21

Omschrijving van het bedrijf

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Leuk en spannend!

De belangrijkste ontmoeting voor jullie huwelijksdag heeft al plaatsgevonden: dat is zonder enige twijfel die tussen jou en je partner. Je kiest voor elkaar en dát laat je deze belangrijke dag aan de hele wereld weten!

Een andere belangrijke ontmoeting voor deze dag is die met de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Wat kun je van hem of haar verwachten? Hoe krijgt jullie eigen verhaal de juiste toon en kleur?

Dáárom is een eerste ontmoeting en een informeel gesprek van essentieel belang. Iedere relatie heeft immers een eigen verhaal. Soms zijn er gevoelige punten… iemand die er niet meer bij kan zijn… een moeizame band met familieleden…

Met respect voor de dingen zoals ze zijn en vooral hoe júllie ze willen, creëer ik een persoonlijk verhaal. Geïnspireerd door mijn ervaringen is het voor mij een mooie en bijzondere uitdaging om tot een pakkend en passend verhaal te komen: jullie verhaal! We maken er sámen iets waardevols van…

Ik hoop tot snel,
Ivonne de Natris

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Na de ceremonie zal het bruidspaar de factuur ontvangen.
 • Wat voor soort ceremonies begeleidt u?

  Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Vanaf 2014 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Inmiddels heb ik bijna 200 huwelijken gesloten. Vanaf 14 februari 2017 - ja hoe kan het ook anders Valentijnsdag - heb ik de stap gemaakt naar het zelfstandig trouwambtenaarschap. Geen een bruidspaar is hetzelfde..en dat maakt het nu juist zo enorm leuk, mooi en geweldig! Het meeliften met een prachtig jong stel die ook nog eens meededen aan een TV programma van RLT5 was een leuke ervaring, Maar ook het sluiten van een huwelijk waarbij je hoort dat de zeer zieke bruidegom twee dagen later overleed is zoiets moois om te mogen doen. Je bent er voor een bruidspaar in welke hoedanigheid dan ook continue mee bezig een ceremonie te maken helemaal op maat. Wat is er nu mooier om dat te mogen doen.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2017

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (8)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 8 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Ivonne, We hebben een geweldige dag gehad. Dank je wel voor jouw mooie bijdrage, het was inderdaad bijzonder wat onze vriend Niels heeft gezegd tijdens de ceremonie, maar we waren het er roerend over eens dat jullie elkaar mooi aanvulden! Als hij er niet geweest was waren we alleen met jouw invulling ook ontzettend blij geweest. Je wist de juiste noot te raken en het paste écht bij ons!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat hebben we enorm genoten en wat heb je een super ceremonie gegeven! Geen loze woorden, het was echt werkelijk zo mooi! Je hebt ons huwelijk met zoveel gevoel gesloten, ook met de speciale wensen die we hadden, echt erg fijn! Ook vanuit onze gasten hebben we individueel heel veel complimenten over je gekregen die ik je graag bij deze overbreng, spontaan, perfecte lengte en een gedicht zoals iedereen ons kent, we hadden niets anders willen wensen! Heel veel dank Ivonne! Dikke kus!

Misbruik rapporteren
Door nicole&ken
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Ivonne,

hier is ons berichtje dan eindelijk, maar dank zij jou is onze ceremonie helemaal verlopen zoals wij dat wilde. De ceremonie had van alles een tintje; liefde, blijdschap, geluk en humor. Oftewel, ons eigen persoonlijke verhaal, allemaal dank zij jou. Een betere trouwambtenaar kunnen wij ons niet voorstellen! Liefs, Nicole en Ken

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Ivonne,

vanaf moment dat je bij ons thuis kwam voor het kennismakingsgesprek wisten wij dat we de juiste ambtenaar hadden gekozen. Je toespraak was recht uit het hart met heel veel humor. We waren al op weg maar jij hebt onze "reis" een boost gegeven door je mooie woorden op onze huwelijksdag!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Ivonne, wat zijn wij blij dat jij trouwambtenaar bent geweest op onze bruiloft. Vanaf het eerste moment voelde het goed en dat heb jij zeker waargemaakt. Heel veel gasten waren ook heel enthousiast over jou. En wat geweldig dat jij dansend opkwam voordat wij opkwamen. Wij kijken terug op een geweldige dag en mede dankzij jou een hele mooie dag met mooie woorden! Liefs Mich & Sil

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Een persoonlijke trouwceremonie met deze trouwambtenaren uit Zuid-Holland!
Een persoonlijke trouwceremonie met deze trouwambtenaren uit Zuid-Holland!

Adres van Lief Bruidspaar in Zuid-Holland:

Hoekenburglaan 31 2275 TC Voorburg
 • #Midden