Mijn naam is Mildred Nijhove en ik ben zelfstandig trouwambtenaar. 
Een trouwambtenaar die out of the box denkt en samen met het bruidspaar een ceremonie samenstelt om nooit te vergeten. 
Kortom een ceremonie met humor, een kleine traan en soms een beetje ondeugend, net zoals het in de liefde en het leven is.

Mijn belangrijkste motto is Liefde is Leven, Leven is Liefde.
Wil je een huwelijksceremonie die jullie liefde waard is? Kom dan kennis met mij maken om de mogelijkheden van een ceremonie op maat te bespreken. 

Let's Make Love Rule

Bezoeker, laat een review achter over Mildred Nijhove en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Mildred Nijhove

5.0 13 reviews
Door Billy en Chantal
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mildred Nijhove heeft onze ceremonie zo mooi, zo echt, zo bijzonder en zo speciaal gemaakt dat we er niet over uitgepraat raken. Iedereen om ons heen vond het ook een prachtige ceremonie. Begeleiding vanaf begin tot eind was goed geregeld, ze stelde zulke belangrijke vragen waardoor wij aan het denken werden gezet. We werden niet alleen aan het denken gezet maar ook aan het werk gezet, wat was het leuk samen te doen en ook de verhalen van anderen terug te horen tijdens de ceremonie. De jarenlange ervaring van Mildred als trouwambtenaar zie je terug in alles. Mildred is vooral ook een leuk mens, ze werkt met liefde en voor de liefde en dat zie je in alles terug.

Misbruik rapporteren
Door Mariska
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In januari 2020 op een trouwbeurs in Almere hebben wij Mildred ontmoet. De eerste indruk was gelijk goed, wat een leuke vrouw zo lekker zichzelf. Al snel volgde er een afspraak en hadden we ons eerste kennismakingsgesprek bij haar thuis. Zoals verwacht voelde dat zo fijn en vertrouwd alsof we Mildred al jaren kende. Enthousiast en onder de indruk van haar warme en vriendelijke persoonlijkheid en niet te vergeten haar mooie verhalen, verlieten wij haar huis. Vanaf dat moment wisten wij, Mildred past bij ons en wij willen haar als babs. Onze bruiloft stond toen nog gepland in juli 2020. Helaas niet veel later kwam corona waardoor al onze voorbereidingen stil kwamen te liggen en wij genoodzaakt waren om onze bruiloft uit te stellen naar juli 2021. Ook 2021 was voor ons mede door corona niet het jaar om te gaan trouwen dus wederom een jaar uitgesteld. Tijdens deze gehele periode hielden we nauw contact met Mildred zowel via mail, whatsapp en videobellen. Daarnaast heeft ze ons gesteund in elke beslissing die wij hebben genomen.
De ceremonie mochten we indelen zoals wij dit voor ogen hadden, natuurlijk voorzien van advies en goede tips van Mildred als zeer ervaren babs. Het contact verliep tot aan de grote dag goed en heel prettig. Zaterdag 23 juli 2022 was het dan zover onze droombruiloft op het strand, een dag waar we lang naar hadden uitgekeken. Het werd echt een dag om nooit te vergeten. De ceremonie was zo ontzettend mooi, oprecht, persoonlijk en met veel humor. Ook was er interactie met de gasten en zelfs aan de kinderen van onze getuigen werd gedacht. Zij werden in het zonnetje gezet en kregen een mooie rol tijdens de ceremonie, zo mochten zij hameren en kregen zij een kinderakte die zij mochten ondertekenen. Niet alleen wij maar ook onze gasten kwamen naar ons toe met alleen maar mooie woorden over Mildred. Echt geweldig hoe zij alles zo goed heeft verwoord, heel indrukwekkend.

Wij zijn heel dankbaar, mede dankzij jou lieve Mildred werden al onze verwachtingen van onze trouwdag overtroffen. Je bent een super mooi mens en weten zeker dat je nog heel veel mensen gelukkig gaat maken. Veel liefs Arno en Mariska

Misbruik rapporteren
Door Bianca en Jeroen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na het eerste telefoontje met Mildred wisten we het eigenlijk al. Zij wordt het! We werden uitgenodigd op de koffie en leerden elkaar nog iets beter kennen. We kunnen alleen maar zeggen: Wat een fantastische dag was het. Geen standaard verhaaltje, maar echt persoonlijk. Als je voor Mildred kiest, kies je voor een warm mens, maar ook voor humor en gezelligheid. Bedankt voor de mooie woorden tijdens de plechtigheid. Je bent echt een geweldig mens.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 1069 NL