56

Omschrijving van het bedrijf

Gefeliciteerd!. Je gaat trouwen en dat is een belangrijke dag in jullie leven.

En nu op zoek naar een fotograaf die deze speciale dag voor jullie gaat fotograferen. Want al die mooie en bijzonderen momenten wil je professionel vastgelegd hebben. Mijn stijl kun je omschrijven als romantisch, uniek, sfeervol, creatief en vooral spontaan.

Met Kempff Fotografie investeer je in een stukje maatwerk met een handgebonden album. Een investering voor later. Want wat overblijft na het huwelijk, zijn pijnlijke voeten, een vieze jurk en heel veel herinneringen. Die herinneringen wil je natuurlijk professioneel en met de grootste zorg vastgelegd hebben. Met Kempff Fotografie investeer je in die herinnering voor later, die je kunt doorgeven aan je kinderen en kleinkinderen.

Een foto maak je niet met een simpele klik, maar die maak ik met mijn hart en de grootst mogelijk passie.

Met vriendelijke groet,

Ronald Kempff

Kempff Fotografie

 

Kortingen

Gratis Loveshoot

EXCLUSIEVE BRUIDSFOTOGRAFIE | DE BRUIDSFOTOGRAAF UIT UTRECHTDE KEUZE VOOR EEN FOTOGRAAF

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen en willen natuurlijk die bijzondere herinneringen creatief vastgelegd hebben. En zijn veel fotografen en waarom zouden jullie voor Kempff Fotografie kiezen.

Een tijdje terug sprak ik een aanstaand bruidspaar op een trouwbeurs. Zij waren onder de indruk van mijn foto’s en wilde een afspraak maken voor een intake gesprek. Helaas is het van een intake gesprek niet gekomen.  Een aantal maanden daarna werd ik benaderd door het aanstaande bruidje. ” Ronald we zitten met onze handen in het haar en we hebben spijt dat we jou niet gekozen hebben “. Ze hadden gekozen voor een andere fotograaf die hen een ‘ mooi ‘ aanbod had gedaan. Zij hadden zelfs een aanbetaling gedaan van 50% en hadden al maanden niets meer van hem vernomen. De bruiloft is over een jaar en ze hadden er nu al geen goed gevoel bij. Achteraf bleek dat de fotograaf een aanbieding had gedaan en zij dachten voordelig uit te zijn. Zij wisten niet dat een album exclusief is en daar kwamen extra kosten bij. Het vertrouwen was compleet weg en het huwelijk moest nog beginnen.

Met regelmaat zie ik ook berichten van bruidsparen dat zij geen foto’s ontvangen hebben, want de geheugenkaart van de fotograaf is gecrasht. Helaas zijn dit gebeurtenissen die regelmatig voorkomen. Dit noem ik onzorgvuldigheid en nog vervelender…. Je trouwt maar één keer en je kunt deze dag niet meer overdoen!

ZEKERHEID EN GEEN VERRASSINGEN

 Met Kempff Fotografie kies je voor zekerheid, mooie foto’s en geen verrassingen achteraf. Wanneer een bruidspaar mij benadert, dan nodig ik hen altijd uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag luister ik naar jullie verhaal en jullie verwachtingen. Tijdens het gesprek kan ik jullie van tips voorzien en een passend pakket adviseren. Ik vertel jullie meer over mijn werkwijze en wat jullie kunnen verwachten. Dit is voor jullie het moment om te kijken of er een klik is met de fotograaf. De foto’s worden tijdens een huwelijk op twee kaarten opgeslagen. Aan het einde van de dag, wordt er nogmaals een back up gemaakt van jullie foto’s.

EXCLUSIEVE BRUIDSFOTOGRAFIE & COMPLETE PAKKETEN

Zoveel mensen en zoveel wensen. Ieder bruidspaar is uniek en hebben hun speciale wensen. Daarom is mijn dienstverlening afgestemd op jullie wensen. Ik heb drie pakketten samengesteld om complete bruidsfotografie aan te bieden. De foto’s worden bewerkt en geleverd in hoge resolutie op een USB stick. Jullie hebben de keuze uit meer dan 100 verschillende covers voor het album. De foto’s voor het album worden door jullie geselecteerd. Dit is allemaal inclusief en geen verdere kosten. Indien een pakket niet aansluit bij jullie wensen, dan kunnen we een maatwerk pakket samenstellen.

EN VERDER?

Wanneer je Kempff Fotografie boekt voor jullie aanstaande huwelijk, dan krijgen jullie een gratis Pré Wedding shoot cadeau. Foto’s die je kunt gebruiken voor een receptie boek, je uitnodiging, of een roll up banner bij de locatie. En anders is het een leuke herinnering voor later.

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  Vanaf EUR 1.400
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Werkt u tot een maximale tijd?

  23:00
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Een reservering fee wordt gevraagd.
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  3 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Ik lever complete pakketten en inclusief, dus achteraf geen extra kosten. De foto's voor het album worden geselecteerd door het bruidspaar, net als de kleur van het album. 100% maatwerk.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2014
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Binnen mijn netwerk kan ik een bruidspaar verschillende leveranciers adviseren. Denk aan reddingplanners, visagisten, videografen.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  4-8 weken

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (7)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 7 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn lang op zoek geweest naar een fotograaf die bij ons en ons huwelijk zou passen. Uiteindelijk bij kempff terecht gekomen en wat zijn we blij zeg. Lekker relaxed persoon en super mooie foto’s! Ook zijn we helemaal weg van ons album. Zeker de moeite waard om kennis te maken en kijken of het klikt. Bij ons voelde het via Skype al helemaal goed! Dikke aanrader dus!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn 8 september 2016 getrouwd en ronald heeft onze bruidsreportage gemaakt,echt fantastisch en wat ik zo knap vind is dat hij op precies het juiste moment tijdens de ceremonie de fotos maakte wat heel bijzonder mooie spontane fotos opleverde,hij is ook een onwijze lieverd die heel prettig en relaxt en zeer proffesioneel werkt, het boek is prachtig geworden en wij zouden iedereen aanraden om met hem in zee te gaan,groetjes arwin en sascha

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn zeer tevreden over Ronald als bruidsfotograaf. Het is fijn om met hem te werken: hij is makkelijk in de omgang, staat open voor suggesties en maakte een mooie reportage. Daarnaast treedt hij niet op de voorgrond; zonder dat je het doorhebt, maakt hij prachtige foto's. Het contact met hem was ook erg prettig. Een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door RishiRa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben voor de selectie van een fotograaf verschillende criteria toegepast. Uiteraard kijk je naar het verleden (het vastgelegde gedeelte van de fotograaf), wat wij naast het professionele gedeelte ook enorm belangrijk vinden is de klik met de fotograaf. Op een van de mooiste dagen in je leven wil je ook leuke mensen om je heen hebben. Ronald van Kempff Fotografie, is een zeer professionele fotograaf, zeer relaxed en makkelijk in de omgang. Verder kenmerkt Ronald dat hij goed is in het uitleggen van zijn visie en ideeën. Bovendien luistert hij goed naar zijn klanten en voel je je als klant zeer op je gemak wat ook weer mooiere foto’s brengt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen Ronald zeker boeken bij toekomstige gelegenheden….

Misbruik rapporteren
Door RishiRa
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Wij hebben voor de selectie van een fotograaf verschillende criteria toegepast. Uiteraard kijk je naar het verleden (het vastgelegde gedeelte van de fotograaf), wat wij naast het professionele gedeelte ook enorm belangrijk vinden is de klik met de fotograaf. Op een van de mooiste dagen in je leven wil je ook leuke mensen om je heen hebben. Ronald van Kempff Fotografie, is een zeer professionele fotograaf, zeer relaxed en makkelijk in de omgang. Ronald Is goed in het uitleggen van zijn visie en ideeën. Bovendien luistert hij goed naar zijn klanten en voel je je als klant zeer op je gemak wat ook weer mooiere foto’s brengt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen Ronald zeker boeken bij toekomstige gelegenheden….

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: LNRD
De beste trouwfotografen van Utrecht
Foto: Fotosolo
De beste bruidsfotografen uit Utrecht!
Foto: Eppel Fotografie
7 redenen om voor een loveshoot te gaan
Foto: Shutterstock
Hoe kies je een bruidsboeket?
Credits: Janssen Fotografie
Acht belangrijke dingen die je moet regelen na de bruiloft!
Hoe vind je de trouwjurk die bij jouw figuur past?
Hoe vind je de trouwjurk die bij jouw figuur past?
foto: Kempff Fotografie
De 10 lastigste items voor de planning van jouw bruiloft waar je zeker een professional voor nodig hebt!

Adres van Kempff Fotografie:

Utrecht +31 647542972
Haflingerstraat 3 3573 Utrecht +31 647542972
 • #Midden
 • #Fotografie
 • #Spontane Fotojournalistiek