Jeanette de Vos-michel - Trouwambtenaar

15

Omschrijving van het bedrijf

Jeanette de Vos-michel

“Ik heb het leven lief” was het slotgedicht bij mijn eigen huwelijk. Het is een leidraad geworden in mijn eigen leven.

Of je nu van gedichten houdt of niet, waar het mij om gaat is de ervaring van hét moment. Dat je geraakt wordt en het beleeft, het voelt en het ontvangt. De lach én de traan. Zo’n moment gun ik ieder paar dat van plan is te gaan trouwen. 

Ik ben gek op mensen en wil graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van anderen. Ik beschik inmiddels over een rijkdom aan levenservaring; het leven heeft mij aangeraakt met haar mooie en minder mooie momenten. Het organiseren van een persoonlijke, warme en sfeervolle trouwceremonie met humor, diepgang, een lach en een traan is me dan ook op het lijf geschreven.

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  factuur betalingen per bank
 • Wat voor soort ceremonies begeleidt u?

  Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
 • Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?

  € 895,00
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Typerend, waar voor Trouwen gewoon heel bijzonder,.... staat. Dat is mijn aanpak. Ik geef ieder bruidspaar de volle aandacht, daarbij beschik ik over een no-nonsense mentaliteit, heb oog voor details en vooral ook werk ik met heel veel passie en liefde voor mijn vak.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2011

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (6)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 6 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen Jeanette tegen op een trouwbeurs en er was meteen een klik! Wij wilde graag van onze ceremonie iets bijzonders maken, omdat wij verder geen kerkelijk huwlijk hadden. 
Het contact met Jeanette voelde heel goed, net alsof ze familie was. En zo was dat ook op onze trouwdag! Er was een heerlijke ontspanne sfeer en het verhaal van Jeanette raakte niet alleen ons maar iedereen die bij de ceremonie was. Het leek alsof ze ons van kleins af aan al kende en wist alles op een leuke manier te vertellen.
Weken na onze bruifloft hoorden we nog steeds vaak van "Goh wat hadden jullie een prachtige cermonie en wat kon jullie trouwambtenaar mooi vertellen". 

Wij kijken nog steeds terug op een hele bijzondere dag en we zijn zo blij dat Jeanette ons zo BIJZONDER heeft getrouwd. 

Echt een aanrader!!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen augustus zijn wij getrouwd en hadden wij Jeanette als BABS. Vanaf het eerste contact voelde dit gelijk goed.  Jeanette luistert goed naar je wensen en draagt zelf ook leuke ideeen aan. Aan de hand van opdrachten die je over elkaar moet invullen schrijft zij een mooi persoonlijk verhaal. De ceremonie was zeer persoonlijk, ontroerend als ook grappig. Ontzettend leuk ook hoe Jeanette de familie hierbij betrekt. De ceremonie was voor ons het belangrijkste moment van de dag en Jeanette heeft dat onvergetelijk gemaakt! Van de gasten kregen wij complimenten dat ze het zo leuk gedaan had. Ook de dagen voor de bruiloft nam zij nog een paar keer telefonisch contact met ons op om nog even de laatste puntjes op de i te zetten en de zenuwen een beetje weg te nemen. Jeanette is echt een ontzettend leuke vrouw en wij raden haar aan iedereen aan! 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Al vanaf het allereerste contact hadden wij een klik met Jeanette. Ze heeft ons goed op de hoogte gehouden naar aanloop van onze bruiloft. De opdrachten die we van haar kregen waren soms best lastig. Verwoord maar eens wat je voor de liefde van je leven voelt. Maar dit heeft er wel voor gezorgd dat onze ceremonie heel persoonlijk was. Jeanette heeft ons verhaal verteld met een gezonde dosis humor. Wij hebben enorm genoten en genieten er nog steeds van na. Ook onze gasten raken er ook niet over uitgepraat. Wij willen Jeanette enorm bedankt voor haar bijdragen aan onze bijzondere dag. Ze heeft er echt een "Trouwen, gewoon heel bijzondere dag" van gemaakt! 

Wij raden Jeanette dan ook aan iedereen aan die plannen aan het maken zijn voor hun mooie dag! Je bent bij haar in goede handen!

Misbruik rapporteren
Door sterre-fee
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen augustus was onze grote dag. Wat ben ik ongelofelijk blij dat Jeanette onze BABS was. De ceremonie was het hoogte punt van de dag :) Zo persoonlijk, grappig,liedevol en ontroerend, echt genieten. In de voorbereidingen naar de grote dag hadden we zeer prettig contact met Jeanette. Zij moedigde ons aan om onze geloften zelf naar elkaar uit te spreken. Dat vonden mijn aanstaande en ik best spannend maar ik ben erg blij dat we dit toch gedaan hebben. Hierdoor was het extra persoonlijk en onze gasten gaven aan dit erg mooi te vinden. Onze twee jonge kinderen werden ook leuk betrokken bij de ceremonie. Zij mochten bijvoorbeeld een kinderakte tekenen en de klap met de hamer geven. Geweldig! Jeanette is een erg lieve, vrolijke vrouw en heeft er een feestje van weten te maken. Ik raad haar zeker aan!

Misbruik rapporteren
Door annet_1993
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kijken op onze trouwdag terug als een prachtige, heerlijke dag. Vol met liefde en ontroering. 

Waarin Jeanette op haar warme en liefdevolle manier een zeer grote bijdrage aan heeft geleverd. 

Prachtig hoe je Jeanette onze beide verhalen heeft verwerkt waarin ook de meeste van onze gasten aanbod kwamen. 

Zo persoonlijk! Precies zoals we het voor ogen hadden. 

Lieve Jeanette, onzettend veel dank daarvoor. 

Zeker een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Een persoonlijke bruiloft met de leukste trouwambtenaren uit Gelderland!
Een persoonlijke bruiloft met de leukste trouwambtenaren uit Gelderland!
Foto: Kijk-Kunst Fotografie
Styled shoot: Stoer trouwen in nijverige historie en industriële ambacht
Foto: Shutterstock
Het organiseren van een kerkelijk huwelijk in 5 stappen!

Adres van Jeanette de Vos-michel - Trouwambtenaar in Gelderland:

Tadamasingel 2 7201 EM Zutphen
 • #Betaalbaar