Trouwen Zoals Jullie Zelf Graag Willen

  • Prijs vanaf: 750 €

Mijn naam is Georgette Wekking en met heel veel plezier en passie verzorg ik jullie  trouwceremonie, in zowel binnen- als buitenand. Door naast jullie als bruidspaar ook vrienden en famillie te benaderen wordt jullie verhaal veel persoonlijker. Uiteraard gaat dit in overleg met jullie, jullie bepalen wie ik mag benaderen. Hebben jullie dat liever niet, geen probleem.

Doordat vooraf veelvuldig contact mogelijk is krijg je ook band met elkaar en staat er iemand jullie ceremonie te verzorgen die je ook kent. Wel zo fijn..

Kom lekker een bakkie doen en ik leg jullie het allemaal heel graag verder uit.

Met liefdevolle groet

www.trouwen-zoals-jullie-zelf-graag-willen.nl

Bezoeker, laat een review achter over Trouwen Zoals Jullie Zelf Graag Willen en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Trouwen Zoals Jullie Zelf Graag Willen

4.9 5 reviews
Door Hermi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een topper deze vrouw. We hebben zo genoten van haar humor haar manier van vertellen. Als ik de dag met mijn man over mocht doen is deze lieve vrouw weer onze trouwambtenaar. 

Misbruik rapporteren
Door A
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Georgette is een trouwambtenaar die een persoonlijke twist geeft aan de ceremonie, die je naasten benadert voor een leuke weetjes, herinneringen. Maar bovenal met het bruidspaar meedenkt, luisterd naar de wensen, liefde heeft voor het vak en deze warmte en liefde ook uitstraalt tijdens de huwelijksvoltrekking.

Wij zijn haar nog steeds dankbaar voor de leuke interactieve ceremonie. 

Eric en Angelina Krechting 

Misbruik rapporteren
Door Anouk
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Wij hebben Georgette gezien op de bruiloft van mijn zus en besloten om haar ook te vragen voor onze eigen bruiloft.

Georgette is een hele lieve, vrolijke en open vrouw bij wie je je gelijk op je gemak voelt. Ze is een aantal keer bij ons geweest en heeft ook contact gezocht met familie en vrienden om zo tot een heel persoonlijke ceremonie te komen. Een ceremonie met herinneringen, wensen voor de toekomst, een lach en een traan. Ze valt op in haar mooie rode toga, maar op verzoek komt ze ook in een "mooi kleedje" zoals ze zelf zegt haha.. binnen haar ceremonie is er ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben bijv een kaarsje aangestoken voor een overleden familielid en wij hebben ook duiven losgelaten... wij vonden haar echt geweldig!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
ze krijgen een factuur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
€750

Adres

Stad: 7132