Persoonlijk Huwelijk

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Persoonlijk Huwelijk

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Op zoek naar een trouwambtenaar die jullie huwelijksvoltrekking niet alleen op een hele persoonlijke, maar ook op een romantische, sfeervolle en interactieve manier kan voltrekken? Neem dan eens contact op met Hedwig

Winnaar van de Love Awards Publieksprijs 2018, beste trouwambtenaar van de Provincie Gelderland én landelijk op de 2e plaats geëindigd. Ze is altijd optimistisch, vrolijk, maar ook een perfectionist om van elke huwelijksvoltrekking een persoonlijke, unieke huwelijksvoltrekking te maken.

Natuurlijk stemt zij alles af op jullie wensen en omstandigheden en bespreekt zij dit alles met jullie in het voorgesprek. Dit gesprek vindt ongeveer 5 weken voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking plaats en neemt circa 3 uur in beslag. Ze neemt met jullie elk detail van de ceremonie door (vanaf het moment dat jullie aankomen tot aan het moment dat zij de ceremonie afsluit), zodat jullie een duidelijk beeld krijgen hoe e.e.a. gaat verlopen. Wie zijn jullie daggasten? En natuurlijk wordt de invulling van de toespraak besproken en wat jullie wensen zijn. Om deze dag ook écht persoonlijk en dus uniek te laten beginnen, komt zij met voorstellen/ideeën op basis van jullie verhaal.
Haar motto: Jullie huwelijk verdient persoonlijke aandacht!

Een dag die niet met een standaard verhaaltje moet beginnen, maar persoonlijk, sfeervol, uniek en romantisch! Een dag waarbij ook jullie daggasten vanaf het begin bij betrokken worden. En dat is waar zij met héél véél plezier haar energie en enthousiasme insteekt. 

Op haar site staan niet alleen wetenswaardigheden over een huwelijksvoltrekking vermeldt, maar ook reacties van bruidsparen waarvan zij het genoegen heeft gehad hun 
huwelijk te mogen voltrekken. 

Hedwig Peters, van Persoonlijk Huwelijk, kijkt er naar uit om jullie huwelijk te mogen voltrekken. Neem vrijblijvend contact met haar op en informeer naar de mogelijkheden.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Persoonlijk Huwelijk

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7391

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact