Ceremooiste

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ceremooiste

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 795 €
  • Bedrijfskenmerk: Warm en liefdevol.

Ceremoniespreker/Trouwambtenaar/BABS zijn is zo ontzettend leuk! Daarnaast geef ik praktische trainingen aan Eendags-BABSEN (individueel en in groepsverband, desgewenst ook ONLINE/avond/weekend en inclusief Certificaat en Naslagwerk). En natuurlijk ben ik beschikbaar als Schrijfhulp bij jullie geloftes.

BABS
Voor bruidsparen die zelf de regie in handen willen houden is Ceremooiste echt een logische keuze.

Ons contact start met een vrijblijvende eerste kennismaking bij een kop koffie, telefonisch of via Skype/Meet. Dan kunnen jullie zelf beoordelen of ik bij julie pas. Is dit niet het geval? Dan gaan jullie uiteraard op zoek naar een ander. Jullie trouwambtenaar zet straks immers de toon voor de rest van jullie trouwdag, dus dat moet volledig goed aanvoelen. Vanzelfsprekend. Maar eh, wel eerst even kennis maken met mij natuurlijk. Een hele grote kans dat jullie daarna niet meer verder willen zoeken!

Ik hou van mijn vak en dat merken jullie (en jullie gasten) aan alles. Ik zorg voor een warme ceremonie. Maak er een geheel van door er een verrassende rode draad doorheen te weven. En die rode draad is uiteraard gebaseerd op jullie verhaal.  Vaak neem ik tijdens de ceremonie iets mee, iets tastbaars waarin ik jullie verhaal symbolisch tot uitdrukking breng. Uiteraard laat ik dat na afloop achter, van blijvende waarde voor jullie.

Wat ik niet doe? In de ceremonie die ik speciaal voor jullie in elkaar zet, is geen plaats voor open deuren over liefde en trouw. Klinken geen belerende woorden over goede en slechte tijden. Geen slaapverwekkende woorden over de geschiedenis van jullie trouwlocatie, geen gedichten tot besluit. Ik hou van een informele ceremonie, maar ik ben geen caberetier, loop tijdens de ceremonie niet rond met mijn microfoon om gasten vragen te stellen. Meer dingen die jullie niet willen? Kom maar door met jullie wensen, ik weet er raad mee. Als ik jullie BABS mag zijn, ben ik er voor jullie.

Om alles over jullie te weten te komen, kom ik ruim voor jullie huwelijksdatum naar jullie toe. Zet maar veel koffie: ik ga pas weer weg als we met elkaar tot de conclusie zijn gekomen dat ik voldoende beelden heb gekregen bij wat jullie Ja-woord zo vanzelfsprekend maakt. Wat een voorrecht voor mij!

TRAINER TROUWAMBTENAAR/EENDAGS-BABS
Een vriend of familielid laten benoemen tot jullie BABS? Gun hem/haar en jullie zelf (!) een praktische, complete Training. Alles wij de EendagsBABS moet en wil weten komt aan de orde. In ca. drie uur tijd er helemaal klaar voor. De training is inclusief Certificaat t.b.v. de gemeente en een Naslagwerk). De cursus BABS volg je individueel of in groepsverband, ONLINE of fysiek, door de week (ook 's avonds) of in het weekend.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
795 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Warm en liefdevol.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Facturering geschiedt achteraf. Betaling binnen veertien dagen. Geldt ook voor Training EendagsBABS ( € 225 groepstraining, € 275 individueel (ook online/avond).
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Religieuze ceremonie, Vrije ceremonie
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Meningen over Ceremooiste

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
jean25
Door Jean-Paul
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik was gevraagd als Babs voor één dag voor het trouwen van mijn dochter. Had het één keer eerder gedaan voor mijn schoonzus en zwager toen dit nog niet zo vaak voor kwam, exact 25 jaar geleden. Spreken in het openbaar is mij niet onbekend en doe dit beroepsmatig, echter een huwelijk van je dochter is van een andere orde. Via via bij Vera terecht gekomen voor een privé cursus, eigenlijk om te zien of ik niets vergeten was voor de plechtigheid. Dacht dus dat ik in een uurtje weer in de auto zou zitten. Niets bleek minder waar. Dik drie uur een stoomcursus gekregen en nog wat huiswerk mee ook. Wat een profesionaliteit en enthousiasme viel mij ten deel! Door Vera ga ik nog zelfverzekerder en beslagen ten ijs om de mooiste dag van mijn dochter en schoonzoon in spé nog mooier maken. Voor alle babsen voor één dag niet alleen een aanrader maar gewoon een must om bij Vera op cursus te gaan, wil je zelfverzekerd en goed voorbereid een huwelijk voltrekken!

Misbruik rapporteren
arthurpoelmann
Door Arthur
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb samen met mijn partner (niet-Babs) de online cursus gevolgd bij Vera. Eerlijk gezegd met enige scepsis, ik had me op allerlei andere manieren ook al ingelezen en vroeg me af wat in die online uren allemaal nog besproken moest worden.

Maar de cursus was ver boven verwachting. Uit alles bleek de uitgebreide ervaring van Vera wat veel nuttige tips opleverde en ze had zich goed voorbereid door mijn speech door te lezen en te voorzien van opbouwende kritiek. Ze naam zeer ruim de tijd voor alle vragen en bleek heel betrokken bij onze specifieke situatie. een boeiende en heel geslaagde middag, voor een heel redelijke prijs.

Misbruik rapporteren
joosty65
Door Joost
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met veel plezier heb ik de training Babs voor één dag bij Vera Boonen gevolgd. Ik heb voor Vera gekozen omdat ik vind dat ze een open uitstraling en ze geeft aan dat ze op een informele de ceremonie leidt. Dit sprak het bruidspaar ook aan. Vooraf was ik zenuwachtig, nu weet ik dat ik de juiste bagage in huis heb om de huwelijksceremonie op de juiste wijze te leiden. Dit komt door de uitgebreide en prettige training waar alles aan bod komt.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3984JC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact