Van ver trouwen, internationaal trouwambtenaar

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Van ver trouwen, internationaal trouwambtenaar

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 72.600 €

Trouwambtenaar "van ver trouwen" zet de toon in jouw taal!

Gefeliciteerd, jullie gaan binnenkort trouwen! Een nieuwe trend is bewust voor je eigen trouwambtenaar te kiezen. Ik zorg er voor dat jullie huwelijksvoltrekking heel uniek is, persoonlijk, warm, humorvol, met een lach en een traan, helemaal naar jullie wensen. 

Mijn specialiteit is het voltrekken van tweetalige huwelijken in het Duits, Engels, Frans en Spaans en natuurlijk ook alleen in de Nederlandse taal. Ik zou het een hele grote eer vinden jullie huwelijk te mogen voltrekken. 

Veel liefs,

Jacomien

  “huwelijken voltrekken is mijn passie en jullie geluk is mijn geluk!”

 “Wat een bijzondere gave heb jij!
Wij hebben al onze verhalen aan jou verteld en uit jouw mond werd het allemaal heel bijzonder! Je hebt iedereen laten lachen en laten huilen. Jacomien, dank je wel dat je onze huwelijkssluiting zo bijzonder hebt gemaakt!!” 

Wim & Andrea

 “Jacomien zorgde tijdens onze ceremonie voor een hele relaxte, intieme, luchtige maar ook emotionele sfeer, de balans hiertussen was perfect”.

Aisling & Robert

 “The best day of our life, thanks to Jacomien:) a great woman who makes your day just perfect!
Thank you sooo much:))))))”

Laure & Bram                                                

 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
72.600 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij opdracht 50% van het totale bedrag en twee weken voor de huwelijksvoltrekking de resterende 50%.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Meningen over Van ver trouwen, internationaal trouwambtenaar

4.7
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
Aanrader?
(4)
yvonne_wijs
Door Yvonne
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jacomien is een geweldige liefdevolle vrouw die met al haar passie een onvergetelijke ceremonie voor ons heeft georganiseerd! Heeft echt onze dag compleet gemaakt!

Misbruik rapporteren
katja&jens
Door Katja
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Jacomien,

Er zijn al weer een paar weken verstreken na onze bruiloft in Nederland op het strand en wedenken altijd graag terug aan deze speciale dag. We zijn heel blij dat Cathrin ons zo&´n geweldige Nederlandse trouwambtenaar heeft aanbevolen.Vanaf het begin hebben we ons bij jou op ons gemak gevoeld - en natuurlijk ook met Ed - en keken we uit naar onze ontmoetingen bij jou thuis met de honden, de kat en de pony´s in de keuken of in jullie prachtige tuin. Bedankt voor al je goede tips en ideeën zoals de ringceremonie echt geweldig! Niet alleen wij, maar ook al onze gasten waren erg enthousiast over je open, hartelijke en innemende karakter. Bedankt voor de persoonlijke en voor ons unieke ceremonie, waarin we veel hebben gelachen en ook een paar vreugdetranen hebben weggepinkt.Het was voor ons een perfecte start voor een prachtige en onvergetelijke dag!Je merkt gewoon hoeveel je geeft om wat je doet!

Misbruik rapporteren
julien&marloes
Door Julien
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De ceremonie was in één woord geweldig! Met Franse en Nederlandse gasten was het voor ons erg belangrijk dat de ceremonie tweetalig zou zijn. We hebben enorm veel complimenten ontvangen van onze gasten over de ceremonie. Een groot “dank je wel” aan Jacomien voor het vertalen van onze woorden tijdens de ceremonie, we zijn haar eeuwig dankbaar!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 4325 CR

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact