• Prijsklasse Midden
  • Website

Trouwambtenaar "van ver trouwen" zet de toon in jouw taal!

Gefeliciteerd, jullie gaan binnenkort trouwen! Een nieuwe trend is bewust voor je eigen trouwambtenaar te kiezen. Ik zorg er voor dat jullie huwelijksvoltrekking heel uniek is, persoonlijk, warm, humorvol, met een lach en een traan, helemaal naar jullie wensen. 

Mijn specialiteit is het voltrekken van tweetalige huwelijken in het Duits, Engels, Frans en Spaans en natuurlijk ook alleen in de Nederlandse taal. Ik zou het een hele grote eer vinden jullie huwelijk te mogen voltrekken. 

Veel liefs,

Jacomien

  “huwelijken voltrekken is mijn passie en jullie geluk is mijn geluk!”

 “Wat een bijzondere gave heb jij!
Wij hebben al onze verhalen aan jou verteld en uit jouw mond werd het allemaal heel bijzonder! Je hebt iedereen laten lachen en laten huilen. Jacomien, dank je wel dat je onze huwelijkssluiting zo bijzonder hebt gemaakt!!” 

Wim & Andrea

 “Jacomien zorgde tijdens onze ceremonie voor een hele relaxte, intieme, luchtige maar ook emotionele sfeer, de balans hiertussen was perfect”.

Aisling & Robert

 “The best day of our life, thanks to Jacomien:) a great woman who makes your day just perfect!
Thank you sooo much:))))))”

Laure & Bram                                                

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door katja&jens
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Jacomien,

Er zijn al weer een paar weken verstreken na onze bruiloft in Nederland op het strand en we
denken altijd graag terug aan deze speciale dag. We zijn heel blij dat Cathrin ons zo&´n geweldige Nederlandse trouwambtenaar heeft aanbevolen.
Vanaf het begin hebben we ons bij jou op ons gemak gevoeld - en natuurlijk ook met Ed - en keken we uit naar onze ontmoetingen bij jou thuis met de honden, de kat en de pony´s in de keuken of in jullie prachtige tuin. Bedankt voor al je goede tips en ideeën zoals de ringceremonie echt geweldig! Niet alleen wij, maar ook al onze gasten waren erg enthousiast over je open, hartelijke en innemende karakter. Bedankt voor de persoonlijke en voor ons unieke ceremonie, waarin we veel hebben gelachen en ook een paar vreugdetranen hebben weggepinkt.
Het was voor ons een perfecte start voor een prachtige en onvergetelijke dag!
Je merkt gewoon hoeveel je geeft om wat je doet!

Misbruik rapporteren
Door julien&marloes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De ceremonie was in één woord geweldig! Met Franse en Nederlandse gasten was het voor ons erg belangrijk dat de ceremonie tweetalig zou zijn. We hebben enorm veel complimenten ontvangen van onze gasten over de ceremonie. Een groot “dank je wel” aan Jacomien voor het vertalen van onze woorden tijdens de ceremonie, we zijn haar eeuwig dankbaar!

Misbruik rapporteren
Door oliver&dunja
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Direct na ons eerste Skype-contact wisten wij het: jij bent het !!! Jou moeten we hebben voor onze bruiloft !!
Tijdens ons live kennismakingsgesprek werd alles bevestigd waar wij op gehoopt hadden. Je liefhebbende, warme persoonlijkheid enthousiasmeerde niet alleen ons, maar ook onze kleine dochter Mavie (die nog altijd graag commentaar geeft op de dag bij jou thuis).
Jij hebt uit ons fijne en open gesprek tijdens het interview een prachtige toespraak geschreven en gehouden met veel leuke, mooie, grappige en dierbare momenten voor ons. Door jou werd ons strandhuwelijk een perfecte, onvergetelijke dag. Onze hele familie bedankt je voor je uitstekende werk en bedankt je ook om wie je bent, een
heerlijk mens !!!!
We wensen jullie alle liefde van de wereld ... bedankt

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij opdracht 50% van het totale bedrag en twee weken voor de huwelijksvoltrekking de resterende 50%.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
€ 726,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Met je blote voeten trouwen op het strand van Zeeland of Zuid-Holland, de zilte zeelucht, het ruisen van de golven op de achtergrond. Een huwelijksvoltrekking op het strand is mijn favoriet. Ik woon zelf op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland en voltrek veel huwelijken op het strand.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 4325 CR