2

Omschrijving

Trouwambtenaar zijn is zo ontzettend leuk! Geen wonder dan ook dat ik ook zelfstandig trouwambtenaar ben geworden. Voor bruidsparen die zelf de regie in handen willen houden de meest logische keuze. Ons contact start met een vrijblijvende (!) eerste kennismaking bij een kop koffie. Dan kunnen jullie zelf beoordelen of ik bij julie pas. Is dit niet het geval? Dan gaan jullie uiteraard op zoek naar een ander. Jullie trouwambtenaar zet straks immers de toon voor de rest van jullie trouwdag, dus dat moet volledig goed aanvoelen. Vanzelfsprekend. En ik ga die uitdaging met een gerust hart aan!

Waarom juist met mij kennismaken? Ik zorg voor een warme ceremonie, maak er een geheel van door er een verrassende rode draad doorheen te weven. En die rode draad is uiteraard gebaseerd op jullie verhaal. Om dat te horen kom ik een aantal weken voor jullie huwelijksdatum naar jullie toe. Zet maar veel koffie: ik ga pas weer weg als we met elkaar tot de conclusie zijn gekomen dat ik voldoende beelden heb gekregen bij wat jullie Ja-woord zo vanzelfsprekend maakt. Wat een voorrecht voor mij! Zoals gezegd: trouwambtenaar zijn is zo ontzettend leuk. Met Ceremooiste zorg ik ook op jullie trouwdag graag voor de mooiste ceremonie. Er is immers maar een kans om het goed te doen!

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Facturering geschiedt achteraf. Betaling binnen veertien dagen.
 • Wat voor soort ceremonies begeleidt u?

  Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
 • Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?

  750 euro
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  "Ik heb toch echt verschillende huwelijksceremonies meegemaakt. Maar ik heb nog nooit een trouwambtenaar gezien die er zo'n persoonlijk, verrassend verhaal van maakt". Dat zei een van de gasten tegen mij na afloop van een huwelijksvoltrekking medio 2017. Zo'n opmerking geeft mij vleugels. Logisch. En ik weet als geen ander; zo'n persoonlijk, verrassend verhaal is mijn visitekaartje. Ik geef het zo graag af, elke keer opnieuw!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2016

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Shutterstock
Een warme en persoonlijke ceremonie? Dit zijn de beste trouwambtenaren uit Utrecht

Adres van Ceremooiste in Utrecht:

Singel 3984 Odijk
 • #Betaalbaar