• Prijsklasse Midden
  • Website

Mag jullie ceremonie méér zijn dan alleen ‘Ja’ zeggen?
Mag de liefde worden verwoord in júllie verhaal?
Mag jullie gevoel van koesteren-genieten-houden van én vertrouwen in de toekomst verteld worden? 

Met passie, aandacht, details & interactie vertel ik met liefde jullie verhaal. Samen creëren we een onvergetelijk moment inclusief tranen van ontroering én de meest brede glimlachen.
...

CONGRATS! 
Wat leuk! Jullie gaan trouwen!
Wat een heerlijke tijd ligt er voor jullie! 
Weten jullie al hoe jullie willen gaan trouwen? Een festival wedding, met een relaxt buitenfeest inclusief bloemen in je haar en lange tafels in het gras? Misschien wel op jullie droomplek in een intiem duinpannetje of in de tuin van jouw ouderlijk huis? Of toch trouwen met je blote voeten op het strand?


Waar jullie ook trouwen, jullie liefde staat centraal...

Mijn naam is Mariëlle Bouw; eigenaar van Tintelend Trouwen maar ook zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker in heel Nederland én buitenland
Er is niets wat ik liever doe dan met jullie op avontuur gaan om te komen tot de essentie van jullie samen! Om met elkaar toe te werken naar die magische ceremonie. Trouwen is namelijk zoveel meer dan alleen JA zeggen. 
Het is een moment om voor altijd te koesteren want dat verdient de liefde. Dat verdient júllie liefde! 

Team Tintelend Trouwen: Marielle & Beau (ceremoniespreker)
Het team van Tintelend Trouwen bezit de gave van zien wat niet wordt gezegd, van verwoorden waar geen letters voor bestaan, van afstemmen op de ander en de ander binnen laten in hun eigen hart. Van daaruit weten ze stem en taal te vinden voor hetgeen zo vaak onuitgesproken blijft. Met hun hart als zintuig schrijven ze jullie verhaal, spreken ze met een grote liefde voor liefde en stralen ze van enthousiasme. Ze blijven aandachtig kijken en luisteren tijdens de reis langs jullie liefde en inspireren anderen om met lef te verbinden. Met elkaar, met hun hart.

Let's sparkle your story!

Je kan trouwen op de plek waar je maar wilt! En ook nog eens met een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) of ceremoniespreker die je zelf kan kiezen! Gelukkig... want met Tintelend Trouwen staat er geen stoffige trouwambtenaar voor je... 
Hip, jong, fris, enthousiast en anno nu. Met veel passie, enthousiasme en oprechte interesse geven wij met liefde invulling aan júllie ceremonie:  Een moment om met de liefste om je heen de liefde te vieren. Een moment om voor altijd te koesteren. 

Jullie huwelijk is een feest en ook het hart van de dag, de ceremonie, mag een feest zijn met pure emotie. 
Door jullie écht te leren kennen vertrouwen wij met oprechte passie jullie gevoel toe aan het papier en zullen we op jullie dag zorgdragen voor een ceremonie die voelt als een feest van herkenning vol pure emotie. Met dankbare tranen & breedste glimlachen, warmte, interactie, details, ontroering én humor.

When you invest our life, you invest your love
Kiezen jullie voor Tintelend Trouwen? Dan kiezen jullie voor een ceremonie vol warmte, persoonlijke details, interactie, ontroering én humor. JA zeggen op een unieke manier die past bij jullie. Samen kiezen we er bewust voor om tijd met elkaar door te brengen om zo toe te werken naar dat unieke moment!

Tintelend Trouwen werd uitgeroepen tot WINNAAR in de categorie Trouwambtenaar/Ceremoniespreker tijdens de Dutch Wedding Awards 2015:
"Als ze spreekt dan steelt ze je hart…. Dan weet ze de kern zo te verwoorden dat ze je meezuigt in haar verhaal.
Overal doorklinkt de liefde voor het vak en mooier nog; de liefde voor mensen!" aldus de jury van de Dutch Wedding Awards

 Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door josheikoop
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Er is geen BABS zo gedreven en persoonlijk als Mariëlle van Tintelend Trouwen. Ze is perfect in staat om het verhaal van een bruidspaar, in dit geval ons verhaal, persoonlijk en vol passie en humor te vertellen. We love you! 

Misbruik rapporteren
Door annemieke.dekker
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het moment waar wij JA gingen zeggen, ja dat moment moest bijzonder zijn! Een persoonlijke ceremonie, eentje die op ons lijf is geschreven en met liefde verteld. Niet het standaard verhaal maar ONS verhaal. Na het kennismakingsgesprek met Marielle hoefden wij dan ook niet lang na te denken. Zij was DE persoon om ons verhaal te vertellen. En dat deed ze met liefde. 
In de aanloop van onze huwelijksdag hebben we regelmatig contact gehad met Marielle, over ons, over de ceremonie maar ook over niet-bruiloft gerelateerde dingen. Ze neemt de tijd om je beide echt te leren kennen. 

Met als resultaat: een prachtige ceremonie. Zoals ze zelf zegt, met een lach en met een traan jullie verhaal. En dat klopt helemaal! Zij maakte onze ceremonie tot hét hoogtepunt van de dag en we kijken er allebei intens gelukkig op terug. We zijn heel blij dat we voor haar hebben gekozen en raden haar met liefde aan alle bruidsparen die een persoonlijke en unieke ceremonie willen aan!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Aanbetaling van 25%, restbetaling voorafgaand aan de ceremonie.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
1395,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Tintelend Trouwen werd uitgeroepen tot WINNAAR in de categorie Trouwambtenaar/Ceremoniespreker tijdens de Dutch Wedding Awards 2015: "Als ze spreekt dan steelt ze je hart…. Dan weet ze de kern zo te verwoorden dat ze je meezuigt in haar verhaal. Overal doorklinkt de liefde voor het vak en mooier nog; de liefde voor mensen!" aldus de jury van de Dutch Wedding Awards
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 3862 AD
Gerelateerde tags:
  • Trouwambtenaar
  • Midden