Ouiyessi

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ouiyessi

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 95.000 €

Birds flying high you know how I feel
Sun in the sky you know how I feel
Breeze driftin' on by you know how I feel.

It's a new dawn
It's a new day
It's a new life for me

Nina Simone

Als je voelt dat het tijd is voor de volgende stap….
laten we elkaar dan ontmoeten voor thee & taartjes om te kletsen of we samen het avontuur aangaan! Het avontuur om jullie ceremonie een persoonlijk en authentiek karakter te geven.

Wanneer het klikt, ontmoeten we elkaar een aantal keer om al jullie mooie, grappige, ontroerende momenten te verzamelen. Samen onderzoeken we waar jullie vandaan komen, wat jullie samen brengt en welke wensen jullie voor de toekomst hebben. Dit mag verteld worden, this is your story!

Een liefdesverhaal, over jullie twee, met dierbaren en datgene wat jullie verhaal kleurt. Met veel liefde en zorg vertel ik dit verhaal tijdens een onvergetelijke ceremonie op jullie huwelijksdag. Het verhaal waarin alles samenkomt en wat jullie liefde speciaal maakt. Last but not least zeggen jullie volmondig “JA!” tegen elkaar, wanneer ik jullie (voor de wet) mag trouwen.

Ik hou van mensen, van de liefde, van verhalen schrijven & vertellen. Originaliteit en out of the box durven denken, maakt dat een ceremonie van ons samen, een echte beleving wordt. Puurheid en mensen die ECHT voor elkaar kiezen………….You got me!
Als Zelfstandig Trouwambtenaar trouw ik bruidsparen voor de wet. Als Ceremoniespreker leid ik ceremonies van' Liefde & Trouw' en vier ik de Liefde vol en intens.

Jullie verhaal is het waard om verteld te worden!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
95.000 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Meningen over Ouiyessi

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
matthijsvdwagt
Door Matthijs en Kelly
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

April dit jaar zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Voor ons de eerste keer varen dus we waren maar wat blij dat kapitein Jessi van Ouiyessi aan boord hadden. Bent u ook nog zoekende? We kunnen Ouiyessi van harte aanbevelen.

Als genodigden hebben wij zelf nog maar weinig bruiloften mee mogen maken. We konden daarom ook niet echt ruggespraak houden met vrienden en familie over waar rekening mee te houden en wat er allemaal mogelijk was? We hebben hierin veel gehad aan de ruime ervaring van Jessi. Niet alleen bij de ceremonie maar ook bij andere elementen van de bruiloft deed ze suggesties die ons hielpen bij keuzes voor het vormen van de dag.  

Wat ons in de voorbereiding het meeste heeft verrast is de buitengewone moeite die erin gestoken werd om ons en ons verhaal te leren kennen. Naast de persoonlijke afspraken met ons drieën werden diverse vrienden en familieleden ondervraagd om een totaal plaatje te krijgen. Van speels en grappig tot diepgaand. Niets bleef onbehandeld.

Het geraamte van de ceremonie was goed doorgesproken en stond duidelijk vast. De inhoud bleef echter doelbewust een verrassing. Het is dan best even spannend om deze regie uit handen te geven en het allemaal over je heen te laten komen. Het resultaat ontroerde daarmee natuurlijk wel des te meer. Ongehaast en op mooie wijze heeft Jessi alle genodigden meegenomen in onze liefdesreis. Van smakelijk lachen tot vloeiende tranen. Het was een prachtige beleving.

We zijn enorm blij dat we gekozen hebben voor deze investering in de ceremonie. Het is het gouden randje van onze bruiloft geworden. We zijn Jessi hier enorm dankbaar voor!

Misbruik rapporteren
a.edelaar
Door Anchrit
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jessi heeft onze trouwceremonie uniek gemaakt!

Al toen ik Jessi 4 jaar geleden op een bruiloft van iemand anders zag, dacht ik: haar moet ik hebben! Jessi is een fantastische BABS en maakt zo'n mooi en uniek verhaal van de ceremonie.

Jessi stak uitgebreid de tijd in ons als bruidspaar. Voorgesprekken, interviews, telefoontjes. Ze denkt geweldig mee met al onze wensen en gaat zelfs nog een stapje verder door met fantastische ideeën te komen hoe je bijvoorbeeld op een unieke manier de kinderen bij de ceremonie kunt betrekken.

Jessi is ongelofelijk flexibel, wij hebben onze bruiloft door corona wel twee keer moeten verplaatsen, maar dat was geen probleem. Daarnaast is ze bereid je overal mee te helpen, van ideeën over de ceremonie tot de opstelling tot het schrijven en oefenen van je geloften. Het is heel fijn om iemand aan je zijde te hebben die je kan helpen op een spannend en belangrijk moment van je trouwdag.

Echt heel fijn en een keiharde aanrader om Jessi in te schakelen voor je trouwdag. Wij kregen op onze receptie alleen maar lof voor de bijzondere ceremonie en van diverse mensen de opmerking dat ze nog nooit zo'n persoonlijke en uitgebreide ceremonie hadden gezien.

Misbruik rapporteren
nienkeleffring
Door Nienke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Net verloofd en niet kunnen wachten met het plannen van je droom bruiloft, herkenbaar? Het is is echt het leukste wat er is, het voorbereiden naar de grote dag, nou goed bijna het leukste, the BIG day spant uiteraard de kroon. Het is een grote puzzel en steeds verzamel je meer stukjes welke de puzzel compleet maken. Jessi van Ouiyessi was één van deze puzzelstukjes, maar wel een hele belangrijke. Na veel verschillende ceremonie sprekers te hebben gesproken kwamen wij uiteindelijk bij Jessi uit, ze sprong er meteen uit! Letterlijk en figuurlijk. Ik kan mij onze eerste ‘date’ nog goed herinneren. Bij Jessi thuis aan de keukentafel, onder het genot van een kop koffie en een heerlijke taart, spraken we uren over alleen maar de liefde! We wisten het direct, Jessi moest en zou onze ceremonie spreker worden. Haar persoonlijk aanpak sprak ons direct aan, ook nam ze alle tijd voor ons en hielp ze ons niet alleen met de ceremonie maar had ze heel veel bruikbare tips welke ons zeker hebben geholpen bij het plannen van onze droom bruiloft. Haar warme, lieve, persoonlijkheid zorgde ervoor dat niet alle wij, maar ook onze familie en vrienden welke ze mocht interviewen, op ons gemak voelde. In de aanloop naar de grote dag hebben we meerdere keren contact gehad, dit contact verliep heel soepel en het voelde alsof ik Jessi al jaren kende en ik aan het kletsen was met een bekende, dit maakte dat ik mijzelf kon zijn en alles met haar kon delen, Jessi is echt heel betrokken. Ze heeft ons liefdes verhaal enorm mooi verteld, van alle persoonlijke verhalen heeft ze één geheel gemaakt en dit heeft een grote indruk achter gelaten bij ons en onze dierbaren. Lieve Jessi, je bent een bijzondere vrouw en wij genieten nog elke dag na van de meeste bijzondere dag ever, mede dankzij jou!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3072 ZX

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact