Omdatikvanjetrouw

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Omdatikvanjetrouw

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Jullie gaan trouwen. En weet je, trouwen is niet iets van twee mensen. Het is een samenkomen van werelden. Terugkijken op jeugd, opvoeding, familie, vriendschappen, keuzes, al wat je overkwam, hoe je overwon en daarna niet meer alleen kon. Of dat in elk geval niet wilde. En dat gaan we vieren, intiem en groots, met een feest dat niet op de dansvloer- maar in de trouwzaal begint. 

Want de trouwambtenaar communiceert met kinderen, dieren, stille emoties en dieperliggende letters. Ze spreekt Engels, ingestudeerd Italiaans en oorverdovend geluidloos. Ze vertaalt en verhaalt. Reist over landsgrenzen en binnenin harten.

Eva Schuurman is trouwambtenaar & ceremoniespreker, op een betrokken wijze en met een immens inlevingsvermogen maakt ze zinnen van woorden en tilt ze stiltes naar bulderlach en glunderende traan. 
Begaan, bevlogen en zonder te jokken, gunnend en licht en met trouwe lachrimpels in haar gezicht. 
Ze is tekstueel sterk vanuit haar brede schrijfachtergrond (columns, poëzie, liedteksten en proza) 
en haar combinatie van kwetsbaarheid, humor en allesomvattende liefde raakt zowel luchtigheid als ernst. 

Lief, ’t is niet in woorden te duwen 
– ik hoop dat je me kunt verstaan – 
er zijn geen zinnen voor jouw schoonheid, 
omdat de letters niet bestaan.

Eva studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie, won het concours om de Wim Sonneveldprijs en is Dichter des Achterhoeks. Ergens onderweg kwam ze Herman van Veen tegen en in hem vond ze een artisitiek vertrouwenspersoon, ze schrijven voorstellingen, boeken en liedteksten.  
Maar vooral, en bovenal, is Eva lichtvoetig verliefd op de liefde.

"Als het niet mijn eigen huwelijk was geweest,
was ik strontjaloers geweest
 op degene wiens bruiloft het wel was!"
Karsten en Maria-Paula

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Omdatikvanjetrouw

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
charlottevanderwaal
Door Charlotte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij ontzettend blij dat wij gekozen hebben voor Eva op onze dag. Eva en haar ceremonie waren een echt sieraad, die onze dag echt heel bijzonder heeft gemaakt.Eva is een ware woord kunstenares. Haar ceremonie speech zit gegarandeerd vol humor, leuke verhalen en liefde. Heel knap hoe zij informatie weet te bundelen en ons liefdesverhaal zo mooi heeft gebracht aan ons en al de gasten.Eva doet er in de aanloop naar de trouwerij echt haar best voor om je als persoon en als koppel te leren kennen. Daar houdt het niet op, want ze neemt contact op met je dierbaren om te zorgen dat zij echt een compleet beeld krijgt van jou als persoon en jullie als koppel.Er waren nogal wat horten en stoten op de weg naar onze droomdag, maar Eva was daar altijd met haar oprechte interesse om te vragen hoe het ging. Nadat onze dag een aantal keer werd uitgesteld, was voor ons één ding heel zeker: we gaan niet trouwen zonder Eva!Haar speech was zo prachtig en liefdevol, zo boven verwachting, dat wij iedereen op zijn of haar droomdag omdatikvanjetrouw zouden aanraden.

Misbruik rapporteren
mcdrenth
Door Marjolein
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen zomer zijn wij getrouwd. Het was een fantastische dag met de ceremonie als hoogtepunt! Wauw wat hebben wij genoten van Eva haar mooie woorden en wat wist ze ons te raken. Eva wist de ceremonie naar een hoge niveau te tillen. Ze weet diepgang in het verhaal te brengen zonder dat het beladen wordt en zorgt voor verbinding. Met de woordspelingen en manier van vertellen weet ze iedereen mee te nemen in het verhaal. Een aantal van onze gasten vertelden dat ze ademloos hadden zitten luisteren naar het mooie en bijzonder verhaal en dat de ceremonie voorbij gevlogen was. Ze hadden zelden zo een mooie ceremonie bijgewoond en er was niets dan alleen maar lof voor Eva. Eva had aan het einde van de ceremonie een persoonlijk gedicht voor ons gemaakt, waarbij ieder woord raak was. Ze wist met weinig woorden de belangrijke dingen in ons leven te vangen. Het is een heel waardevol geschenk wat wij hebben mogen ontvangen van haar!

 

Eva is een liefdevolle, verbindende vrouw met een sprankelende en positieve uitstraling. Ze heeft passie voor wat ze doet en is de beste in haar vak! Eva denkt met al je vragen mee en laat je nadenken over wat je in je relatie belangrijk vindt. Ze stopt veel liefde en aandacht in het proces en neemt hier te tijd voor. Eva is heel precies en laat niets aan het toeval over.

 

Lieve Eva,

 

Bedankt voor het mooie verhaal en dat jij onze dag een gouden randje hebt mogen geven. Wij zijn onwijs blij dat je op ons pad kwam en hadden jou niet willen missen om op onze dag! Dankjewel!!!

 

Liefs Nik en Marjolein

Misbruik rapporteren
csoetendaal
Door Claudia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Woorden dansten door de ruimte en hebben leven gegeven aan ons verhaal. Eva weet met haar kunst dan ook iedereen diep te raken. Haar woorden vulden de trouwzaal en onze harten. Heel intiem hebben wij groots en meeslepend genoten van onze lieve Eva. Want ze is echt een beetje van ons geworden.

Vanaf de allereerste ontmoeting hadden wij meteen dát juiste gevoel, een gevoel waarvan je eerst nog denkt ‘kan dat echt zijn’. En echt is Eva en echt de allerliefste! In het afgelopen anderhalf jaar hebben wij met elkaar verhalen gedeeld, gelachen, gehuild en heeft Eva ons naast mooie en lieve woorden trouw, ons ook geholpen met verdrietige woorden in tijden van rouw. En voor elke traan van vreugde en verdriet, zijn wij Eva eeuwig dankbaar.

Jan en Claudia

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 7234TD

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact