Mildred Nijhove

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Mildred Nijhove

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Mijn naam is Mildred Nijhove en ik ben zelfstandig trouwambtenaar. 
Een trouwambtenaar die out of the box denkt en samen met het bruidspaar een ceremonie samenstelt om nooit te vergeten. 
Kortom een ceremonie met humor, een kleine traan en soms een beetje ondeugend, net zoals het in de liefde en het leven is.

Mijn belangrijkste motto is Liefde is Leven, Leven is Liefde.
Wil je een huwelijksceremonie die jullie liefde waard is? Kom dan kennis met mij maken om de mogelijkheden van een ceremonie op maat te bespreken. 

Let's Make Love Rule

Meningen over Mildred Nijhove

5.0
23 reviews
23 reviews
Professionaliteit
(23)
Prijs/kwaliteit
(22)
(1)
Aanrader?
(23)
jp.hendriks
Door jp.hendriks
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een gouden greep om Mildred te vragen onze huwelijksceremonie in te kleuren! Enkele sterke punten: heldere communicatie, bijzondere ideeen zoals kinderaktes, zeer intensieve voorbereiding, veel bijzondere vragen voor ons waardoor zij optimaal persoonlijk kon zijn, de speciale bijeenkomsten bij haar thuis, haar oog voor details, het maken van een herinneringsboek, enzovoorts. Het contact met haar was heel laagdrempelig. Mildred: top!

Misbruik rapporteren
s.s.kerrebijn
Door Sandy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben vanaf het eerste moment heel fijn contact gehad met Mildred! Ze is gastvrij, vlot in communicatie en heeft bakken met ervaring waardoor ze ieder bruidspaar advies en tips kan geven; iets wat voor ons erg prettig was. Na hele leuke huiswerk opdrachten te hebben gemaakt, wist Mildred alles over ons. Deze verhalen heeft zij perfect verwoord tijdens onze ceremonie. Hoe Mildred de belangrijkste personen en momenten in ons leven wist te omschrijven, is écht speciaal. De ceremonie was pakkend en grappig, zo zaten wij en onze gasten aan één stuk door met een grote glimlach op ons gezicht. Ze is grappig, persoonlijk, en direct; heerlijk!

Misbruik rapporteren
lindahuybrechts
Door Linda en Jason
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Waar zal ik beginnen...Mildred was onze trouwambtenaar op 30 juni jl. Hoe bijzonder was dit! Niet alleen de ceremonie zelf, maar het hele traject. De eerste kennismaking was bij haar thuis. Wij voelden ons zó welkom! Mildred is oprecht, warm en zo hartelijk! Na 3 uur zaten we nog steeds lachend rond haar eettafel! De vele gesprekken die daarna volgden verliepen eender als de eerste keer. Tijdens de voorbereidingen gaf ze overal tips over en we konden haar alles vragen. Het contact bleef warm en persoonlijk. Onze gasten hebben, net als wij,  zo genoten van haar tijdens de ceremonie. Wat een mooie, oprechte persoonlijkheid. Ik zou haar aan iedereen aanraden! Dank je wel Mildred dat je deze speciale dag nòg specialer hebt gemaakt!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1069 NL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact