Jeanette de Vos-michel - Trouwambtenaar

  • Prijsklasse Betaalbaar

Jeanette de Vos-michel

“Ik heb het leven lief” was het slotgedicht bij mijn eigen huwelijk. Het is een leidraad geworden in mijn eigen leven.

Of je nu van gedichten houdt of niet, waar het mij om gaat is de ervaring van hét moment. Dat je geraakt wordt en het beleeft, het voelt en het ontvangt. De lach én de traan. Zo’n moment gun ik ieder paar dat van plan is te gaan trouwen. 

Ik ben gek op mensen en wil graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van anderen. Ik beschik inmiddels over een rijkdom aan levenservaring; het leven heeft mij aangeraakt met haar mooie en minder mooie momenten. Het organiseren van een persoonlijke, warme en sfeervolle trouwceremonie met humor, diepgang, een lach en een traan is me dan ook op het lijf geschreven.

Bezoeker, laat een review achter over Jeanette de Vos-michel - Trouwambtenaar en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Jeanette de Vos-michel - Trouwambtenaar

5.0 10 reviews
Door delangstedag
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We wilden graag op de langste dag het leven en de liefde vieren. Het was voor ons belangrijk dit met de mensen te doen van wie we houden en die ons zien zoals we werkelijk zijn. Van tevoren hadden we niet kunnen denken dat er een BABS zou rondlopen die zo naadloos in deze behoefte past. Vanaf het moment dat we Jeanette voor het eerst in de ogen keken was er sprake van een op de plek vallen. Er volgde een heel open kennismakingsgesprek. Met aandacht, ontroering, voluit lachen en een onvermijdelijk in het hart sluiten van deze bijzondere en hartelijke vrouw. Een beleving die bij elke volgende ontmoeting alleen maar verder werd versterkt. Indrukwekkend hoe ze met ons meedacht, meeleefde, en met passende en originele initiatieven kwam. Alles bleek bespreekbaar en mogelijk. Het was mooi om te zien hoe zorgvuldig, enthousiast en uitgebreid ze zich voorbereidde op onze dag. 21 juni. 

21 juni. Onvergetelijk is het geworden. Jeanette wist exact de juiste toon te treffen. Licht, echt, warm en ruim. Ze heeft ons en zonder uitzondering al onze vrienden en familie in een uitgebreide zeer persoonlijk ceremonie geboeid, geraakt, en ook weer onbedaarlijk laten lachen. Er stond iemand die alles samen liet komen. We zijn haar hier blijvend dankbaar voor. En we koesteren dat we dit mooie bevlogen mens hebben leren kennen.

Misbruik rapporteren
Door irisvdweerd
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op vrijdag de 13e, september 2019 was onze mooiste dag. Jeanette als onze BABS had voor ons geen betere keus kunnen zijn!

Vanaf het eerste moment hadden wij het gevoel met een oude bekende te hebben afgesproken, zo warm en vertrouwt verliepen de gesprekken.

Jeanette is zeer gedreven de ceremonie tot een heel persoonlijk verhaal te maken en betrekt hierin veel familie en vrienden. Iedereen was tot het laatste moment zeer geboeid aan het luisteren.

Ook het contact voor en na de bruiloft vonden wij heel leuk. Jeanette wil er alles aan doen het tot de mooiste dag te maken en dat is zeker gelukt! Wij raden iedereen Jeanette aan!

Misbruik rapporteren
Door sarah.wartena
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jeanette als BABS op ons huwelijk was de perfecte keuze. Ze stopt veel tijd in de voorbereidingen en dat is te merken op DE dag. Ze maakte "ons verhaal" persoonlijk en met veel humor. Ons verhaal werd verteld aan vrienden en familie met een lach en een traan. Alles  en iedereen kwam aan bod, niks te veel en niks te weinig. Alles is altijd gegaan in goed overleg. Alleen maar mooie herinneringen en verhalen.

Ook wij werden verrast met verhalen van vrienden en familie. Een mooie persoonlijke touch die de dag compleet maakte. Iets waar wij nog met veel plezier aan terug denken. 

Jeanette is flexibel altijd goed gezind. We zouden niemand anders aanraden!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
factuur betalingen per bank
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
€ 895,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Typerend, waar voor Trouwen gewoon heel bijzonder,.... staat. Dat is denk ik mijn aanpak. Graag geef ieder bruidspaar persoonlijke aandacht en mag ik graag een beetje kloeken, oftewel ontzorgen. Daarbij heb ik oog voor detail maar het allerbelangrijkste ik werk vooral met heel veel passie en liefde voor mijn vak en daarmee mijn bruidsparen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 7201 EM

Vergelijkbare leveranciers

omdatikvanjetrouw

Trouwambtenaar | Wichmond
10

Jullie gaan trouwen. En weet je, trouwen is niet iets van twee mensen. Het is een samenkomen van werelden. Terugkijken op jeugd, opvoeding, familie, vriendschappen, keuzes, al wat je overkwam, hoe je overwon en daarna niet meer alleen kon. Of dat in elk geval niet wilde. En dat gaan we vieren, intiem... Zie +

Persoonlijk Huwelijk

Trouwambtenaar | Twello

Op zoek naar een trouwambtenaar die jullie huwelijksvoltrekking niet alleen op een hele persoonlijke, maar ook op een romantische, sfeervolle en interactieve manier kan voltrekken? Neem dan eens contact op met Hedwig Winnaar van de Love Awards Publieksprijs 2018, beste trouwambtenaar van de Provincie... Zie +

True Love Trouwt

Trouwambtenaar | Ede
5

Binnenkort is het grote moment daar, dan geven jij en je partner elkaar het jawoord. Het grote moment waar je al maanden naar uitkijkt. Eindelijk worden jullie in de echt verbonden. Als ware romanticus zoek ik altijd de verbinding op. Niet alleen de verbintenis van het bruidspaar, maar ook het... Zie +

Trouwen Zoals Jullie Zelf Graag Willen

Trouwambtenaar | Lichtenvoorde
5

Mijn naam is Georgette Wekking en met heel veel plezier en passie verzorg ik jullie  trouwceremonie, in zowel binnen- als buitenand. Door naast jullie als bruidspaar ook vrienden en famillie te benaderen wordt jullie verhaal veel persoonlijker. Uiteraard gaat dit in overleg met jullie, jullie bepalen... Zie +

Die ene Dag

Trouwambtenaar | Nunspeet
10

Harriët Vijsma-van de Bunte van Die ene Dag zorgt voor een trouwceremonie die nooit te vergeten is! Door jullie eerst te leren kennen, kan Harriët jullie verhaal vertellen en jullie ook verbinden in de liefde!    Ik ben trouwambtenaar voor de Gemeente Nunspeet en daarnaast werk ik als zelfstandig... Zie +

Buitengewone Belevenissen

Trouwambtenaar | Groessen
8

Jacqueline van Buitengewone Belevenissen by Jacqueline Reijers verbindt jullie in de liefde op jullie manier! Een ceremonie op maat gemaakt voor jullie! Voor een prachtige trouwceremonie aan het water in de ceremonietuinen van Huize Vossendel ben je bij mij aan het juiste adres! Voor meer informatie... Zie +

Henk Smaling

Trouwambtenaar | Nijmegen

Henk Smaling verbindt jullie in de liefde en laat jullie bruiloft uitsluitend om jullie draaien!  Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Henk Smaling.  Zie +

CORA VONK Memorabele Momenten - vormgeving van verbinding, vier

Trouwambtenaar | Amersfoort

Met mijn bedrijf, CORA VONK memorabele momenten, help ik om een mooie vorm en een nog waardevollere inhoud te geven aan de bijzondere momenten in het leven: trouwen, een jubileum, een speciale verjaardag of een afscheid. Momenten waarop het belangrijk is dat het persoonlijk is. Sinds 2000 ben ik... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwambtenaar
  • Betaalbaar