BABS Con

Ga naar het gesprek Meer Informatie

BABS Con

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Jullie trouwambtenaar heet Con Bolderman, al sinds 2009 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS Con) voor de Gemeente Rhenen. Wonend in Arnhem reist hij graag Nederland door als jouw trouwambtenaar. Waar jullie in Nederland ook willen trouwen , alles is mogelijk!

Maar ook in het buitenland, in meerdere talen, maken jullie samen met mij jullie trouwdag écht onvergetelijk. Trouwambtenaar Con trouwde al in Spanje (Miami Platja-Costa Daurada), Italië (Catania-Sicilië) en de Verenigde Staten (Miami-Florida).

Jullie bepalen het wat, hoe en waar en maken gebruik van de ervaring, ideeën en creativiteit van Con. Als toekomstig bruidspaar is het jullie mooiste dag en we doen het op jullie manier! Bekijk wat anderen over deze trouwambtenaar schrijven.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over BABS Con

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
judithvanheesch
Door Judith
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Vanaf de eerste minuut hadden wij plezier met Con. Tijdens de bezoeken aan huis maakten we leuke dingen mee. Van schminken en glittertattoos tot de pinguïndans met onze dochter. De ceremonie door Con was fantastisch. Het duurde anderhalf uur (zo lang? JA! En het was volgens iedereen niets te lang) en was van begin tot eind heel mooi. Er is veel gelachen en het was heel persoonlijk. Humor, ons verhaal, atten, het breken van glas, en zelfs cadeaus kwamen voorbij. Er was alle ruimte voor aandacht voor onze dochters en onze oudste dochter kreeg op een ongedwongen manier hele leuke taakjes, waardoor ze zichzelf extra speciaal voelde. Heel erg bedankt Con! Je bijdrage was één van de hoogtepunten van onze grote dag.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact