Mijn naam is Mildred Nijhove en ik ben zelfstandig trouwambtenaar. 
Een trouwambtenaar die out of the box denkt en samen met het bruidspaar een ceremonie samenstelt om nooit te vergeten. 
Kortom een ceremonie met humor, een kleine traan en soms een beetje ondeugend, net zoals het in de liefde en het leven is.

Mijn belangrijkste motto is Liefde is Leven, Leven is Liefde.
Wil je een huwelijksceremonie die jullie liefde waard is? Kom dan kennis met mij maken om de mogelijkheden van een ceremonie op maat te bespreken. 

Let's Make Love Rule

Bezoeker, laat een review achter over Mildred Nijhove en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mildred Nijhove

4.9 7 reviews
Door Alena
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vandaag precies een maand geleden gingen wij voor ons geregistreerd partnerschap. In verband met Corona, maar ook vanwege onze eigen wens om het heel klein te houden, hadden wij een heel kleine ceremonie met enkel directe familie. We wilden onze verbinding vieren en er een mooie dag van maken. Onze dag was uiteindelijk zoveel meer dan we hadden verwacht en dat had ook veel met Mildred te maken. We ontmoetten Mildred tijdens een ontzettend gezellig kennismakingsgesprek bij haar thuis. We waren direct blij met haar als onze ambtenaar. Op de dag van de ceremonie was er een misverstand om de tijd, wat bij ons direct voor enorme stress zorgde. Mildred wist dit meteen op te lossen en de stress weg te nemen door haar relaxte houding en snelle handelen. Op die manier konden we zorgeloos en relaxed aan de ceremonie beginnen. En wat een bijzondere ceremonie was het. Mildred had een prachtige speech gemaakt, waarin ze ons als koppel en als individuen precies wist te vangen en neer te zetten. Ze maakte er een prachtig verhaal van dat precies klopte. Daarnaast gaf ze het podium aan onze broers die ook iets mochten zeggen. Juist deze keuze was ook enorm bijzonder. Niet alleen wist Mildred precies de juiste dingen te zeggen, het was haar hele relaxte en positieve houding die de hele dag naar een hoger niveau tilde. Onze families spreken nog steeds over Mildred, de fantastische trouwambtenaar. Ze wist iedereen op hun gemak te laten zijn en de nodige dosis humor te brengen. We zijn ontzettend blij met Mildred en onze onvergetelijke dag die zoveel meer bijzonder was dan we hadden durven verwachten. Ontzettend bedankt, Mildred. Je hebt onze dag onvergetelijk gemaakt en zo speciaal, we zijn er zo ontzettend blij mee. Iedereen die voor geregistreerd partnerschap, trouwen of een andere ceremonie gaat: er is er echt maar eentje die je moet hebben en dat is Mildred, de 'MVP' en all star. Heel veel liefs!! Alena & Lucas

Misbruik rapporteren
Door A
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Mildred,
Onze bruiloft is al een paar maanden geleden en we zijn nog steeds onwijs blij met jou als onze ceremoniespreker. Niet alleen wij raken niet uitgepraat over je speech tijdens de ceremonie maar onze gasten hebben het nog over je!
Wat zij natuurlijk niet weten is dat we je eigenlijk niet zo lang kenden. Je aanpak om de speech zo persoonlijk mogelijk te maken is dus helemaal gelukt. Wat dit proces zo fijn maakte is dat je je werk met volledige overgave/passie doet. Je bent dié Surinaamse lievelingstante die liefdevol adviseert, wilt dat je gelukkig bent, gepast kritisch is, je cultuur/achtergrond niet vergeet, helpt waar nodig en waar iedereen mee wegloopt.
We wensen een ieder jou toe om hun huwelijksdag nog specialer en persoonlijker te maken.

Nogmaals bedankt/ Grantangi!

Alida & José

Misbruik rapporteren
Door Marielle Nuyens
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mildred hebben wij 3 jaar voor de grote dag gesproken op een trouwbeurs en wij dachten meteen, deze vrouw willen wij als onze trouwambtenaar. Wat een geluk want zonder Mildred was het niet hetzelfde geweest. Trouwen doe je maar 1 keer en dankzij Mildred hebben wij de aanloop naar onze grote dag en de grote dag zelf onvergetelijk mooi ervaren. Mildred heeft ons opdrachten gegeven die ons allebei aan het denken en praten heeft gezet over onderwerpen waar we zelf niet snel op waren gekomen. We hebben allebei een drukke baan, een kindje van 1 jaar en alles daaromheen maar dankzij de betrokken persoonlijkheid, humor, passie en geweldige opdrachten van Mildred, draaide onze grote dag echt om ons en de liefde die wij voor elkaar voelen. Wat waren wij maar ook onze gasten, onder de indruk van de plechtigheid. Wij hebben gelachen, gehuild en genoten.
Mildred, jij verdiend de prijs van beste trouwambtenaar.
Liefs Tim en Mariëlle

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 1069 NL