Kim Captein Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Kim Captein Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.295 €

Een knuffel met je beste vriendin, het wegpinken van een traan van je moeder, de reactie van jouw liefde wanneer hij jou voor het eerst ziet,  jullie niet meer bijkomend van de verrassende speech van jullie beste vrienden en jouw oma die de dansvloer ineens flink onveilig maakt. Maar ook die prachtig intieme momenten van jullie samen, het liefst zo spontaan en ongeposeerd mogelijk. 

Deze eeuwig bijzondere momenten leg ik met alle liefde voor jullie vast op een pure, ongedwongen en verhalende wijze. Het zijn momenten waar je later tranen om wegpinkt, of keihard van in de lach schiet - of misschien wel beide tegelijkertijd ;-) 

Kijk gerust verder op www.kimcaptein.com om te zien of mijn stijl past bij die van jullie. Ik maak graag kennis met jullie om te zien of wij een match zijn. 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.295 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling per bankoverschrijving.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Kim Captein Photography

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(4)
(1)
Aanrader?
(5)
linnjutte
Door Linn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

What it is that you’re looking for in a wedding photographer?

Het meest voordehand liggend zou zijn om te zeggen het perfecte geschoten plaatje. Die ene foto waar het geluk, liefde en de ambiance van de dag voor eeuwig van af spat. Kim heeft het talent en het oog om dit te bewerkstelligen. Door te trouwen op Oudjaarsavond in een oud en slechts door kaarslicht verlicht kerkje, maakten wij het haar niet heel makkelijk. Toch heeft Kim, zonder een zee van flitslichten, de reflectie van de bijzondere momenten weten te vangen in het perfecte plaatje.   

Voor ons zit dat “juiste moment” gevangen in een seconde van onbedachtzaamheid. Een tel van spontaniteit die door het protocol van de huwelijkse dag heen breekt als de eerste zonnestraal op een vroege voorjaarsmorgen. Precies in dat moment is het ware geluk van het bruidspaar en hun gasten te zien.

Om als fotograaf dat vast te leggen, moet je vooral niet aanwezig zijn. Althans niet zichtbaar voor het bruidspaar en gasten. Als ik voor mijzelf spreek heb ik Kim tijdens de ceremonie, het diner en het feest niet gezien. En dat is (100% positief) te zien aan de foto’s. Niets of niemand neemt vormen of houding aan die doen denken aan een statie portret van een net gekroonde koning. De gezichten en de expressies zijn echt en zonder verborgen verhalen. En dat is wat je als bruidspaar later wilt zien. Want door de snelheid van de dag mis je meer dan je denkt. Dat ene traantje van oma of de overweldigende en aanstekelijke lach van die ene vriendin die tijdens haar speech het hardst om de eigen grap lacht. Wat Kim heel goed weet vast te leggen is de liefde voor elkaar, maar bovenal de liefde van de mensen om het bruidspaar heen. Terugkijkend zijn dat dingen die we nooit hadden willen missen.  

Kim is zoals gezegd tijdens haar werk professioneel, meedenkend en alleen aanwezig als het moet. Ze zegt zelf dat bruidsfotografie haar grootste passie is en dat voel je ook. Ze is een heel fijn en lief persoon en ik denk, als we Kim eerder hadden ontmoet, ze als gast op onze dag aanwezig was geweest in plaats van als fotograaf.

Maar ja, wie had dan de foto's moeten maken?!

Misbruik rapporteren
m.trommelen
Door Maartine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Kim heeft tijdens onze bruiloft foto's gemaakt. Wij hebben haar als heel vriendelijk ervaren en we vonden het erg fijn om met haar samen te werken. Je voelt je meteen op je gemak en we hebben er hele mooie foto's aan overgehouden, dus helemaal super.

Misbruik rapporteren
Dankje Maartine, heel leuk om te horen :-)
evabilars
Door Eva
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Kim heeft prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Ze is een optimistisch, fijn persoon en ik ben blij dat zij onze bruiloft zo mooi heeft vastgelegd. Ze is professioneel en gezellig, ze maakt op een goede manier contact met ons en de gasten. Ik zou haar zeker aanraden aan vrienden, en dat heb ik inmiddels ook gedaan :-) 

Misbruik rapporteren
Ah wat lief, heb jullie bruiloft met veel liefde vastgelegd! En die van Linn & Sander ook zeker :-)
Bekijk meer

Adres

Stad: 1055DJ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact