• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Jeanette de Vos-michel

“Ik heb het leven lief” was het slotgedicht bij mijn eigen huwelijk. Het is een leidraad geworden in mijn eigen leven.

Of je nu van gedichten houdt of niet, waar het mij om gaat is de ervaring van hét moment. Dat je geraakt wordt en het beleeft, het voelt en het ontvangt. De lach én de traan. Zo’n moment gun ik ieder paar dat van plan is te gaan trouwen. 

Ik ben gek op mensen en wil graag een positieve bijdrage leveren aan het leven van anderen. Ik beschik inmiddels over een rijkdom aan levenservaring; het leven heeft mij aangeraakt met haar mooie en minder mooie momenten. Het organiseren van een persoonlijke, warme en sfeervolle trouwceremonie met humor, diepgang, een lach en een traan is me dan ook op het lijf geschreven.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 7 reviews
Door loncy_lief
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

12 april 2019 heeft Jeanette ons getrouwd. Jeanette is een super gezellige, lieve en warme vrouw die ons echt met passie heeft getrouwd. Op de trouwbeurs zagen we haar voor het eerst. Er was gelijk een klik. Jeanette is erg betrokken en heeft veel humor. Ze leerde ons snel kennen doordat ze naast het contact dat ze met ons had, ze ook contact opnam met familie en vrienden. De ceremonie was daardoor ook erg persoonlijk. Het is net of ze ons echt zelf kende. Iedereen die onze ceremonie heeft bijgewoond, was erg enthousiast over haar. We zijn super blij dat we zo'n mooie en persoonlijke ceremonie hebben gehad. We zijn Jeanette erg dankbaar en we hopen dat ze nog veel mensen met passie mag gaan trouwen! Lieve groet, Hilène en Ylonca

Misbruik rapporteren
Door kayleigh.smit
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen Jeanette tegen op een trouwbeurs en er was meteen een klik! Wij wilde graag van onze ceremonie iets bijzonders maken, omdat wij verder geen kerkelijk huwlijk hadden. 
Het contact met Jeanette voelde heel goed, net alsof ze familie was. En zo was dat ook op onze trouwdag! Er was een heerlijke ontspanne sfeer en het verhaal van Jeanette raakte niet alleen ons maar iedereen die bij de ceremonie was. Het leek alsof ze ons van kleins af aan al kende en wist alles op een leuke manier te vertellen.
Weken na onze bruifloft hoorden we nog steeds vaak van "Goh wat hadden jullie een prachtige cermonie en wat kon jullie trouwambtenaar mooi vertellen". 

Wij kijken nog steeds terug op een hele bijzondere dag en we zijn zo blij dat Jeanette ons zo BIJZONDER heeft getrouwd. 

Echt een aanrader!!

Misbruik rapporteren
Door maschavandongen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen augustus zijn wij getrouwd en hadden wij Jeanette als BABS. Vanaf het eerste contact voelde dit gelijk goed.  Jeanette luistert goed naar je wensen en draagt zelf ook leuke ideeen aan. Aan de hand van opdrachten die je over elkaar moet invullen schrijft zij een mooi persoonlijk verhaal. De ceremonie was zeer persoonlijk, ontroerend als ook grappig. Ontzettend leuk ook hoe Jeanette de familie hierbij betrekt. De ceremonie was voor ons het belangrijkste moment van de dag en Jeanette heeft dat onvergetelijk gemaakt! Van de gasten kregen wij complimenten dat ze het zo leuk gedaan had. Ook de dagen voor de bruiloft nam zij nog een paar keer telefonisch contact met ons op om nog even de laatste puntjes op de i te zetten en de zenuwen een beetje weg te nemen. Jeanette is echt een ontzettend leuke vrouw en wij raden haar aan iedereen aan! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
factuur betalingen per bank
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
€ 895,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Typerend, waar voor Trouwen gewoon heel bijzonder,.... staat. Dat is mijn aanpak. Ik geef ieder bruidspaar de volle aandacht, daarbij beschik ik over een no-nonsense mentaliteit, heb oog voor details en vooral ook werk ik met heel veel passie en liefde voor mijn vak.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 7201 EM