• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Met mijn bedrijf, CORA VONK memorabele momenten, help ik om een mooie vorm en een nog waardevollere inhoud te geven aan de bijzondere momenten in het leven: trouwen, een jubileum, een speciale verjaardag of een afscheid. Momenten waarop het belangrijk is dat het persoonlijk is.

Sinds 2000 ben ik (zelfstandig) trouwambtenaar en in die jaren heb ik gemerkt dat ik mensen kan helpen nog beter te vertellen en te (laten) beleven. Met als resultaat warme en waardevolle herinneringen aan dat memorabele, unieke moment in hun leven.

Vanaf 1982 ben ik meester-goudsmid en inmiddels weet ik dat ik iedere vorm kan maken die mensen voor ogen hebben. Daarom kan ik dát sieraad maken waarin voor jullie die speciale herinnering vastgehouden word. Heb je wel eens gedacht aan trouwringen die gemaakt zijn van 'oud' goud uit de familie? Zo is de symboliek weer in een nieuwe vorm in jullie leven. Hoe bijzonder is dat?

Trouwen, een grote stap in het leven. Een verbinding aangaan als een huwelijk of een geregistreerd partnerschap, is niet iets dat je zomaar doet. Hoe kun je aan zo'n belangrijk moment een vorm geven die helemaal past bij jullie en de gevoelens die je voor elkaar hebt? Door vooral je eigen verhaal te (laten) vertellen, het is tenslotte jullie feest. Vanuit mijn betrokkenheid bij mensen weet ik dat ik jullie hierbij kan helpen. Door goed te luisteren en jullie woorden te vertalen in een passende vorm. Het is altijd weer heel bijzonder voor mij dat ik zo dichtbij mensen mag komen en hier deel van mag zijn.

Stel jezelf de vraag waarom je deze verbintens wilt voeren en hoe. Welke plek past het beste bij jullie verhaal en wie wil je er graag bij hebben? Wat maakt jullie trouwdag tot een absolute topdag? Er kan heel veel en dat bepalen jullie zelf. En samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en oplossingen. Als zelfstandig trouwambtenaar help ik jullie daar graag bij. Begin maar vast te fantaseren.......

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overmaken per bank of contant, na ontvangst factuur. Bij akkoord offerte dient 1/3 van de nota overgemaakt te worden, restant dient betaald te zijn vóór de ceremonie plaats vindt.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
€750,- incl BTW
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wat me steeds weer blij verrast hoe dichtbij ik bij mensen mag komen en hoe ze alles met me willen delen. Waarbij er soms, achteraf na dat mooie lange gesprek, heel verbaasd wordt gereageerd en ze dan zeggen "Goh, en ik ken je helemaal niet, maar ik vertel het allemaal zo'. Kijk, dan heb ik het juist gedaan, dat voelt zo goed. En dat is vertrouwen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000

Adres

Stad: