Let´s Get Married

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Let´s Get Married

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ooit stond er op mijn bucketlist dat ik iemand wilde trouwen. Toen ik de kans kreeg en deze taak had vervuld, wist ik het………………….het mooiste en dankbaarste beroep dat je je maar kunt bedenken !!!!

Met veel passie en toewijding wil ik van jullie unieke moment een onvergetelijk moment maken. Ik vind het leuk en interessant om in jullie leven te duiken. Het is ontzettend fijn om een tijdje mee te liften met de mooiste stap in iemands leven.

Jullie verhaal wordt met mijn passie, enthousiasme, respect en energie een persoonlijk verhaal voor en over jullie. Dit verhaal kan op vele manieren worden ingevuld. Daarom werk ik graag met jullie samen, alsook met mensen in jullie directe omgeving, zodat jullie JA moment een JA moment wordt die jullie nooit meer gaan vergeten. Belangrijke ingrediënten die ik verwerk in “het verhaal” zijn; liefde, stijl, plezier & humor. Met een liefdevolle brok in de keel en een dikke glimlach, en dat alles in een ontspannen sfeer, zullen jullie tegenover mij zitten. Samen maken we er wat moois van.

Onze eerste ontmoeting is een informeel gesprek en van essentieel belang. Er moet een wederzijdse “klik” zijn, zodat een ieder zich op jullie belangrijke dag op zijn/haar gemak voelt

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij akkoord van de offerte ontvang ik een aanbetaling en het resterende bedrag dient een week voor de huwelijksdatum te zijn bijgeschreven op de rekening van Let's Get Married

Meningen over Let´s Get Married

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(9)
Aanrader?
(9)
iduna&mark
Door Iduna
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vanaf ons kennismakingsgesprek heb jij onze 'speciale' wensen, zoals trouwen op zondag en op een natuurcamping, alleen maar toegejuicht. Wij kijken terug op een bijzondere dag. Alles zat mee, een stralende zon, de natuur in bloei, een goede sfeer. De manier hoe jij de ceremonie hebt gedaan was een kers op de taart. Wat een leuk idee om ook ons nichtje een mooie rol te geven tijdens de ceremonie. Mochten we ooit in de toekomst een herbelofte doen dan ben jij onze eerste keus! En wij kunnen jou aan ieder toekomstig bruidspaar van harte aanbevelen. Veel geluk en liefde! 

Misbruik rapporteren
marjolein&andy
Door Marjolein
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik wilde mijn man verrassen door voor een 2e keer met hem te trouwen. Dit wilde ik op een heel romantisch Landgoed doen. Toen kwam ik bij Carla van Let's get Married terecht. Carla, dacht met mij mee hoe wij het beste mijn man konden verrassen. De ceremonie was werkelijk een droom die uit kwam. Hoe mooi en bijzonder heeft Carla gesproken en zo leuk hoe zij onze 2 kinderen daarbij betrok. Die 2 super blije gezichtjes omdat hun papa en mama opnieuw gingen trouwen en mijn man naast mij met tranen in zijn ogen. Carla is een professioneel, warm en lief persoon waarbij je al je wensen voor je grote dag goed kan bespreken. Zodat de ceremonie een echt sprookje wordt. Bedankt lieve Carla! 

Misbruik rapporteren
melanie&barry
Door Melanie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn getrouwd op 27 mei 2016, het was voor ons een sprookjesdag.Met al de mensen die ons lief zijn hebben wij dit gevierd.Wij wilde het heel graag persoonlijk hebben.Niet bv. een verhaaltje door de telefoon vertellen aan de trouwambtenaar.Maar wij vonden het fijn om iemand face to face te spreken.Toen hoorde wij via via over Carla, dat zij dit mooie beroep deed.En hebben wij contact met haar gezocht.Alles kon snel in gang gezet worden.Zij kwam bij ons thuis zoals afgesproken en wij waren gezellig met z’n 3tjes in gesprek.Ze wilde heel veel van ons weten. Uiteindelijk werd het ons verhaal.Ondertussen is Carla ook in contact getreden met onze familie.Zodat die ook dingen over ons konden vertellen. Wat erg leuk was:)& als klap op de vuurpijl mijn nichtje van 23 jr die naast ons bruidsmeisje nog een bijzondere rol kreeg, Met Carla kun je veel kanten op.Wat zij zegt maakt zij waar en wij zullen haar dan ook zeker aanraden bij andere.Wat wij ook bijzonder vonden is dat Carla samen met mijn man mee naar binnen liep.Wij hebben genoten van hoe zij de speece voor las met zoveel liefde, passie en humor.Nogmaals bedankt voor jouw vele tijd en jouw super inzet.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2152 RR Nieuw Ve

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact