Jeanette de Vos-michel - Trouwambtenaar

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Jeanette de Vos-michel - Trouwambtenaar

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 89.500 €

Jeanette de Vos-michel

“Ik heb het leven lief” was het slotgedicht bij mijn eigen huwelijk. Het is een leidraad geworden in mijn eigen leven.

Of je nu van gedichten houdt of niet, waar het mij om gaat is de ervaring van hét moment. Dat je geraakt wordt en het beleeft, het voelt en het ontvangt. De lach én de traan. Zo’n moment gun ik ieder paar dat van plan is te gaan trouwen. 

Ik ben gek op mensen en wil graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van anderen. Ik beschik inmiddels over een rijkdom aan levenservaring; het leven heeft mij aangeraakt met haar mooie en minder mooie momenten. Het organiseren van een persoonlijke, warme en sfeervolle trouwceremonie met humor, diepgang, een lach en een traan is me dan ook op het lijf geschreven.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
89.500 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
factuur betalingen per bank
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Jeanette de Vos-michel - Trouwambtenaar

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
mir_ende
Door Mirte
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Jeanette is de beste keus om je ceremonie compleet te maken. Warm, betrokken, enthousiast en enorm meedenkend. Ze treft veel voorbereidingen, betrekt dierbaren in het verhaal, waardoor het een heel persoonlijke ceremonie wordt. Ze heeft ons en onze familie en vrienden geraakt. We zouden iedereen Jeanette aanraden!

Misbruik rapporteren
delangstedag
Door Mas en Sabine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We wilden graag op de langste dag het leven en de liefde vieren. Het was voor ons belangrijk dit met de mensen te doen van wie we houden en die ons zien zoals we werkelijk zijn. Van tevoren hadden we niet kunnen denken dat er een BABS zou rondlopen die zo naadloos in deze behoefte past. Vanaf het moment dat we Jeanette voor het eerst in de ogen keken was er sprake van een op de plek vallen. Er volgde een heel open kennismakingsgesprek. Met aandacht, ontroering, voluit lachen en een onvermijdelijk in het hart sluiten van deze bijzondere en hartelijke vrouw. Een beleving die bij elke volgende ontmoeting alleen maar verder werd versterkt. Indrukwekkend hoe ze met ons meedacht, meeleefde, en met passende en originele initiatieven kwam. Alles bleek bespreekbaar en mogelijk. Het was mooi om te zien hoe zorgvuldig, enthousiast en uitgebreid ze zich voorbereidde op onze dag. 21 juni. 

21 juni. Onvergetelijk is het geworden. Jeanette wist exact de juiste toon te treffen. Licht, echt, warm en ruim. Ze heeft ons en zonder uitzondering al onze vrienden en familie in een uitgebreide zeer persoonlijk ceremonie geboeid, geraakt, en ook weer onbedaarlijk laten lachen. Er stond iemand die alles samen liet komen. We zijn haar hier blijvend dankbaar voor. En we koesteren dat we dit mooie bevlogen mens hebben leren kennen.

Misbruik rapporteren
irisvdweerd
Door Iris
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op vrijdag de 13e, september 2019 was onze mooiste dag. Jeanette als onze BABS had voor ons geen betere keus kunnen zijn!

Vanaf het eerste moment hadden wij het gevoel met een oude bekende te hebben afgesproken, zo warm en vertrouwt verliepen de gesprekken.

Jeanette is zeer gedreven de ceremonie tot een heel persoonlijk verhaal te maken en betrekt hierin veel familie en vrienden. Iedereen was tot het laatste moment zeer geboeid aan het luisteren.

Ook het contact voor en na de bruiloft vonden wij heel leuk. Jeanette wil er alles aan doen het tot de mooiste dag te maken en dat is zeker gelukt! Wij raden iedereen Jeanette aan!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 7201 EM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact