• Prijs vanaf: 795 €
  • Bedrijfskenmerk: Warm en liefdevol.

Ceremoniespreker/Trouwambtenaar/BABS zijn is zo ontzettend leuk! Daarnaast geef ik praktische trainingen aan Eendags-BABSEN (individueel en in groepsverband, desgewenst ook ONLINE/avond/weekend en inclusief Certificaat en Naslagwerk). En natuurlijk ben ik beschikbaar als Schrijfhulp bij jullie geloftes.

BABS
Voor bruidsparen die zelf de regie in handen willen houden is Ceremooiste echt een logische keuze.

Ons contact start met een vrijblijvende eerste kennismaking bij een kop koffie, telefonisch of via Skype/Meet. Dan kunnen jullie zelf beoordelen of ik bij julie pas. Is dit niet het geval? Dan gaan jullie uiteraard op zoek naar een ander. Jullie trouwambtenaar zet straks immers de toon voor de rest van jullie trouwdag, dus dat moet volledig goed aanvoelen. Vanzelfsprekend. Maar eh, wel eerst even kennis maken met mij natuurlijk. Een hele grote kans dat jullie daarna niet meer verder willen zoeken!

Ik hou van mijn vak en dat merken jullie (en jullie gasten) aan alles. Ik zorg voor een warme ceremonie. Maak er een geheel van door er een verrassende rode draad doorheen te weven. En die rode draad is uiteraard gebaseerd op jullie verhaal.  Vaak neem ik tijdens de ceremonie iets mee, iets tastbaars waarin ik jullie verhaal symbolisch tot uitdrukking breng. Uiteraard laat ik dat na afloop achter, van blijvende waarde voor jullie.

Wat ik niet doe? In de ceremonie die ik speciaal voor jullie in elkaar zet, is geen plaats voor open deuren over liefde en trouw. Klinken geen belerende woorden over goede en slechte tijden. Geen slaapverwekkende woorden over de geschiedenis van jullie trouwlocatie, geen gedichten tot besluit. Ik hou van een informele ceremonie, maar ik ben geen caberetier, loop tijdens de ceremonie niet rond met mijn microfoon om gasten vragen te stellen. Meer dingen die jullie niet willen? Kom maar door met jullie wensen, ik weet er raad mee. Als ik jullie BABS mag zijn, ben ik er voor jullie.

Om alles over jullie te weten te komen, kom ik ruim voor jullie huwelijksdatum naar jullie toe. Zet maar veel koffie: ik ga pas weer weg als we met elkaar tot de conclusie zijn gekomen dat ik voldoende beelden heb gekregen bij wat jullie Ja-woord zo vanzelfsprekend maakt. Wat een voorrecht voor mij!

TRAINER TROUWAMBTENAAR/EENDAGS-BABS
Een vriend of familielid laten benoemen tot jullie BABS? Gun hem/haar en jullie zelf (!) een praktische, complete Training. Alles wij de EendagsBABS moet en wil weten komt aan de orde. In ca. drie uur tijd er helemaal klaar voor. De training is inclusief Certificaat t.b.v. de gemeente en een Naslagwerk). De cursus BABS volg je individueel of in groepsverband, ONLINE of fysiek, door de week (ook 's avonds) of in het weekend.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
795 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Warm en liefdevol.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Facturering geschiedt achteraf. Betaling binnen veertien dagen. Geldt ook voor Training EendagsBABS ( € 225 groepstraining, € 275 individueel (ook online/avond).
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Religieuze ceremonie, Vrije ceremonie
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Bezoeker, laat een review achter over Ceremooiste en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Ceremooiste

5.0
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
joosty65
Door Joost
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met veel plezier heb ik de training Babs voor één dag bij Vera Boonen gevolgd. Ik heb voor Vera gekozen omdat ik vind dat ze een open uitstraling en ze geeft aan dat ze op een informele de ceremonie leidt. Dit sprak het bruidspaar ook aan. Vooraf was ik zenuwachtig, nu weet ik dat ik de juiste bagage in huis heb om de huwelijksceremonie op de juiste wijze te leiden. Dit komt door de uitgebreide en prettige training waar alles aan bod komt.

Misbruik rapporteren
l.vansadelhoff
Door Lisanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb een babscursus gevolgd bij Ceremooiste, en heb daar heel erg veel aan gehad. Ook naderhand heeft Vera me nog geholpen met allemaal goede tips, en ze heeft mijn speech bekeken. Erg fijn! Echt een aanrader.

Misbruik rapporteren
mandykarel
Door Mandy en Dennis
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Vera, toen wij jou ontmoetten was er meteen een klik. Op dat moment hadden wij nog niets geregeld, maar dat wij jou als BABS wilden, stond voor ons vast. Dankzij jou (en de samenwerking met DJ Leon) hebben wij genoten van een hele mooie ceremonie op locatie. Alles klopte; de opbouw van de verschillende stukjes dat op elkaar aansloot, de juiste woorden, het persoonlijke karakter en de prachtige symboliek. Wij houden daarvan! Tijdens de voorbereidingen hebben wij veel contact gehad. Jij voorzag ons tijdig van alle informatie die wij nodig hadden. Je was altijd in ons geïnteresseerd, betrokken en enthousiast. Thuis hebben wij elkaar uitgebreid gesproken, waarbij onze verhalen werden verteld. Zonder het idee te hebben van een interview, kreeg je een goed beeld van ons en schreef jij ons eigen verhaal. Dit bleek een mooie verrassing. Jouw prachtige woorden hebben ons echt geraakt. Nogmaals dank!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3984JC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier