Ceremooiste

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ceremooiste

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 945 €
  • Bedrijfskenmerk: Warm en liefdevol.

Ceremoniespreker/Trouwambtenaar/BABS zijn is zo ontzettend leuk! Daarnaast geef ik praktische trainingen aan Eendags-BABSEN. En natuurlijk ben ik beschikbaar als Schrijfhulp bij jullie geloftes.

BABS
Voor bruidsparen die zelf de regie in handen willen houden is Ceremooiste echt een logische keuze.

Ons contact start met een vrijblijvende eerste kennismaking bij een kop koffie, telefonisch of via Skype/Meet. Dan kunnen jullie zelf beoordelen of ik bij julie pas. Is dit niet het geval? Dan gaan jullie uiteraard op zoek naar een ander. Jullie trouwambtenaar zet straks immers de toon voor de rest van jullie trouwdag, dus dat moet volledig goed aanvoelen. Vanzelfsprekend. Maar eh, wel eerst even kennis maken met mij natuurlijk. Een hele grote kans dat jullie daarna niet meer verder willen zoeken!

Ik hou van mijn vak en dat merken jullie (en jullie gasten) aan alles. Ik zorg voor een warme ceremonie. Maak er een geheel van door er een verrassende rode draad doorheen te weven. En die rode draad is uiteraard gebaseerd op jullie verhaal.  Vaak neem ik tijdens de ceremonie iets mee, iets tastbaars waarin ik jullie verhaal symbolisch tot uitdrukking breng. Uiteraard laat ik dat na afloop achter, van blijvende waarde voor jullie.

Wat ik niet doe? In de ceremonie die ik speciaal voor jullie in elkaar zet, is geen plaats voor open deuren over liefde en trouw. Klinken geen belerende woorden over goede en slechte tijden. Geen slaapverwekkende woorden over de geschiedenis van jullie trouwlocatie, geen gedichten tot besluit. Ik hou van een informele ceremonie, maar ik ben geen caberetier, loop tijdens de ceremonie niet rond met mijn microfoon om gasten vragen te stellen. Meer dingen die jullie niet willen? Kom maar door met jullie wensen, ik weet er raad mee. Als ik jullie BABS mag zijn, ben ik er voor jullie.

Om alles over jullie te weten te komen, kom ik ruim voor jullie huwelijksdatum naar jullie toe. Zet maar veel thee: ik ga pas weer weg als we met elkaar tot de conclusie zijn gekomen dat ik voldoende beelden heb gekregen bij wat jullie Ja-woord zo vanzelfsprekend maakt. Wat een voorrecht voor mij!

TRAINER TROUWAMBTENAAR/EENDAGS-BABS
Een vriend of familielid laten benoemen tot jullie BABS? Gun hem/haar een praktische, complete training. Er is ook voor jullie EendagsBABS immers maar een kans om het goed te doen. En dat is echt een grote verantwoordelijkheid. Daarmee zadelen jullie haar/hem toch niet zomaar op? Daarvoor verdient jullie EendagsBABS toch fatsoenlijk houvast? Precies. Juist voor jullie BABS voor 1 dag is Ceremooistes training bedoeld. 

ALLES wat de EendagsBABS moet en wil weten komt aan de orde.  Tijdens de training deel ik oneindig veel waardevolle tips. Binnen een halve dag is jullie EendagsBABS er helemaal klaar voor. De training is inclusief Certificaat van Deelname en een Naslagwerk.

Voor het volgen van de cursus BABS voor 1 dag zijn heel veel mogelijkheden. Jullie BABS voor 1 dag kan bij mij kiezen voor een individuele training of een groeptraining. Ik geef de cursus zowel ONLINE als fysiek op locatie in Odijk, door de week (ook 's avonds) of in het weekend.

Kortom: er is altijd een moment dat jullie EendagsBABS past. 

HULP BIJ HET SCHRIJVEN VAN GELOFTES.
Je voelt het aan alle kanten. Maar om ook in woorden uit te drukken wat jouw aanstaande voor jou betekent kan best lastig zijn. Geen nood! Precies voor jou is de schrijfhulp van Ceremooiste bedoeld. Gewoon bellen, ik help je graag bij de vertaling van wat jij wil zeggen.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
945 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Warm en liefdevol.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Facturering geschiedt achteraf. Betaling binnen veertien dagen. Geldt ook voor Training BABS Voor 1 Dag/EendagsBABS. (Kosten: € 275 groepstraining, € 325 individueel, ook online/avond).
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Religieuze ceremonie, Vrije ceremonie
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Nederlands

Meningen over Ceremooiste

4.9
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(8)
Prijs/kwaliteit
(8)
Aanrader?
(8)
laureen.vanmunster
Door Laureen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bij de eerste ontmoeting met Vera wisten wij al gelijk dat zij onze BABS zou worden op onze bruiloft. Vera is heel vriendelijk en open, we hadden het gevoel dat we alles kwijt konden bij haar. Ze gaf ons veel informatie en tips die ons erg hebben geholpen om de ceremonie naar onze wens in te vullen. Haar aanpak sprak ons ook erg aan, geen ellenlange vragenlijsten die je apart van elkaar moet invullen maar gewoon een goed gesprek. Juist ook de dynamiek tussen jou en je partner kan veel zeggen over jullie relatie en je persoonlijkheid, iets wat met een vragenlijst compleet verloren gaat. Wij vonden het heel bijzonder dat Vera alles wat we verteld hadden onthouden heeft, terwijl ze ook echt betrokken was bij het gesprek en niet alleen maar de informatie aan het opschrijven was. We kregen heel veel reacties van vrienden en familie dat ze de ceremonie heel mooi en bijzonder vonden en dat haar omschrijving van onze persoonlijke eigenschappen en relatie heel herkenbaar waren. 

Misbruik rapporteren
jean25
Door Jean-Paul
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik was gevraagd als Babs voor één dag voor het trouwen van mijn dochter. Had het één keer eerder gedaan voor mijn schoonzus en zwager toen dit nog niet zo vaak voor kwam, exact 25 jaar geleden. Spreken in het openbaar is mij niet onbekend en doe dit beroepsmatig, echter een huwelijk van je dochter is van een andere orde. Via via bij Vera terecht gekomen voor een privé cursus, eigenlijk om te zien of ik niets vergeten was voor de plechtigheid. Dacht dus dat ik in een uurtje weer in de auto zou zitten. Niets bleek minder waar. Dik drie uur een stoomcursus gekregen en nog wat huiswerk mee ook. Wat een profesionaliteit en enthousiasme viel mij ten deel! Door Vera ga ik nog zelfverzekerder en beslagen ten ijs om de mooiste dag van mijn dochter en schoonzoon in spé nog mooier maken. Voor alle babsen voor één dag niet alleen een aanrader maar gewoon een must om bij Vera op cursus te gaan, wil je zelfverzekerd en goed voorbereid een huwelijk voltrekken!

Misbruik rapporteren
arthurpoelmann
Door Arthur
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb samen met mijn partner (niet-Babs) de online cursus gevolgd bij Vera. Eerlijk gezegd met enige scepsis, ik had me op allerlei andere manieren ook al ingelezen en vroeg me af wat in die online uren allemaal nog besproken moest worden.

Maar de cursus was ver boven verwachting. Uit alles bleek de uitgebreide ervaring van Vera wat veel nuttige tips opleverde en ze had zich goed voorbereid door mijn speech door te lezen en te voorzien van opbouwende kritiek. Ze naam zeer ruim de tijd voor alle vragen en bleek heel betrokken bij onze specifieke situatie. een boeiende en heel geslaagde middag, voor een heel redelijke prijs.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3984JC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact