Mildred Nijhove

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Mildred Nijhove

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Mijn naam is Mildred Nijhove en ik ben zelfstandig trouwambtenaar. 
Een trouwambtenaar die out of the box denkt en samen met het bruidspaar een ceremonie samenstelt om nooit te vergeten. 
Kortom een ceremonie met humor, een kleine traan en soms een beetje ondeugend, net zoals het in de liefde en het leven is.

Mijn belangrijkste motto is Liefde is Leven, Leven is Liefde.
Wil je een huwelijksceremonie die jullie liefde waard is? Kom dan kennis met mij maken om de mogelijkheden van een ceremonie op maat te bespreken. 

Let's Make Love Rule

Meningen over Mildred Nijhove

5.0
26 reviews
26 reviews
Professionaliteit
(25)
(1)
Prijs/kwaliteit
(25)
(1)
Aanrader?
(25)
(1)
rsusana
Door Ronalys
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Mildred is zonder twijfel een topvrouw als het gaat om het voltrekken van huwelijken.Haar enorme behulpzaamheid en vermogen om met je mee te denken maken haar een onmisbare toevoeging aan onze speciale dag.Maar Mildred is meer dan alleen een trouwambtenaar; ze is een gezellige tante die ook nog eens lekker kan koken!

Mildred straalt niet alleen warmte en vriendelijkheid uit, maar ze heeft ook een ongelooflijk inlevingsvermogen. Tijdens onze ontmoetingen voorafgaand aan de ceremonie nam ze echt de tijd om ons liefdesverhaal te leren kennen.Ze luisterde aandachtig naar onze ervaringen, herinneringen en toekomstdromen, en slaagde erin om al deze elementen op een prachtige manier te weven in de ceremonie.

Ze wist precies welke emoties ze moest raken en hoe ze het publiek kon meenemen op onze reis van liefde en verbondenheid. Haar woorden waren niet alleen woorden; ze waren een spiegel van onze zielen, waardoor onze liefde voor elkaar en onze toewijding aan onze relatie oprecht schitterden.

Dat onze gasten zo geraakt werden door de ceremonie is een ware getuigenis van Mildreds talent. Ze slaagde erin om een sfeer te creëren waarin liefde en harmonie heersten, en waarin iedereen zich verbonden voelde, niet alleen met ons als bruidspaar, maar ook met elkaar.

Het feit dat ons verhaal onze gasten inspireerde, was een groter compliment dan we ooit hadden kunnen verwachten.

Alle lof gaat naar Mildred. Haar warmte, professionaliteit en talent om liefdesverhalen tot leven te brengen maken haar een ware ster onder de trouwambtenaren.We zijn oprecht dankbaar dat ze deel uitmaakte van onze Lovestory

Misbruik rapporteren
arnoudenelisevanderleer
Door Arnoud
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mildred ging grondig te werk. We hebben twee keer met haar online om tafel gezeten en we kregen tussendoor allebei twee of drie vragenlijsten over onszelf en de ander, om in te vullen. Ook vroeg ze om een stuk of drie namen van mensen die ons goed kennen, zodat ze ook hen een reeks vragen over ons kon stellen. Aan de ene kant leverde ons dit nóg meer werk op, in de toch al drukke voorbereidingen voor de bruiloft. Aan de andere kant was het wel de mooiste speech die we ooit van een ambtenaar van de burgerlijke stand hadden gehoord. Het was heel persoonlijk en lief.

Misbruik rapporteren
sophiekersten1
Door Sophie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Mildred,

Wat ben jij een topper! Vanaf het moment dat we kennismaakte wisten Joshua en ik dat niemand anders dan jij onze ceremonie zou doen.

Je hebt ons super begeleid richting onze grote dag met gezellige gesprekken en goede ideeën. Je hebt de tijd genomen om onze familie en vrienden te spreken en hebt er een prachtig verhaal van gemaakt waar veel om is gelachen tijdens en na de grote dag, je was een absolute hit bij familie en vrienden!

Wij hebben erg genoten van jou als onze BABS en raden iedereen aan die zoekende is om jou te contacten.

Lieve Mildred, nogmaals enorm bedankt voor jou energie, vriendelijkheid, grappen en de prachtige ceremonie!

Liefs,

Sophie en Joshua

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1069 NL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact