Zeg het met Liefde

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Zeg het met Liefde

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 875 €

Zoeken jullie die ene warme, unieke en blijvende herinnering?
Leonie 'zegt het met Liefde', voor jullie!

Bekijk mijn video-boodschap even, waarop ik mij graag even persoonlijk aan jullie wil voorstellen. Even iemands stem horen, voelen hoe iemand overkomt.
Wel zo fijn dacht ik in jullie zoektocht naar dé passende trouwambtenaar; Iemand die helemaal bij jullie past. Iemand die niet zomaar een mooi verhaal vertelt. Maar iemand die zorgt voor een blijvende herinnering. Iemand die het verschil maakt op het mooiste moment van jullie dag: de trouwceremonie. Dat wil je niet aan het toeval over laten.

Even voorstellen? 
Mijn naam is Leonie Kraan, ceremoniespreker én beëdigd trouwambtenaar voor heel Nederland. Op mijn website stel ik mij graag persoonlijk aan jullie voor! Daar kun je meer lezen over wie ik ben, maar vooral wat ik kan doen voor jullie. Want als ik iets mooi vind, dan is het wel mensen raken. Blijvende herinneringen maken.

Hoe ik dat doe? Door woorden te geven aan jullie gevoel. Niet zomaar woorden, maar woorden die inspireren, die raken, die iets met je doen. Door niet alleen uitgebreid met jullie te spreken, maar door jullie ook te verrassen met de liefste, leukste en mooiste uitspraken van jullie vrienden en familie.

Met een achtergrond in de evenementenwereld denk ik ook graag mee over de creatieve invulling.
Mijn andere passies? Reizen, van Afrika tot in Amerika, hardlopen, de New York marathon en Santiago de Compostella. Ik houd wel van een uitdaging.
En misschien is mijn volgende uitdaging om jullie bruiloft tot iets onvergetelijks te maken!

Nieuwsgierig? 
Dan plannen we gewoon een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of volg mij eerst op Insta: zeg_het_met_liefde.  

En dan?
Vol enthousiasme ga ik aan de slag met jullie ceremonie. Om die sfeer te creëren die jullie in gedachten hebben. Om een verhaal te maken waarbij alle puzzelstukjes in elkaar vallen. En het liefst… nog net dat beetje méér. Want als ik jullie raak, raakt mij dat ook.

Jullie een onvergetelijke herinnering meegeven, dáár doe ik het voor.
“Lieve babs, We willen je nogmaals bedanken voor de ontzettend warme manier waarop je onze ceremonie hebt neergezet. Wat heb je alles mooi persoonlijk gemaakt. Het had niet beter gekund. Super bedankt voor alle tijd die je er in hebt gestoken. Heel dankbaar daarvoor. Je was een fantastische Babs en we krijgen nog regelmatig te horen dat iedereen heel erg onder de indruk van je was, je warmte en enthousiasme waar je mee sprak. Lieve groetjes, Barbara en Martijn”

Yes, I do!
Ik wens jullie succes met de juiste keuze van júllie babs. Je voelt zelf wanneer het goed is. En voel jij een ‘YES’ aankomen… ga dan het gesprek én het avontuur aan. Want alleen al het voorbereiden van jullie bruiloft is een feestje op zich! En een lucky babs die daar van mag meegenieten!

Lieve groet, Leonie

Want jullie verhaal moet uniek zijn. Warm, persoonlijk en onvergetelijk.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
875 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als jullie voor mij als trouwambtenaar kiezen, ontvangen jullie van mij de officiële papieren inclusief een aanbetaling van € 300,-. De restantfactuur hoeven jullie tenslotte pas een maand voor jullie huwelijk te betalen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Meningen over Zeg het met Liefde

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
barbara.dingman
Door Barbara en Martijn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve babs,

We willen je nogmaals bedanken voor de ontzettend warme manier waarop je onze ceremonie hebt ingevuld. Wat heb je alles mooi persoonlijk gemaakt. Het had niet beter gekund.

Je was een fantastische Babs en ik krijg nog regelmatig te horen dat iedereen heel erg onder de indruk van je was; je warmte en enthousiasme waar je mee sprak.

Super bedankt voor alle tijd die je er in hebt gestoken. Heel dankbaar daarvoor.Het was een fantastische dag met vele mooie herinneringen.

Mijn moeder vroeg nog of ik het filmpje van de speech die ze gedaan heeft naar je toe wilde sturen.We gaan nu lekker genieten van de honeymoon.

Lieve groetjes, Barbara en Martijn

Misbruik rapporteren
leoniefkraan
Door Antoin en Willemijn
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Lieve Leonie,Op zaterdag 22 augustus zijn wij getrouwd in het bos, met Leonie als onze geweldige ceremoniespreker! Eigenlijk waren we per toeval bij haar terecht gekomen, omdat onze aanvraag om “officieel” in het bos te trouwen en daar dus een gemeente-spreker te hebben, was afgewezen. Achteraf gezien zijn we eigenlijk SUPER blij met deze uitkomst, want wat een geweldig verhaal heeft Leonie er van gemaakt!

Onze eerste ontmoeting was ontzettend fijn en leuk, we voelden ons beiden erg op ons gemak en vonden het ook erg leuk om Leonie van alles te vertellen over (het begin en verloop van) onze relatie. Daarna heeft ze onze vrienden en familie om input gevraagd en ook zij hebben Leonie’s enthousiasme als super prettig en leuk ervaren!

Op de dag zelf heeft Leonie ons echt ontzettend verrast met haar verhaal. Ze heeft het publiek ontzettend leuk betrokken en ons echt een herinnering gegeven waar we ons hele leven met een glimlach op zullen terug kijken.

Bedankt Leonie!!

xx Jiska & Emile

Misbruik rapporteren
leoniefkraan
Door Antoin en Willemijn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hi Leonie, Oftewel… BESTE BABS EVER!

Onze bruiloft was al gepland voordat we in een wereld terecht kwamen waar ineens niet alles meer mocht. Met elke strengere regel verdween een stukje van onze mooie dag, totdat van het oorspronkelijke plan alleen nog de ceremonie met een kleine groep mensen overbleef. Leonie is in deze periode een grote steun geweest. Ze leefde mee en dacht mee in oplossingen. Ze heeft zich enorm ingezet om deze dag bijzonder te maken en mede daardoor hebben wij achteraf geen moment spijt gehad om toch door te zetten om in deze tijd te trouwen.

Tijdens de ceremonie hadden we niet meer het gevoel dat er een Babs een verhaal stond te doen, maar een vriendin, iemand die ons kende, begreep en wist hoe we ons voelden. En wat een ceremonie! Verhalen die we tijdens de kennismaking hadden verteld, maar ook uit de vragenlijst aangevuld met persoonlijke noten van onze vrienden en familie. Met veel glimlachen, hardop lachen en ook af en toe een traan, precies zoals het hoort.

Heel veel gezondheid en geluk met alles, en mochten we ooit nog ergens een spreker voor nodig hebben, dan weten we je te vinden.

Liefs, Antoin & Willemijn

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3241 XA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact