Uw Ceremoniespreker

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Uw Ceremoniespreker

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Als Uw Ceremoniespreker (trouwambtenaar) wil ik jullie graag toespreken op de manier die bij jullie past, de invulling zoals jullie dat willen en op de plek waar jullie het liefst willen trouwen. Ook wil ik hierin als dit gewenst is graag in meedenken. 

Willen jullie méér dan een standaard ceremonie? Ik kan jullie helpen de ceremonie tot een persoonlijk geheel te maken. Er zijn heel veel leuke en mooie dingen te bedenken die de ceremonie ook echt persoonlijk maken. Van een eigen gekozen trouwlocatie, tot een mooie toespraak van een dierbare in jullie leven, (live-)muziek, enzovoorts.

Ik ben benoemd en beëdigd Trouwambtenaar in de gemeente Zevenaar, ik kan dus in elke gemeente voor een dag worden benoemd.

Zowel ceremonieel als officieel trouwen is dus mogelijk.

Ik woon zelf in Andelst, nabij Arnhem, maar ik voltrek huwelijken door heel Nederland en daarbuiten.

Daarnaast kan ik ook een ceremonie in het Engels verzorgen. 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
per factuur, aanbetaling bij vastzetten datum (25%) , overige 75% binnen 14 dagen na huwelijksdatum.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Meningen over Uw Ceremoniespreker

4.7
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
Aanrader?
(4)
jessicabrederode
Door Jessica
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze grote dag was 2juli 2016.

Ons werd annemarie toegewezen bij ons kennismakingsgesprek. Ze dacht dat annemarie wel bij onze persoonlijkheden zou passen. Hier heeft ze gelijk in gekregen. Wat een leuk mens is Annemarie, ik zou haar echt iedereen aanbevelen. We vinden haar super enthousiast, betrokken en echt. Het contact verliep heel soepel en super enthousiast, alsof ze een bekende van ons was. Heerlijk! We vonden het zelfs jammer toen het afgelopen was, het was erg gezellig en fijn met Annemarie. Als ik terug kijk op onze trouwdag, is de ceremonie toch wel het bijzonderste wat mij is bij gebleven. Zo echt, zo persoonlijk, gasten werden er bij betrokken. Het plaatje was echt helemaal compleet. Gasten hebben het er nog steeds over hoe geweldig ze onze ceremonie vonden! Annemarie heeft onze dag echt compleet gemaakt!!

Misbruik rapporteren
dinoklaassen
Door Dino
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Annemarie was ons aanbevolen door Lianne van Trouwen in het Bos, een perfecte keuze zo bleek!

Na een avondje bij ons te hebben gegeten en ons verhaal en wensen te hebben doorgenomen had Annemarie voor ons een aantal opdrachten om te schrijven en de vraag om een aantal mensen te benaderen die heel dicht bij ons stonden.

Dit zorgde ervoor dat er een hele leuke interactie onstondd tijdens de ceremonie waarbij er ook veel vanuit de gasten kwam. Annemarie heeft een bijzonder fijne energie om zich heen en heeft ook de nodige dosis humor. Zit je dus verlegen om een gezellige, mooie maar ook energieke ceremonie met veel interactie; dan raden wij Annemarie van harte aan!

Misbruik rapporteren
fr.debruin
Door Fiona
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 13 juli 2017 was het onze dag! We wilden het klein houden en vooral echt van ons. Dus toen wij lazen dat Annemarie overal een persoonlijk verhaal van maakt hebben wij een afspraak met haar gemaakt. Na deze afspraak wisten we het zeker, zij ging het worden.

Ze verzamelde bij ons maar ook bij onze gasten alle mogelijke informatie en tijdens onze ceremonie heeft ze van al die informatie een prachtig aansluitend en vermakelijk verhaal gemaakt. Allemaal anekdotes en leuke weetjes over ons passeerden de revue. Zo werd onze ceremonie echt het geweldigste moment van onze trouwdag. En mede doordat ook onze gasten erbij werden betrokken hebben wij van hen ook meegekregen dat zij het helemaal geweldig vonden hoe Annemarie het heeft gedaan.

Lieve groeten echtpaar Wunderink

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6673AE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact