haalt en verwerkt in de ceremonie. Zeer respectvol, eerlijk, oprecht en geen oordelen, het moet vooral ons verhaal worden. Niet alleen onze gesprekken maar ook verhalen van onze naasten worden hieraan toegevoegd.

De dag zelf, superspannend want wat heeft ze ervan gemaakt (ik als controlfreak heb het graag zelf in de hand). Een fantastische ceremonie!!! Helemaal ons, veel humor, hier en daar een traantje maar vooral ons verhaal...Alleen maar complimenten van onze gasten en de vraag hoe wist Monique dit allemaal. Fantastisch!

Als jou bruiloft over echte liefde gaat..neem dan Monique als BABS. Garantie op een prachtige verhaal.

Dankjewel, lieve Monique voor onze fantastisch mooie ceremonie!

Liefs,

De Schellartjes

Misbruik rapporteren
WoW lieve Denise en Marijn,

jullie hebben mij even stil gekregen (en dat zegt nogal wat ?)

Dank voor jullie complimenten!! Ik heb jullie met liefde getrouwd en van jullie en jullie gasten genoten!
De “quiz” was door jullie vragen hilarisch en een groot succes ...

Ik kijk met veel plezier op jullie huwelijk terug!

Liefs Monique
Bekijk meer

Adres

Stad: 2403 HG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact