Zeg het met Liefde

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Zoeken jullie die ene warme, unieke en blijvende herinnering?
Leonie 'zegt het met Liefde', voor jullie!

Bekijk mijn video-boodschap even, waarop ik mij graag even persoonlijk aan jullie wil voorstellen. Even iemands stem horen, voelen hoe iemand overkomt.
Wel zo fijn dacht ik in jullie zoektocht naar dé passende trouwambtenaar; Iemand die helemaal bij jullie past. Iemand die niet zomaar een mooi verhaal vertelt. Maar iemand die zorgt voor een blijvende herinnering. Iemand die het verschil maakt op het mooiste moment van jullie dag: de trouwceremonie. Dat wil je niet aan het toeval over laten.

Even voorstellen? 
Mijn naam is Leonie Kraan, ceremoniespreker én beëdigd trouwambtenaar voor heel Nederland. Op mijn website stel ik mij graag persoonlijk aan jullie voor! Daar kun je meer lezen over wie ik ben, maar vooral wat ik kan doen voor jullie. Want als ik iets mooi vind, dan is het wel mensen raken. Blijvende herinneringen maken.

Hoe ik dat doe? Door woorden te geven aan jullie gevoel. Niet zomaar woorden, maar woorden die inspireren, die raken, die iets met je doen. Door niet alleen uitgebreid met jullie te spreken, maar door jullie ook te verrassen met de liefste, leukste en mooiste uitspraken van jullie vrienden en familie.

Met een achtergrond in de evenementenwereld denk ik ook graag mee over de creatieve invulling.
Mijn andere passies? Reizen, van Afrika tot in Amerika, hardlopen, de New York marathon en Santiago de Compostella. Ik houd wel van een uitdaging.
En misschien is mijn volgende uitdaging om jullie bruiloft tot iets onvergetelijks te maken!

Nieuwsgierig? 
Dan plannen we gewoon een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of volg mij eerst op Insta: zeg_het_met_liefde.  

En dan?
Vol enthousiasme ga ik aan de slag met jullie ceremonie. Om die sfeer te creëren die jullie in gedachten hebben. Om een verhaal te maken waarbij alle puzzelstukjes in elkaar vallen. En het liefst… nog net dat beetje méér. Want als ik jullie raak, raakt mij dat ook.

Jullie een onvergetelijke herinnering meegeven, dáár doe ik het voor.
“Lieve babs, We willen je nogmaals bedanken voor de ontzettend warme manier waarop je onze ceremonie hebt neergezet. Wat heb je alles mooi persoonlijk gemaakt. Het had niet beter gekund. Super bedankt voor alle tijd die je er in hebt gestoken. Heel dankbaar daarvoor. Je was een fantastische Babs en we krijgen nog regelmatig te horen dat iedereen heel erg onder de indruk van je was, je warmte en enthousiasme waar je mee sprak. Lieve groetjes, Barbara en Martijn”

Yes, I do!
Ik wens jullie succes met de juiste keuze van júllie babs. Je voelt zelf wanneer het goed is. En voel jij een ‘YES’ aankomen… ga dan het gesprek én het avontuur aan. Want alleen al het voorbereiden van jullie bruiloft is een feestje op zich! En een lucky babs die daar van mag meegenieten!

Lieve groet, Leonie

Want jullie verhaal moet uniek zijn. Warm, persoonlijk en onvergetelijk.

Bezoeker, laat een review achter over Zeg het met Liefde en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als jullie voor mij als trouwambtenaar kiezen, ontvangen jullie van mij de officiële papieren inclusief een aanbetaling van € 300,-. De restantfactuur hoeven jullie tenslotte pas een maand voor jullie huwelijk te betalen.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
€ 875,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Zeg het met Liefde staat garant voor een ceremonie met emotie! Laten we die dingen uitspreken die normaal niet zo snel besproken worden... ik beloof je dat ik daar mijn missie van maak. Of ik nu een prachtig bruidspaar naar het ja-woord toe zie leven, of een afscheid in een hele mooie vorm wil gieten.... ik zeg het met Liefde. Voor jou, voor jullie!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 3241 XA
Gerelateerde tags:
  • Trouwambtenaar
  • Midden